Title: Tokio Hotel Post by: Sharra Naght on February 21, 2007, 12:55:54 AM Mie imi place trupa asta!!E super!!Voua va place??
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Brolly_AF on February 21, 2007, 01:13:12 AM Am auzit de ea da de auzit nu am auzito
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Sharra Naght on February 21, 2007, 01:14:42 AM Muzica cu ei se gaseste Youtube dar am si pe computer. :P
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Archangel on February 21, 2007, 04:56:57 PM sincer nu imi place cum canta dar imi pl cum arata solistul trupei deshi arata cam gay :lol:
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Jane on February 21, 2007, 08:55:16 PM Pey....sincer...nu-mi pl :lol: Nu-mi pl deloc cum canta....cah....arata cam....gay,da :lol:
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Sharra Naght on February 21, 2007, 09:40:35 PM cu infatiarea arata ca niste travestitzi dar cu muzica e sooper :roll:
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Jane on February 21, 2007, 09:43:26 PM cu infatiarea arata ca niste travestitzi dar cu muzica e sooper :roll: Eh,gusturile nu se discuta :wink:Title: Re: Tokio Hotel Post by: euuu on February 24, 2007, 09:45:35 PM no am sa caut cateva mel sa aud cum canta astia !!!!
Title: Re: Tokio Hotel Post by: adicrst on April 02, 2007, 11:56:59 PM vad ca sunt foaste promovati pe prima tv
Title: Re: Tokio Hotel Post by: shinigami on April 03, 2007, 12:07:22 AM Mie nu imi place nici de ei cum arata si nici cum canta.Sorry, asta era parerea mea :roll:
Title: Re: Tokio Hotel Post by: RagnaroK on April 03, 2007, 11:24:39 AM N-am auzit de ei dar o sa ma uit azi pe youtube...
Title: Re: Tokio Hotel Post by: sakura on April 03, 2007, 10:22:01 PM vad ca sunt foaste promovati pe prima tv cand? unde? de cand? cum asa? k eu nu am vazut ... (ups am uitat nu ma mai uit la tv de mult) ... da no ... de cand? Title: Re: Tokio Hotel Post by: purple_angel on April 05, 2007, 09:30:36 PM Imi place TH! nu ma intereseaza deloc imaginea lor pt ca eu ascult la winamp melodiile lor asa ca nu le vad fetzele :)
Acuma incerc sa fac rost de noua lor melodie...care e zuper! Title: Re: Tokio Hotel Post by: Peaceful_warrior on April 07, 2007, 03:22:11 PM HEi si eu sunt fan tokio hotel! ascult muzica lor si imi place la nebunie! am chiar si fosta freza anime a lui bill! (aia cu bretonul peset ochi) imi place tokio hotel!!!
Title: Re: Tokio Hotel Post by: RagnaroK on April 07, 2007, 05:27:53 PM Srry nu imi place cum canta :P
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Jiraya on April 30, 2007, 11:42:16 PM *time to drop the bomb shell*
deci, canta ca naiba, Bill arata ca un homosexual (sau o maimuta cu parul ala) chinezoii vad ca ii idolatrizeaza in exces (desi doar urla 1,2 versuri care nu au sens nici alea) Title: Re: Tokio Hotel Post by: Archangel on April 30, 2007, 11:46:12 PM news flash :lol:
defapt Bill e gay :lol: shi el shi frate-su Title: Re: Tokio Hotel Post by: Jiraya on April 30, 2007, 11:47:24 PM stiam eu!
Title: Re: Tokio Hotel Post by: purple_angel on May 01, 2007, 12:01:17 AM Mah!asa ceva nu se poate!!!! BLASFEMIE!
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Archangel on May 01, 2007, 12:26:48 AM traieshte cu ideea ca Bill m-ar alege pe mine in locul tau :lol:
Title: Re: Tokio Hotel Post by: purple_angel on May 01, 2007, 12:39:35 AM =)) Trebuie sa accept asta nu? Daca te alege p tine sa-l tratezi frumos si sa nu-i keltui toti bani pe fotomodele de la Victoria's Secret ,oky ? :D
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Shiver on May 01, 2007, 12:00:47 PM Haidetzi mey..ce avetzi cu saraci baitii...adik...luatziva lume de ei ca merti...toata lumea stie ca Bill(a) e gay...Eu una stiu sigur...am cunostinte, sau mai bine zis am avut prin Germania si mi-au zis ca ala e gay sigur...Ce pot spune...la inceput eram si eu fana, dar dupa m-am lasat cand am vazut ca Bill devenea din ce in ce mai mult fata...ca sa nu mai zic ca au niste melodii super...varza....
