AnimeFan

Sectiunea Principala => Introduceri => Topic started by: mooney on October 19, 2007, 04:07:22 PM

Title: buna...
Post by: mooney on October 19, 2007, 04:07:22 PM
Buna, sunt mooney si sunt din Lugoj.Am 20 de ani (nu radeti de mine, va rog) si sunt berbec inascut.

Imi plac mult filmele anime, chiar daca nu am vazut asa de multe... Preferatele mele sunt Sailor Moon (pentru ca am crescut cu ele), Gallery Fake (pentru ca gasesti multe informatii referitoare la arta),devil may cry, full metal panic(toate seriile), gravitation, paradise kiss si multe altele....

Numele meu real este Amalia si am aflat de site....de pe internet. Am inceput sa ma uit la anime dupa ce am vazut din intamplare un serial (nu mai tin minte care) pe a
  • .
Daca aveti intrebari.....I'm here....

Title: Re: buna...
Post by: Archangel on October 19, 2007, 04:16:02 PM
Bine ai venit pe AF. Sper sa te mai vedem pe aici si sa te simtzi bine.

Post by: voltaire on October 19, 2007, 04:44:12 PM
Buna Amalia, nu rade nimeni, uitate la alte varste....sa nu razi tu de noi...;)

Post by: DreamsKeeper on October 19, 2007, 05:23:43 PM
salutare si bun venit

Ce iti place cel mai mult un tort cu frisca si o cireasa sau un tort cu frisca si o capsuna?

Si culoarea ochilor tai ?

Post by: Kyo on October 19, 2007, 05:36:44 PM
bun venit amalia :D . join the club, suntem multi in varsta, desi eu sunt mai mic :wink: .
anyway, welcome, si see ya around. have fun :D

p.s. need me, pm me

Post by: Aleera on October 19, 2007, 05:59:22 PM
buna amalia si bine ai venit pe AF, sper sa iti faci cati mai molti prieteni
happy posting and have fun c`yaa

Post by: Cr1571n4 on October 19, 2007, 06:24:42 PM
Bine ai venit Amalia! Sper sa-tzi placa forumul shi sa-tzi faci multzi prieteni aici! ^^

P.S.:Varsta nu conteaza asha ca n-avem de ce sa radem :wink:

Post by: sasuke on October 19, 2007, 06:44:26 PM
Amalia eu spun ca fiecare se uita la cei place pana sa gaesc siteul acesta credeam ca-s singurul de varsta asta care se mai uita la anime da vad ca nu deci bine ai venit si nu rade nimeni de tine

Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 19, 2007, 07:23:30 PM
salut si bn venit,nuti face griji pt varsta.
Ps. si eu is berbec

Post by: cucos_andrei94 on October 19, 2007, 08:19:58 PM
salutare eu mis andrei !!!multa distractie si apropo eu vreau sa am 20 de ani deci nu rad de tine

Post by: xXxA-LiL-BuTtErFlYxX on October 19, 2007, 08:28:21 PM
welcome ..have fun here ..! :D

Post by: jupy on October 19, 2007, 09:07:18 PM
saluty

de ce sa rad de tine? yo's minora :D wolcome and have fun!

Post by: sakura on October 19, 2007, 09:12:10 PM
ohayo ^^ welcome .. have fun ... nu iti fa griji in privinta varstei (eu am 21 - proaspat impliniti) ... we all like anime here we don't judge anyone by their age or anything ... stay around and make friends  ^^ ... post ... post ... spor la postat
*welcome cookies* ^^

Post by: anarazell on October 19, 2007, 09:34:55 PM
bine ai venit p forum!!
spor la postat;)
kisses

Post by: adicrst on October 20, 2007, 02:28:22 AM
pai bine ai venit si have fun

Post by: mooney on October 20, 2007, 08:33:28 AM
 Va multumesc mult pentru posturi...Pana acum cei din jur radeau de mine pentru ca imi plac filmele anime....In sfarsit am gasit un loc unde acest lucru este normal...

Imi place mai mult tortul cu frisca si o capsuna....(cu toate ca eu fac torturi cu multa crema de vanilie si pun piersici  :D)
Culoarea ochilor mei depinde vreme si dispozitie. In general sunt verzi-caprui, dar mi se intampla sa-i am caprui sau numai verzi...Inca nu stiu exact cum se face chestia asta, dar....That's me.....

Post by: he0ky on October 21, 2007, 08:37:26 AM
 :D bine ai venit , nu stiu sa iti zic care e cel mai batran de pe forum , dar credema k sunt cam 30-40% cu varste intre 18-22
ma refer la aia activi
sper sa iti placa forumul si sa cresti si u procentajul  :wink:

Post by: andemon on October 22, 2007, 06:19:46 PM
yo...inca cineva de varsta mea. salut si bun venit! ce se trasese linie la topicu asta...da am si eu ceva de zis:  sarmalele sunt bune.
spot la postat si razi mult!