AnimeFan

Anime/Manga => Naruto => Topic started by: andemon on November 01, 2007, 01:07:22 PM

Title: tail of the tailed beasts [bijuu no hanashii..cam spoiler...ai grija He0!]
Post by: andemon on November 01, 2007, 01:07:22 PM
aici propun sa vb despre kyubi, ichibi[sukaku] si toti ceilalti....
ideea e k shukaku a fost mereu privit k arma de cei din Sunagakure...si de aceea chyio l-a sigilat in gaara....
pe de alta parte kyubi era mereu perceput k o amenintare...si de aceea yondaime s-a sacrificat k sa il sigileze in naruto...
deci trag concluzia k cele doua moduri de sigilare sunt diferite...adik gaara nu poate dormi sau shukaku iese la suprafata...naruto insa poate sa ii foloseasca puterea mai nestingherit.

Title: Re: tail of the tailed beasts [bijuu no hanashii..cam spoiler...ai grija He0!]
Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 03, 2007, 01:34:50 PM
eu crek e si o particularitate a lui Sukaku si de aia nu poti sa dormi sau personalitatea iti este absorbita

Title: Re: tail of the tailed beasts [bijuu no hanashii..cam spoiler...ai grija He0!]
Post by: andemon on November 03, 2007, 07:13:26 PM
nu cred...cred k din pct asta de vedere toti bijuu sunt la fel...desi fiecare are propriile particularitati in ceea ce priveste [uterea elementelor pe kre le pot controla, felul in kre puterea e controlata de jinchuriki depinde de modul de sigilare

Post by: Kyo on November 03, 2007, 07:24:27 PM
off topic: minti sa mori tu!

Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 09, 2007, 10:00:38 AM
da oare ce se intampla cand sigiliul este rupt?
in inceputul ep Shippuuden cele mai noi arata de parca iese oexplozie nuclera din Naruto,oare atunci se rupe sigiliul?
Daca e asa at oare apare tot Naruto da rau cu puteri aproape nelimitate sau direct Kyubi.

Post by: Brolly_AF on November 09, 2007, 10:38:15 AM
 Mai degraba isi pierde Naruto controlu !!!

Post by: andemon on November 10, 2007, 01:22:14 AM
yah...brolly zice bine.
sigiliul e la fel de puternic pe cat e controlu lu naru...deci knd el o ia pe aratura, kyubi gives a hand!
la gaara e altfel...acolo nu e pe baza de rage ci pe incantatie...si saracu nici nu poate dormi...

Post by: adicrst on November 10, 2007, 01:27:54 AM
sunt curios daca si puterea celor 9 demoni sunt in functie de cozi. Ar fin interesant sa vedem o lupta cu toti dar in forma lor, nu sigilati in alte corpuri si cu limita de chakra

Post by: sasuke on November 12, 2007, 02:11:30 PM
interesanta idee si mie mi-ar placea asta  dar oare nu o sa arate pe toti demonii?

Post by: andemon on November 12, 2007, 04:36:25 PM
sunt curios daca si puterea celor 9 demoni sunt in functie de cozi. Ar fin interesant sa vedem o lupta cu toti dar in forma lor, nu sigilati in alte corpuri si cu limita de chakra

pai legenda spune k kyubi ar fi cel mai puternic....dar ce ma sperie pe mine este k uchiha madara e mai puternic decat kyubi.
ideea cu cele 9 bijuu in lupta ar aduce cam prea mult a power rangers...xcum, akatsuki a capturat cativa, si unele din bijuu nu pot trai sau sa se materializeze...desi kyubi se pare k poate....multe mistere raman.

Post by: sakura on November 13, 2007, 06:48:12 PM
ok ... maybe this will sound stupid ... da tot trebuie sa intreb ... Gaara are abilitatea de a manipula nisipul datorita lui shukaku? right? ... ok ... atunci o data separat de shukaku ... mai are abilitatea asta? pt k in ep 32 se foloseste de nisip inainte de a da mana cu Naruto ... cum e posibil knd nu mai il are pe shukaku ... interesant ...

