Title: Yo! Post by: Crow on November 01, 2007, 04:09:15 PM Salut, sunt Crow aka Craven Crow. Am intrat aici mai mult pentru ca am vazut ca aveti activitate la role-play. Imi place sa ma uit la anime, dar prefer sa scriu mai mult. Alte detalii mai tarziu.
Title: Re: Yo! Post by: Kyo on November 01, 2007, 04:17:43 PM uite'o cioara... welcomes... respect the rules, si ne intelegem :wink: .
Title: Re: Yo! Post by: andemon on November 01, 2007, 04:31:30 PM yo you too!
sa ne traiesti....si sa devii un edgar allan poe al forumului! Title: Re: Yo! Post by: sasuke on November 01, 2007, 05:06:28 PM sal si bine ai venit distreaza-te pe forum apropo cum te cheama si ce animeuri iti plac
Title: Re: Yo! Post by: Aleera on November 01, 2007, 05:46:23 PM hmm ai vazut filmul the crow? :-? si mie imi place filmul e super (pot zice ca e unul dintre fav mele) ok sincera curioasa cum te cheama, cati ani ai, ce anime-uri, muzica sti tu chesti obisnuite pe care le zici de obicei cand esti nou pe un forum oricum bine ai venit pe AF, sper s ane intelegem cat mai bine si have fun and a lot of post`s sper s ate vad cat mai des pe forum Title: Re: Yo! Post by: LaDy_D3viL on November 01, 2007, 06:14:39 PM Me, too.... Si eu l-am vazut... Foarte frumos... Mi-a placut enorm :D
Cum te cheama? Cati ani ai? De unde esti? Ce ai scris pana amu(daca tot iti place sa scrii)? :-? si ar mai fii, dar ii las si pe ceilalti.... Welcome here and have a great time! Ja ne! :D Title: Re: Yo! Post by: voltaire on November 01, 2007, 06:20:52 PM ohayo! aceleasi lucruri ca si aleera ma intereseaza, mai pe scurt: ASL? :))
Title: Re: Yo! Post by: DreamsKeeper on November 01, 2007, 06:58:57 PM Crow bine ai venit in AF si cred ca te cunosc dupa un forum
Am o intrebare pt tine ce naim iti place spunemi cateva denumiri ?? Title: Re: Yo! Post by: he0ky on November 01, 2007, 07:11:39 PM :D super tare serialu , a bucur sa vad un fan asa de mare al serialului pe forum , sper sa iti placa saitul
Title: Re: Yo! Post by: xXxA-LiL-BuTtErFlYxX on November 01, 2007, 07:23:52 PM welcome ..sa ne intelegem si ;) have fun
Title: Re: Yo! Post by: Crow on November 02, 2007, 10:33:57 AM wow! nu ma asteptam la atata lume... dar sa va raspund la intrebari.
varsta: 20, animeuri: Blood+, Hellsing, Naruto, Inuyasha, YuYu Hakusho, Dragon Ball, Shaman King... cam la atatea ma pot gandi acum. Muzica ascult in general rock, dar si alte genuri cate putin. Formatii preferate: Nightwish, Rammstein, Marilyn Manson, Metallica, Godsmack, Linkin Park, Placebo...etc. Nu am publicat nimic inca, unfortunately, dar am mai scris pe tot felul de forumuri si voi incepe si aici la role play ceva dupa o poveste de a mea. Numele nu vi-l zic inca, keep the mistery and stuff like that, iar Ande si Kyo sa-si tina gura. Title: Re: Yo! Post by: sakura on November 02, 2007, 01:05:45 PM hello ... welcome ^^
speram sa te simti bine aici ... Enjoy ur stay eto ... eto ... dar nu ne-ai spus de unde esti ? Title: Re: Yo! Post by: Crow on November 02, 2007, 02:24:42 PM oh! right... well i suppose i could tell you that much. is in bucuresti, dar nu din.
Title: Re: Yo! Post by: voltaire on November 02, 2007, 02:28:12 PM esti la fak la ase :D
Title: Re: Yo! Post by: Cr1571n4 on November 02, 2007, 02:32:57 PM Willkommen ^^
Sper sa-tzi faci multzi prieteni shi sa te vedem cat mai des pe forum ^^ Title: Re: Yo! Post by: Crow on November 02, 2007, 02:39:31 PM nop nus la ase, e o poveste mai lunga, dar in nici un caz nu sunt la ase. si o sa intru pe forum cat voi putea de des, mai ales dupa ce pun si povestea la role-play
Title: Re: Yo! Post by: Nagato on November 02, 2007, 06:26:47 PM welcome si din partea mea (chiar daca mai tarziu), have fun around!
o mica intrebare - daca ii stii pe Kyo si Andemon, imi poti zice de unde? din capitala sau orasul natal (al lor)? Daca e a doua varianta, we might know each other as well :D Title: Re: Yo! Post by: Crow on November 02, 2007, 07:08:35 PM de pe alt forum, dar nu pot spune care.
Title: Re: Yo! Post by: Crow on November 02, 2007, 07:21:13 PM pai... stiam ca nu am voie sa fac reclama aici, nu? si daca zic de un alt forum activ, nu e reclama?
Title: Re: Yo! Post by: Kyo on November 02, 2007, 07:28:48 PM era vorba de fostul site l kre am lucrat ca sclavu, si care a fost inchis de un admin inconstient. pe nume DarkAnime.
de acolo ne stim, si am pastrat legatura :wink: Title: Re: Yo! Post by: Nagato on November 02, 2007, 09:31:58 PM Sou desu ka?
Am fost si eu putina vreme membru DarkAnime, mi-a parut rau cand s-a inchis ca imi placea. asta e .... sore wa sore, kore wa kore! e foarte frumos si forumul acesta, ne distram aici! Title: Re: Yo! Post by: XxSharukaxX on November 02, 2007, 11:25:34 PM welcomes =))
scz de intarziere Title: Re: Yo! Post by: akimoto on November 03, 2007, 01:29:01 PM welcome crow :D happy posting and have fun.
|