Title: Top 5 cantareti falsi? Post by: -sinedd- on August 04, 2007, 10:58:48 AM Cred ca este o buna intrebare...ce cantareti vi se par cei mai falsi adica cei care nu canta life si restul povestii intelegeti ce vreau sa spun,
Andreea banica Oana Zavoranu mai nou Bug mafia Parazitii Si in ultimul rand manelarii :D Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: purple_angel on August 04, 2007, 07:41:52 PM WOW!ce acuzatii!
TOPUL meu :Andreea Banica (hate her! ) Oana Zavoranu ... :? asta chiar canta? :-t BUG mAFIA...astia numai injuraturile le cantya live =)) PARAZITII NU CANTA FALS!!!!SI NICI NU FAC PLAYBACK! >:/ Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: Jiraya on August 04, 2007, 10:33:56 PM NOTE: ba fac playback
1.Oana Zavoranu 2.Selena (si ce dak sunt coleg cu vara'sa? she sucks) 3.Andrea Banica Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: Aleera on August 04, 2007, 10:58:22 PM ok randul meu
1 Oana zavoranu-nu pot so sufar mai ales cu aerele ei de mare doamne 2 corina- good i hate her 3 manelisit-please kill them sunt nasoi rau Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: xXxA-LiL-BuTtErFlYxX on August 07, 2007, 02:04:27 PM 1..da oana zavoranu ..sau cum ii zice ..
2.alea de la trident..sau cum e formatzia :shock: 3.manelisti...of course.. 4.multe formatzii romanesti ..kanta ..fals;) Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: ciresica on August 10, 2007, 07:10:09 PM 1 zavoranca
2 andreea banica 3 corina 4 andra:D 5 formatzile care apar ca ciupercile dupa ploaie :)) ar fi mai multzi dar e decat top 5 :( manelari intra in categoria muzica facuta de,shi pentru incultzi :X Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: dark_leon on August 10, 2007, 07:13:56 PM 1. querida (zavoranu cum ii zic carcotasii =)) )
2. manelsiti 3. keo 4. asia 5. andreea banica Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: smasher on September 11, 2007, 10:10:24 PM Quote Parazitii hahaha asculta-i si ai sa vezi ... nu sunt in stare sa spun eu ... sunt comerciali multzi ii vedetzi toata ziua ;) Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: gabitzu on September 12, 2007, 07:18:39 PM 1.oana Zav...
2.Andreea Banica 3.fostele Andre.. 4.Aia de la Eurovision de anu asta(cum de nu i-ati inclus in top? :lol: ) 5.BUG si majoritatea "rapperilor" Si sunt o caruta...nu am chef sa-i enumar si nici timp de pierdut pentru ei :cool: Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: kana_chan on September 13, 2007, 10:42:12 PM trident
heaven tnt oana zavoranu banica si manelistii mai ales gutza :| Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: anarazell on October 01, 2007, 12:30:11 PM cred k ami bn ar fi fost sa pune 5 cantareti care nu canta fals k nu cred k puteam sa ii gasim...
dar la cei falsi as putea sa pun cativa mai d seama : 1. manelisti<frate nui inghit si prosti si fuduli> 2. tnt <au aparut acu cv timp si p urma siau dat seama k nu au c cauta sau retras si aku leam vazut iar ](*,)> 3. andreea balan < si urata si nici nare voce> 4. andreea banik <o alta blonda> 5. pot sa pun si straini?? daka da las pune in varf p 50 d bani nul inghit Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: LaDy_D3viL on December 29, 2007, 10:44:59 PM 1.Trident ("decupatele")
2.Oana Zavoreanu(nu-i normala, daca s-a apucat de cantat) 3.Andreea Banica(si mai si castiga premiu) 4.Cei de la Eurovision din anul 2007 (Totomondo---parca) 5. :-? Si nu cei din urma: toti manelarii ("mancati-as nasul...") Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: dark_leon on December 29, 2007, 10:57:35 PM zavoranca ar trebui sa primeasca un premiu din partea membrilor e pe AF pt k e cea mai votata k :cea care canta cel mai fals"...
a-ti vazut papusa ei =))=))=))=)) cica la un pret accesibil pt toti... un milion 300 =))=)) si o papusa k....... sa nu zic ce..... si isi mai face si reclama la zero tv =))=)) ii face pe carcotasi prosti,inculti si spectatorii lor la fel.... =)) wai s-amar de ea.... ruj..ruj.ruj..ruj..ruj.. =))=)) .....pepe........pepe.........pepe =)))))))))))) Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: Rob3rt on January 02, 2008, 11:37:57 PM totzi kantaretzi romani inclushi manelishti aia boratzi totzi snt afoni... inafara de : La Familia, Bug mafia, Ombladon, Spike, Parazitzi, Codu' penal....
Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: ToRnAdO on January 06, 2008, 12:53:42 PM Rob3rt nu sunt de acord cu tine , dar imi e lene sa ma cert acum cu tine :roll:
1.Oana Zavoranu ( ESti soarele meu , esti inima mea , esti aerul pe care il respir , atunci de ce mai traiesc :?: ) 2.Andreea Balan (...e fals 100% ) 3. Nici nu mai stiu cine canta melodia aia cu trag aer in piept , dar poti sa tragi are in altceva de cat in piept :-t a da in pompa :-j 4.andreea banica 5.Trident Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: Kyo on January 07, 2008, 02:04:25 PM ba, m'ati tampit sa moara bibicu....
or fi manelarii retarzi, dar nu sunt falsi... nusht ce intelegeti voi prin "cantaret fals" , dar manelistii aia canta hardcore live, fara nici un fel de modificare sonora. asta e singura lor parte buna, anume ca live canta mult mai misto decat inregistrat. nu le iau partea, dar nu suport sa va vad ca va dati cu parerea doar pt k ii urati, fara sa aveti habar de ei. Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: anarazell on January 07, 2008, 07:54:43 PM ba, m'ati tampit sa moara bibicu.... ai si u kyo un pik d dreptate fals nu canta canta agramaical adevaru k nici paula seling nu poate sal tina p ooooo cat il tine adi ala mik :|or fi manelarii retarzi, dar nu sunt falsi... nusht ce intelegeti voi prin "cantaret fals" , dar manelistii aia canta hardcore live, fara nici un fel de modificare sonora. asta e singura lor parte buna, anume ca live canta mult mai misto decat inregistrat. nu le iau partea, dar nu suport sa va vad ca va dati cu parerea doar pt k ii urati, fara sa aveti habar de ei. Title: Re: Top 5 cantareti falsi? Post by: Jiraya on January 10, 2008, 08:51:16 PM acuma ma gandeam.. toti desteptii aici scriu de ce formatii/cantareti nu le plac lor, nu cine canta fals sau nu.
|