Title: Movie Intro Opening/Ending Post by: Archangel on August 10, 2007, 10:16:57 AM Se pare ca vom avea parte din nou de intro-ul la film k opening si ending la anime. Din cate am vazut filmul are ca linie epica intalnirea lor cu ink un jinchuri. Acum ma "roade" sa spun k acel mormant este al fetei avand in vedere k Akatsuki este pe urmele ei.
Deosebire intre originalul intro shi acesta - una foarte mare: nu ne arata niciun membru Akatsuki, inainte de intro speculandu-se o lupta impotriva lor, si nici Sasuke nu apare. Doua ipoteze tind sa cada dintr-un foc. Title: Re: Movie Intro Opening/Ending Post by: andemon on August 10, 2007, 11:34:40 AM looking fwd....de obicei ope naruto sunt tari si fiecare scena are rostu ei...
Title: Re: Movie Intro Opening/Ending Post by: purple_angel on September 04, 2007, 12:31:42 AM Si eu m-am gandit ca blondina ar putea avea un monstru in ea...avand in vedere ca in end-song arata o faza asemanatoare cu copilaria lui gaara...cand fugeau copii de ea pe terenul de joaca... si noah...toate fazele alea cand Naruto se tinea dupa ea sa o incurajeze...and stuff :roll:
Ar fi o schimbare buna! sa se adauge inca un monstrulet :D dar poate nu se va intampla...atunci s-ar face un film individual pt fiecare demon? Title: Re: Movie Intro Opening/Ending Post by: sungoddess on September 04, 2007, 05:35:22 PM Dap...well..desi nu par sa fie akatsuki in film..cum zice si andemon..looking forward to it.. :D si da archi..si pe mn incepe sa ma roada acelasi lucru..mormantul ar putea fi al fetei..si totusi...dc tipa sakura naruto?..sau poate..tipa in altA scena si vor doar sa ne induca in eroare...noi credem ca sakura tipa la mormantul lui naruto..dar defapt sakura tipa in alta scena..legat de ceva care n-are legatura cu mormantul stiti?
Title: Re: Movie Intro Opening/Ending Post by: purple_angel on September 04, 2007, 07:09:48 PM Eu am vazut ca, defapt nu Sakura tzipa "NARUTOOOO" ci tipa aia blonda...am vazut intr-un trailer...
Title: Re: Movie Intro Opening/Ending Post by: sungoddess on September 04, 2007, 07:21:41 PM Well..lucrurile se complica...daca este asa..poti pune link?Sa vedem..poate mai observam cv..damn..pana traduc astia..cand apare pe AF?adik..movie 3 a aparut..poate cand l-or traduce...tot aia d ela dattebayoi traduc?lol..e aproape sigur..
Title: Re: Movie Intro Opening/Ending Post by: purple_angel on September 04, 2007, 07:25:37 PM Okay...this is the vid...http://youtube.com/watch?v=Oa14bmTrFsk&mode=related&search=
Title: Re: Movie Intro Opening/Ending Post by: Archangel on September 09, 2007, 03:36:25 PM desi in toate trailerele il arata pe el cu ii injunghiat bla bla bla poate o sa reinvie precum Gaara in Shippuuden
Title: Re: Movie Intro Opening/Ending Post by: andemon on September 09, 2007, 03:42:52 PM neji cuts loose...neji cuts loose.
yatta! macar pt asta si ma uit la film! |