AnimeFan

Jocuri => Jocuri => Topic started by: sakura on October 20, 2007, 07:17:26 PM

Title: Naruto online
Post by: sakura on October 20, 2007, 07:17:26 PM
uhm ... acum abia ce m-am apucat de el (kteva min ... interesant ... pacat k merge cam greu), poate sititi de el, mie mi-a zis fratele meu mai mic de joc ... naturo-arena.com ... anyone else playing?

edit: yup ... u're right .. m-am grabit, acum am corectat :D

Title: Re: Naruto online
Post by: Jiraya on October 20, 2007, 07:48:20 PM
l'am jucat mai de mult.. devine repetitiv..

apropo.. e naruto-arena.com cu un singur "n" la arena.. te'ai grabit

Post by: Crow on November 02, 2007, 08:55:53 PM
am inceput si eu sa joc putin si nu-i chiar asa rau, e destul de funny, chiar obsedant.

am dat edit ca sa nu fac post dublu. am devenit putin dependent de jocul asta, e chiar funny. am ajuns la Jounin deja si am de gand sa merg pana la Hokage, macar o data sa fiu in top acolo si o sa-mi ajunga. apoi pot ramane sanin

Post by: sasuke on November 15, 2007, 02:38:39 PM
si eu am jucat jocu asta da nu inteleg ce anume trebuie sa faci

Post by: sakura on November 16, 2007, 06:06:14 PM
nu e foarte complicat ... faci misiuni ... fiecare misiune are o anumita cerintza ... pt inceput ... faci cele de la D and C rank, mai intai cea cu sasuke (sasuke's quest for power) ... si tot asa ...

Post by: Crow on November 19, 2007, 08:30:27 AM
doar eu sunt cel pe care misiunile cu defeat/win x lupte in a row? hai 4 mai inteleg, dar 6? de cate ori nu a trebuit sa o iau de la inceput cu misiunile astea pentru ca pierdeam ultima sau penultima

Post by: hitmanasasin on December 26, 2007, 03:20:04 PM
am jucat paaaanaaaa am devenit legendar sanin la acel joc + ca am deblocat f. multe personaje

Post by: XxXAngelXxX on January 02, 2008, 04:40:03 PM
datzimi si mie linku ink odata k nu`mi merje :(

Post by: sakura on January 02, 2008, 07:06:20 PM
np here ya go
http://www.naruto-arena.com/

Post by: Rob3rt on January 06, 2008, 02:10:14 PM
mi se pare o tampenie jocurile astea nustiu cum de nu va plictisiti cand le jucati

Post by: voltaire on January 06, 2008, 02:11:33 PM
pentru ca dai 1 click, iti vezi de treaba, mai dai un click, iti vezi de treaba etc. e un cerc vicios :P

Post by: anarazell on January 06, 2008, 03:17:47 PM
eu ink nu mam prins c tr sa faq da makar lam ales p kakashi:D

Post by: sakura on January 07, 2008, 11:48:18 PM
pentru ca dai 1 click, iti vezi de treaba, mai dai un click, iti vezi de treaba etc. e un cerc vicios :P
true true
mi se pare o tampenie jocurile astea nustiu cum de nu va plictisiti cand le jucati
sunt si misiuni pe care tre sa le faci ... adik nu e chiar sec ... daca termini o misiune apoi vine alta si alta si alta ... (dar dupa nu stiu kte misiuni facute ... si pe masura ce apar unele tot mai "imposibile" incep sa ma supar si abia pe urma sa ma plictisesc ... like duh which are the odds to find and fight kankuro 6 times ... or zabuza ... or idk who ... >< din cauza k nu mai il gasesc pe kankuro nu pot sa termin kurenai team >< ... pe restul de la d,c sau asa ceva le-am facut ... si pe alea b parca unde era survival, devotion samd ... le-am terminat mai am 2 sectiuni de terminat si nu pot ><)

Post by: l3o_gaby0 on January 13, 2008, 05:56:55 PM
de jucat nu lam jucat....dar intru aqma sal incerc
nu e cn jtye ce....adik nul intzeleg deloc

Post by: LaDy_D3viL on January 15, 2008, 10:04:09 AM
M-am jucat, clar... Si ma mai joc, dar foarte rar...
Incetul cu incetul m-am plictisit, dar stiti de ce? =))
Ca nu stiam cum sa-l joc.... Am devenit parca Jounin, dar nu stiam ca trebuie sa fac misiuni...
In curand ma bag iarasi la un joc naruto-online! :P

Post by: XxXAngelXxX on January 15, 2008, 05:16:14 PM
e naspa credeam k e ceva mai misto dar.... nu merita jucat ;))

Post by: l3o_gaby0 on January 17, 2008, 10:44:46 PM
jy yo ma gandeam k e cv mai q lupta,sau stil arcade...dar sa mutzi nijte imagini,sau sa faci nuj ce(nu lam prea intzeles) e prea ...nui gasesc alt cuvant mai potrivit dekt najpa

Post by: hitmanasasin on January 26, 2008, 11:38:45 PM
ehhh haidati ca nui asa greu defpt tre sa pui la bataie putina concentrare mai beu o cafeluta shi asa am reushit sa ajung la stadiul de legendary sanin shi sa termin toete ce le 3 grupuri de misiuni parca erau D si C sia am terminat shi B shi mai am putin shi termin shi A(is bun) :kk Faza naspa ii ca is faze cu disconect from server shi nici na puci sa iti faci miscarea ca ai shi pirdut