AnimeFan

Sectiunea Principala => Introduceri => Topic started by: ~Ayumi~ on October 16, 2007, 10:48:09 AM

Title: Dza..eu iz hiar T.T
Post by: ~Ayumi~ on October 16, 2007, 10:48:09 AM
Oki doki oameni bun...am ajuns si eu pe aici sa va fac zile amare ca doar de, nimeni si nimic nu scapa de mine*evil smile*Sa incepem cu inceputul..
Nume:cam multe vreti sa stiti,v-ajunge ce v-am zis pana acum...eh,bine daca insistati..Alina...dar sa nu v-aud ca-mi ziceti asa ca va trebui sa va scrieti testamentul x.x
Varsta:mda...oare am 5 ani?nope,16..tzeapa!T.T de fapt mai precis 15 ani si 11 luni....yei vine ziua mea!^^
Loclitate:Bucuresti prima pe stanga...liceul..ahem,de fapt Colegiul Notional Iulia Hasdeu(ce nume stupid ),la mate-info(nush ce caut acolo T.T)
Animeuri preferate:Loveless(Soubi is mine,all mine*mwuhaha--->gone crazy...revenim imediat-dup 2 ore-back^.^)Deatn note(Near mine not yours...)Nana,Inuyasha,Princess princess,Naruto,Black cat( Train Hartent!^^),Monster princess,DN Angel,Yu Yu Hakusho,Dear S....si cam atat ca rstu le-am uitat^.^'
Gen de muzica preferat:de toate dar fara manele ca din nou testamentul ala ...stit voi....Si ca trupe imi plac cei de la Linkin park si Evanescence^^
Manga:Sunt obsedata de asa ceva..I'm manga addicted si pana acum am citit :Meru puri-the marchen prince,Hot blooded woman,Model,Milk crown,Instant teen,A thousand years of snow,Angel song,Angel sanctuary,Aoi spice,Back stage prince...si ar mai fi dar mi-e prea lene sa le scriu...>.>
Personalitate:cred ca muuult prea optimista si cu capul in nori...totusi aparentele inseala o.O

Avetzi intrebari?^.^

--------------------------------------------------------------------------------

Title: Re: Dza..eu iz hiar T.T
Post by: xXxA-LiL-BuTtErFlYxX on October 16, 2007, 10:55:31 AM
yaleee...^___^ sunt prima ..
welcome ayumi ... :shock: ne cunoastem ..cum sa nu .. :roll: have fun here and see yaa around ..!!

Post by: jupy on October 16, 2007, 11:00:51 AM
welcome ayu!

happy to see new people here! spor la postat have fun intra in toate sectiunile si cel mai important : MAKE FRIENDS! :kk

Post by: voltaire on October 16, 2007, 11:34:50 AM
welcome emo kid :P, nu uita sa pui o poza cu tine, happy posting, glad to have u around, cam atat.....mie foame....brb

Post by: ~Ayumi~ on October 16, 2007, 11:57:44 AM
Lil-chan^^-ma bucur sa vad ca nu-s singura pe aici..don't like beeing lonely >.>

jupy-inca sunt al inceput..momentan ma acomodez pe aici but don't worry I'll make friends^^'(I hope T.T)

voltaire-tin sa te anunt ca esti prima persoana care mi-a zis emo kid  :lol:  adik nu-s deloc emo si nici nu am chef sa devin.Life's beautifull so live it the way you want^^

Edit:Oh,am uitat pofta buna voltaire^^

Post by: smasher on October 16, 2007, 01:54:05 PM
wellcome
la mate-info(nush ce caut acolo T.T)
+1 :D

Post by: sasuke on October 16, 2007, 01:55:32 PM
sal si bine ai venit imi place ca esti haioasa

Post by: DreamsKeeper on October 16, 2007, 01:59:04 PM
salutare si o intrebare de la mine iti plac purici roz !?

Post by: Cr1571n4 on October 16, 2007, 02:26:33 PM
Bine ai venit Ayumi! Sper sa te vedem des p'aici shi spor la postat!

Itzi plac yaoi-urile sau mi se pare mie?;))

Post by: he0ky on October 16, 2007, 03:11:28 PM
helo bine ai venit sper sa iti placa forumu  :wink:

ai pets ?
ai chilotzei pe tine ?
iti place branza de vaci?
scri cu stilou la scoala?

Post by: andemon on October 16, 2007, 05:25:36 PM
ai pets ?
ai chilotzei pe tine ?
iti place branza de vaci?
scri cu stilou la scoala?

damn...mi-a luat vorbele din gura...ma rog...unele.
de principiu: hallo! alatura-te noua celor ce veneram anime!

Post by: Kyo on October 16, 2007, 06:38:48 PM
ayumi.... cam emo introducere pt tine :) , eu te stiam altfel :D . anyway welcomes :D

need me, pm me :wink:

Post by: Aleera on October 16, 2007, 08:39:32 PM
welcome ^_^
bine ai venit pe forumul AF ayumi, sper sa te intelegi bine cu toti,
spor la postat and have fun c`yaa

Post by: ~Ayumi~ on October 17, 2007, 08:27:40 AM
Um...cate intrebariii  :shock: iar eu n-am chef sa raspund... :P eh,bine hai ca ptr voi fac un efort si raspund  :roll:

So...
1.Dreams Keeper-pana acum n-am avut de-a face cu ei asa ca nu am ce sa-ti spun insa cunosc f bine ursuletzii roz si marmotele criminale cu ochi rosii si spume la gura de la Milka^^(mda,dak nu stiatzi cei ce mananca Milka sufera mutatii ^^' )

2.Cr1571n4-sincera sa fiu Loveless si Gravitation sunt singurele animeuri de genu' care-mi plac...am incercat sa mai vad si altele dar nici o sansa >.>

3.he0ky-din pacate..no pets for meee  :cry:
                     -de dimineatza cand m-am trezit stiu ca ii aveam pe mine...T.T
                     -nu chiar dar merge...
                     -nope,am renuntat la el^^'

4.Kyo-si u incepi cu emo?!cred ca o sa-mi pun o pancarda la sig ceva in genu "If you call me emo,you've got to call an ambulance too">.>'

5.andemon-he,he,he he0ky a fost mai rapid decat tine ..oricum deja fac parte dintre cei care venereaza animeurile  ^:)^   :lol:

Si acum ptr toata lumea...tnx for your warm welcomes^^ si ne mai vedem pe forum^.~

Post by: adicrst on October 17, 2007, 03:59:47 PM
bine ai venit pe animefan...

Post by: LaDy_D3viL on October 18, 2007, 09:29:51 AM
Welcome, ~Ayumi~! Like your personality.. Nu cred ca esti emo:D esti amuzanta... so.... fa-ti prieteni si intra cat mai des pe forum.. Nu o sa regreti ^_^

Post by: gabitzu on October 19, 2007, 06:05:31 PM
Velcome :D :D
O prezentare buna btw :D
Avetzi intrebari?^.^
Iti plac semnele astea: @.@ >.> >.< T.T -_-" ~_^ ???
PS:cred k trebe sa-mi refac si eu prezentarea :))))))))(nooooot!)

Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 19, 2007, 07:26:51 PM
bine ai venit si distractie

Post by: cucos_andrei94 on October 19, 2007, 08:14:44 PM
welcome in anime fan! ! ! ! !   MUlt noroc si distractie placuta
ooo am uitat am citit celelalte posturi si nu mi se pare ca esti emo :D...please don't kill me!!!!