Post by: Brolly_AF on November 13, 2007, 07:12:23 PM
 Ii Sand Ninja nu !!!

Post by: andemon on November 13, 2007, 07:21:24 PM
ce prompt e brolly...era pur si simplu un doton....earth release...xcum gaara e geniu deci stie multe...

Post by: sakura on November 13, 2007, 07:27:14 PM
chiar dak e sand ninja ... abilitatea de manipulare a nisipului se presupunea k era data de shukaku ... chiar ma intrebam dupa ce il reinviase chio ce se intampla cu el k si ninja din mom ce nu mai il are pe shukaku asta presupunand k eu imi imaginam k nu mai are nici abilitatea de a manipula nisipul ... si totusi o are si fara shukaku ... si nu poti spune k folosirea nisipului tine de bloodline k si tehnica lui shikamaru cu manipularea umbrelor, pt k nimeni din familia lui Gaara nu are nimic de impartit cu manipularea nisipului ... so tehnica lui nu e una pe fond de bloodline ... era datorita lui shukaku ... asta e curiozitatea mea ... cum poate face una k asta fara shukaku ... antrenament special separat? care nu il are la baza pe bijuul care era sigilat in el?

ce prompt e brolly...era pur si simplu un doton....earth release...xcum gaara e geniu deci stie multe...
ok ... mersi de raspuns desi nu stiam ce inseamna doton am cautat... si acum incepe sa aiba sens ...

Post by: sasuke on November 13, 2007, 07:36:58 PM
Simplu sakura si iti ofer eu o explicatie  dupa ce s-a sacrificat ca ssa salveze satul de shukaku mama lui a vrut sa-l apare si a fost sigilata in nisip de aceea Gaara poate manipula nisipul fara ajutorul lui shukaku deoarece innisip se afla mama lui care vreau sa-l apare deci manipularea nisipului este mai puternica doar sub influenta lui shukaku

Post by: Brolly_AF on November 13, 2007, 10:30:13 PM
 Corect, Shukaku nu facea mai mult decat sa ii creasca nivelul de Chakra si apararea automata
 Nisipul il apara fara ca el sa fie constient !!!

Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 16, 2007, 10:08:25 AM
eu cred ca o sa traga in sfarsit un pui de somn acu,doar a scapat de Shukaku :lol:

Post by: andemon on November 16, 2007, 02:26:47 PM
lol!....desi nu mi-l imaginez pe gaara fara ochii de tanuki..

Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 17, 2007, 08:15:19 PM
si cu chestia fara somn nu mar deranja sa il am pe Shukaku in moi :twisted:

Post by: adicrst on November 18, 2007, 03:16:48 PM
corect, gaara doar se folosea de chackra demonului la fel ca si naruto, numai ca acum chiar daca poate sa manipuleze nisipul, nu va mai putea manipula un volum asa mare ca ultima lupta in care l-am vazut (presupun). Eu propun sa facem un topic despre asta.

Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 18, 2007, 05:31:05 PM
nu mar deranja.
Totusi oare sar putea sa sigilezi mai mult de un bijuu intr-un singur om,dak e posibil va dati seama ce putere ar avea acea persoana,ar putea sa distruga in intreg sat shinobi fara prea mult efort :twisted:

Post by: adicrst on November 18, 2007, 05:41:03 PM
da, numai ca s-ar putea sa aiba si crize de personalitate la fel cu era gaara in examenul chuunin, daca va mai amintiti. Nu cred ca ar rezista cineva si ar fi "consumat" rapid

Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 18, 2007, 05:58:34 PM
da ce trebuie sa reziste,in loc sa te impotrivesti lor mai degraba te aliezi ce ele si le fol sa distrugi lumea

Post by: andemon on November 19, 2007, 12:16:26 PM
lol!...ar fi o idee sa devii un fel de bestie fara ratiune, cam cum era kyubi knd se batea yondaime cu el...

Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 19, 2007, 11:11:31 PM
ma dak te aliezi cu ele inseamna ca iti pastrezi controlul numa ca esti rau si lucrati impreuna

Post by: sakura on November 19, 2007, 11:19:28 PM
si cum sa te aliezi cu ceva incontrolabil? si care nu cauta alianta?

Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 19, 2007, 11:48:42 PM
ma poate ca is cam salbatice da nu-s proaste,asa ca te poti intelege dovada ca si Naruto s-a mai tocmit cu Kyubi
Daca tu ai fi prinsa intr-un alt corp fara sa poti iesi ai incerca sa te zbati degeaba sau profiti la maxim de situatie si incerci sa te intelegi cu pers in care ai fost sigilat?

Post by: andemon on November 20, 2007, 10:39:57 AM
hmm...problema e de discutat mult de acum incolo.
madara e cel kre l-a eliberat pe kyubi, si cei doi au conlucrat knd a fost nevoie.
gaara si shukaku colaborau destul de greu.
naruto si vulpila....e greu de definit relatia lor. kyubi pare mereu obsedat sa iasa, si profita de furia lui naruto...

Post by: sasuke on November 20, 2007, 05:40:06 PM
ai dreptate andemon daca va mai amintiti discutia naruto si kiuuby cand kiuuby io spus lui naruto ca l-ar distruge dacaar putea dar si ceilalti au dreptate deoarece daca vad cu nu pot scapa uniidemoni incearca se creeze o alianta intre ei si corpul in care este sigilat

Post by: sakura on November 21, 2007, 01:30:36 AM
mda daca tot o luam pe tema "ce ar fi daca?" ... o "aliantza" intre gazda si demon s-ar incheia doar in favoarea demonului, cum zicea andemon si am obs toti ... kyubi e obsedat sa iasa si profita ... asa ca orice moment de slabiciune al lui naruto kyubi-ul l-ar folosi in avantajul sau si in nici un caz nu l-ar crutza pe naruto o data liber ... doar vb-im de demoni, de "bestii neimblanzite" care depasesc puterile oricarui shinobi si singura modalitate de a le tine sub un "control" e sigilarea lor ... si in nici un caz aliantza ... si asta din un motiv foarte evident ... un demon k si kyubi o data ajuns in libertate nu are nimic de castigat de pe urma unei colaborari cu un om (sa zicem) asa k nu il intereseaza ... iar pt k noi vb-im de ipoteza unei colaborari in captivitate, cum se zice "lupul isi schimba parul da naravul ba", colaborarea ar dura doar atat kt sa poata iesi din "cusca" si doar in scopul acesta ... si doh avem de a face cu un demon vulpe ... ce ar putea sa nu fie evident ... vulpile sunt sirete ... de asta ii si propune lui naruto "colaborare", atata vreme kt naruto e in viatza si el e in viatza ... asa k are interesul sa il tina in viatza pe naruto pana este din nou liber (asta daca ii iese pasentza)...

Post by: andemon on November 21, 2007, 10:44:34 AM
corect. o alta speculatie ar fi: ce se intampla in momentul in kre gazda moare. eu cred k respectiva bestie iese la suprafata si e eliberata complet. de aceea kyubi a putut sa se manifeste la vremea lui, desi povestea intreaga a sigilarii sale nu e inca disponibila. desi se spune k madara l-ar fi invocat, cred k asta a fost facut prin sacrificarea fostei lui gazde.
din pacate, nu avem nici o sursa legata de celelalte 2 bijuu, nibi no nekomata si sanbi, decat cum arata...dar acela e probabil motivul pt kre gazda e ucisa knd bestia e extrasa si sigilata.

Post by: Death_Angel_Apocalipse on November 21, 2007, 10:56:25 AM
Ar fi o cale pentru colaborare dak gazda e cam la fel de puternica cum este bestia,atunci dak esti si sigilat si dak ai ies tot n-ai face nica ar mai merge desi ar fi cam fortata.