Title: Noul meu imn Post by: adicrst on August 25, 2007, 09:58:23 PM Pai nu cred ca exista un mesaj mai bun care sa-l exprim majoritatii din jurul meu...si astfel le multumesc baietilor de la Cassa Loco pt noua melodie NU ESTI TU UN PIC CAM PROST. Melodia asta spune lucrurilor pe nume exact asa cum as spune si eu.....deci devine un fel de imn al meu
Ce parerea aveti despre melodia asta ? :lol: Title: Re: Noul meu imn Post by: he0ky on August 25, 2007, 10:58:50 PM hmmmm ,am vazut o singura data vidoclipul , melodia nu o mai tin minte , dar tin minte cum isi bateau joc de tiganul ala , sau asa zisul fitzos =)) , la faza aia chear sunt tari :kk
Title: Re: Noul meu imn Post by: dark_leon on September 03, 2007, 06:24:30 PM adi nu cred k melodia aia de la prostii aia ti s-ar potrivi. nu pt ca nu ii suport pe hadicapatii aia ci pt ca numai prostii canta si .. multe altele,
un imn al meu, (nu numai al meu) ar fi o super melodie Rebelde care ma reprezinta 100% , prin ceea ce canta....adica sunt rebela fara cauza , cine stie versurile in romaneste stie la ce ma refer :D Title: Re: Noul meu imn Post by: jupy on September 03, 2007, 07:37:33 PM bine, da' nu cred ca daca tu ii crezi prosti chiar sunt prosti....zici asta pt ca nu'ti place Cassa Loco da' poate ca nici noua nu ne plac "tembelii" de la Rebelde....eu de exemplu nu pot sa'i sufar pe aia, da' nu ma auzi acuma ca zic ca's prostii.
Title: Re: Noul meu imn Post by: sasuke on September 03, 2007, 07:43:00 PM adi nu cred k melodia aia de la prostii aia ti s-ar potrivi. nu pt ca nu ii suport pe hadicapatii aia ci pt ca numai prostii canta si .. multe altele, un imn al meu, (nu numai al meu) ar fi o super melodie Rebelde care ma reprezinta 100% , prin ceea ce canta....adica sunt rebela fara cauza , cine stie versurile in romaneste stie la ce ma refer :D sinecr mie-mi place cassa loco dar in schimb ii urasc pe RBD SUNT CEI MAI TAMPITI( SCUZATI-MI LIMBAJUL) Title: Re: Noul meu imn Post by: Nagato on September 04, 2007, 02:28:56 AM Da bine, cred ca nu e cazul sa va certati, fiecare cu ce-i place. Gusturile nu se discuta (sau nu ar trebui :P)
Si ca era vorba de imnuri, al meu.....aaarrghhh, mi-e greu sa aleg...pot considera tot OST-ul de la RuroKen imnul meu? :P cam mult, nu-i asa? Ok, atunci Fantasia on a Legend of White-Snake de Li Guang-Liu. E o pieasa chinezeasca fara versuri, dar are ceva in comun cu mine. :D Title: Re: Noul meu imn Post by: Kyo on September 04, 2007, 01:10:50 PM Imnul Meu? After Forever - Dreamflight
nu doar prin versuri, ci si prin linie melodica... are 11min46sec melodia, si in aceste aprox 12 minute ma veti citi lejer, in totalitate: nu doar prin acele parti slow, melodice, placute urechilor, pana si prin partile rapide, antrenante si acentuate redate de o chitara buna, sau chiar si prin urletele si zbieretele tipului din anumite parti scurte ale melodiei... astfel veti definitiva 3 accente diferite, ca si cele 3 stari predominante la mine :D Title: Re: Noul meu imn Post by: Jiraya on September 08, 2007, 11:28:49 PM bine... vad ca mi s'a sters postu cand am incercat sa indrept topicu... asa ca... o sa zic ce au zis si restu
imnu meu ar fii... Motorhead - The King of Kings sau Chris Warner - My time (o prefer pe prima) http://youtube.com/watch?v=FeTFJBbwiok (http://youtube.com/watch?v=FeTFJBbwiok) -clicky, video-ul se potriveste :D Title: Re: Noul meu imn Post by: voltaire on September 09, 2007, 12:09:00 AM sweet beloved song of mine, imnul meu personal (din pacate vechi nu nou, inca nam mai gasit ceva reprezentativ): Cold - Bleed
http://youtube.com/watch?v=rKdUXX5qUdM Title: Re: Noul meu imn Post by: Aleera on September 09, 2007, 02:29:49 PM la mine ar veni cred ca nightwish- moondance o melodie fara versuri,dar linia ei melodica o ador de la lent la tare
http://www.youtube.com/watch?v=h5McGXw10yA o da si cassa loco dupa mine sunt una dintr cele mai bune trupe romanesti, mereu au stiut cum sa captiveze publicul. Title: Re: Noul meu imn Post by: smasher on September 11, 2007, 10:02:59 PM e oky da' nu ca melodie ... ori faci muzica ori faci sto ... cred nuj sigur ... daca esti destul de bun potzi sa le imbini IMO ca$$a loco nu sunt destul de buni ^^
Title: Re: Noul meu imn Post by: sakura on November 05, 2007, 08:52:16 AM mine ... Simple Plan - Me against the world
Title: Re: Noul meu imn Post by: Kyo on November 06, 2007, 12:36:13 PM Mine is Green Day - Working Class Hero
Title: Re: Noul meu imn Post by: Crow on November 09, 2007, 09:15:28 PM un imn...? nush cred ca ori If I was your vampire ori Heart shapped glasses de la Marilyn Manson
Title: Re: Noul meu imn Post by: Jiraya on November 13, 2007, 11:37:28 PM dupa un re-roll (si cateva jocuri de SvR07' coloana aia sonora ruleaza bai copii!), am decis ca noul meu imn este urmatorul:
Nonpoint - Alive and Kicking (formatii de care nu a auzit lumea si canta mai tare decat aia de care chiar au auzit) Title: Re: Noul meu imn Post by: Crow on November 19, 2007, 06:29:19 PM de pe noula album: Nightwish - 7 days to the wolves. atata timp cat Tuomas nu pleaca, formatia asta o sa fie super tare in continuare
Title: Re: Noul meu imn Post by: anarazell on December 21, 2007, 10:06:12 PM al meu e guano apes-we use the pain ( nuj daka imn nu e mult spus da e o mel p care o ador si imi plac foarte mult versurile si in plus ma binedispune)
Title: Re: Noul meu imn Post by: LaDy_D3viL on December 28, 2007, 11:36:27 PM Tatu-Friend or Foe
'cause I like the song's lyrics..ma si reprezinta(comsi comsa)... So?Ce sunteti? Friend or Foe? :D |