Title: Re: Tokio Hotel Post by: purple_angel on May 01, 2007, 07:06:53 PM Deci scuza-ma ca-ti spun...dar tu le-ai abandonat muzica pt ca Bill e gay? Naspa!
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Aquarius on May 01, 2007, 09:17:23 PM ete na ce sa-ti povestesc.
sincer si eu le-as abandona muzica daca as sti ca-s gay Title: Re: Tokio Hotel Post by: Archangel on May 02, 2007, 11:35:00 AM m-a, ce sa abandonez k nu imi place cum canta aia >.>
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Jane on May 02, 2007, 02:16:00 PM sincer si eu le-as abandona muzica daca as sti ca-s gay am incercat sa ascult o mel de-a lor( TH)si sincera sa fiu mai mult de 50 sec nu am rezistat :lol: Title: Re: Tokio Hotel Post by: Kyo on June 05, 2007, 12:09:25 PM senzatia momentului in Europa: RBD Si Tokyo Hotel. Ambele SUCK DEEP! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Title: Re: Tokio Hotel Post by: andemon on June 05, 2007, 12:11:31 PM conversatie intre mine si mama:
ii arat un poster q tokyo bordel mama, iti place cum arata fata asta[arat poza q solistu]? da, e draguta.. E BAIAT! Title: Re: Tokio Hotel Post by: Kyo on June 05, 2007, 12:14:27 PM cunpsc poanta. problema e ca nu m'am distrat cand l'am citit, pt k era adevarat >.<
Title: Re: Tokio Hotel Post by: MajinSenpai on June 06, 2007, 08:49:22 PM Mie nu-mi plac TH. Simplu...am incercat sa-i ascult, suna ca un tip castrat incercand sa scoata ceva melodic dar nu iese nici un drac. Nici la Rammstein nu inteleg ce zic aia, dar macar melodiile merg ascultate.
TH au aparut peste noapte si din pacate stilul vizual mai putin decat inspirat au atras pe destui catre ei. Desigur, nu e singura data cand comercialul castiga in fata calitatii, ar trebui sa fiu obisnuit. Spre bucuria mea nu-i aud la radio... Title: Re: Tokio Hotel Post by: andemon on June 06, 2007, 11:26:41 PM deci eu nu am auzit de ei decat de la niste prieteni kre comentau cat de nasoli sunt...asa k nu mai postez aici k imi fac sange rau
Title: Re: Tokio Hotel Post by: sasuke on June 10, 2007, 08:03:53 PM CANTA FAIN FOTMATIA N-A CE ZICE
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Kyo on June 16, 2007, 03:59:37 PM sasuke, te respectam.... da'ti o palma!
cum ma sa scri tokIo in loc de Tokyo???? ce anume incearca sa arate in afara de prostie? ce gen canta maimutoii astia? sunt barbati sau femei? au luat lectii de chitara/canto? raspunsul pt toate: NU Title: Re: Tokio Hotel Post by: sasuke on June 16, 2007, 06:39:20 PM sasuke, te respectam.... da'ti o palma! cum ma sa scri tokIo in loc de Tokyo???? ce anume incearca sa arate in afara de prostie? ce gen canta maimutoii astia? sunt barbati sau femei? au luat lectii de chitara/canto? raspunsul pt toate: NU mi-am dat seama ci chia au gresit dar si este o simla sugestie pate asa au ales ei numele(nu ma injurati pentru asta prea mult Title: Re: Tokio Hotel Post by: purple_angel on June 16, 2007, 07:25:08 PM Melodiile sunt faine!
Nu mai incercati sa va axati pe imaginea formatiiei cand defapt ce ar trebui sa judecati sunt versurile lor si felul in care sunt cantate! Title: Re: Tokio Hotel Post by: Kyo on June 17, 2007, 12:20:21 AM alinutza, si vrei sa ne spui k tu chiar intelegi absolut tot ce zic dobitocii aia? andemon a fost inteligent si nu si'a spus parerea. eu am de gand sa ii blestem p'astia pana ii ia toti dracii! chiar dak imi iau ban aici!
