Title: Stie cineva un joc online ? Post by: adicrst on July 10, 2007, 10:00:04 PM As vrea sa stiu si eu daca exista vreun joc online asemanator cu muu sau last chaos numai sa aiba ninja
nu ma refer la rpg pe browser, vreau cu soft si sa joci online Title: Re: Stie cineva un joc online ? Post by: Jiraya on July 10, 2007, 10:53:15 PM ai putea sa incerci Conquer online, e ceva in genu the old mythological ages of japan
Title: Re: Stie cineva un joc online ? Post by: Yazoo on July 10, 2007, 11:33:25 PM Sau daca ai chef sa platesti si iti place genul, poti incerca Final Fantasy XI.
Acolo clasa de Ninja este foarte bine gandita si foarte tare. Insa, cum am spus, FFXI nu exista decat pe oficial, si pe bani. Inca nu s-a reusit crearea de servere pirat dupa cel al baietilor de la Square. Play-Online-ul acela face toti banii pentru ei. Jos palaria, n-am ce zice. Title: Re: Stie cineva un joc online ? Post by: adicrst on July 10, 2007, 11:48:06 PM nu..vreau doar chestii free
Title: Re: Stie cineva un joc online ? Post by: Kyo on July 11, 2007, 11:50:51 AM adi frate, joaca'te Rakion! Acolo ninja sunt cei mai tari!
p.s: mai baga'ti banii aia in banca :lol: Title: Re: Stie cineva un joc online ? Post by: eurunik on July 14, 2007, 10:45:24 AM Iti zic eu jok online aseamantor cu muu ...
Full 3d Free MMo Rappelz ...are sistem de pet f complex...cam in jurul la pet consta tot mmourl ..shi ai un fel de "arena" de la lvl 20 ... se numeste Dungeon ..in care poti sa lasi AFK cu orele Alt Jok MMo gratuit e Cabal ... e gratuit din Iune ..e un mix intre Devil May Cry shi Muu Uitati aci un film cu cabal http://www.youtube.com/watch?v=AiN8hZkaQ9I P.S. care joaka caabal sami spuna ca jok shi eu actual .^.^ Title: Re: Stie cineva un joc online ? Post by: kAtA_ssj6 on August 16, 2007, 08:01:44 AM Dragon Ball Online dar va fi greu sa te descurci , fiindca e in koreeana si in plus trebuie sa iti faci si un acount .
Title: Re: Stie cineva un joc online ? Post by: Jiraya on August 16, 2007, 08:47:01 PM deci gata, adi!! am gasit!!
nu e gen Mu, si grafica e prea marfa http://9dragons.acclaim.com/ ori asta, ori silkroad daca preferi ceva axat numai pe china Title: Re: Stie cineva un joc online ? Post by: Aquarius on August 19, 2007, 03:37:12 PM j-man, ai nimerit-o cu jocu asta.
e super k lumea.imi placa cat de cat evoluezi repede. sa vedem cum va continua. Title: Re: Stie cineva un joc online ? Post by: L on September 06, 2007, 10:24:39 AM Am jucat o vreme 9D...parca am ajuns la Revolving Chakra 10...Eram in Wu-Tang Clan
Title: Re: Stie cineva un joc online ? Post by: -sinedd- on September 06, 2007, 09:44:00 PM Pai incearca si tu run escape....e super zic eu.
Title: Re: Stie cineva un joc online ? Post by: Jiraya on September 08, 2007, 02:25:54 PM runescape e cel mai de !@#$% joc realizat vreodata... si hai sa ii dau si note:
Grafica: 1 Sunet: 0 Gameplay: 1 Impresie -1 ca sa nu mai zic ca daca nu dai taxa lunara esti un NIMENI |