Title: Re: Tokio Hotel Post by: andemon on June 17, 2007, 10:48:14 AM ok, kyo...calm...usa...desi amandoi ii displacem pe tokyo bordel, nu trebuie sa le stricam altora placerea...o formatie e buna sau nu depinzand q cine o compari...de ex dak ii compari pe astia q mambo mambo siria, sunt acceptabili...sau q vreun manelist...
noi ascultam alt gen de muzica...go us...restul lumii sa asc si gemetul ierbii, e alegerea lor. Title: Re: Tokio Hotel Post by: Kyo on June 17, 2007, 10:51:12 PM ok, kyo...calm...usa...desi amandoi ii displacem pe tokyo bordel, nu trebuie sa le stricam altora placerea...o formatie e buna sau nu depinzand q cine o compari...de ex dak ii compari pe astia q mambo mambo siria, sunt acceptabili...sau q vreun manelist... noi ascultam alt gen de muzica...go us...restul lumii sa asc si gemetul ierbii, e alegerea lor. vezi k ai gresit numele... :roll: Title: Re: Tokio Hotel Post by: andemon on June 18, 2007, 08:18:51 AM mi scuzi...am gresit corect..sau am scris corect gresit
ideea e sa nu ii mai criticam k astia tot o sa ii asculte pe ei, pe RBD, pe Stefan Banica, si pe Oana Zavoranu Title: Re: Tokio Hotel Post by: Jane on June 19, 2007, 04:01:08 PM aici sunt de acord cu voi..si partea proasta e ca sunt atatia fani tokio motel :( anyway.am auzit mel 9 azi de dim..nush cum se num ca n-am putut sa retin numele :lol: n-au incercat si ei macar 1 mel in eng sa inteleaga si creierasul meu ce spun acolo? :roll:
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Kyo on June 20, 2007, 01:45:01 AM cica sa fie originali :-x . mai sa cred k sunt gay
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Jiraya on June 20, 2007, 08:33:05 AM SUNT!!!
unde ai mai vazut tu gay in formatii? (in afara de luzarul ala din RBD) Title: Re: Tokio Hotel Post by: Kyo on June 20, 2007, 01:56:16 PM uite, aici suntem pe aceeasi lungime de unda...
mai ales k ei sustin ca Knta rock [cacofonie dedicata]. teh, as baga cutitul in ei. membri de formatie gay nu am mai intalnit. dar am mai intalnit solisti :-' => George Michael, Elton John... Title: Re: Tokio Hotel Post by: Jane on June 21, 2007, 11:33:25 AM azi m-am uitat la clip..dp ce s-a terminat..WTF? se arunca aschilopatul ala cu un par ca de sconcs si tragedie frate...si ce-o zice acolo numai ei stiu ca eu nu inteleg o iota..oare ce vad astia la ei? :evil:
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Kyo on June 21, 2007, 04:01:32 PM deci pana la urma ala e femeia sau aia e barbat?
daca mai aud un singur cuvant de bine de ei, cre k o sa incep sa trag clante... Title: Re: Tokio Hotel Post by: dark_leon on July 06, 2007, 02:54:18 PM deci eu nu pot sa suport aceasta trupa..... am multe motive pt care nu as alege o trupa ca asta.... I HATE TH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Oboro Bell on July 07, 2007, 09:17:10 AM am asc niste mel de ei...merg....dar singuru lucru care nu il suport k o gramada de fete si chiar si baieti devin Bill sau tom.....cik si de akolo isi dau seama ca cik au origini de rock...
Title: Re: Tokio Hotel Post by: jupy on July 07, 2007, 09:29:55 AM i hate TB...stiu ca am am scris cu B intentionat am facuto...cred ca stiti ce inseamna
cand o sa devina rock, o sami placa. daca e rock-pop, atunci pt mine e pop...mai are pana la rock! plus ca tipii aia sunt gay, si se dau mari ca au personalitate, ca sunt modele bune bla bla bla... in toate revistele treb sa exista un articol cu poponarii astia: cu metalu' cum ramane?! Title: Re: Tokio Hotel Post by: Maou on July 08, 2007, 07:27:47 PM Sa nu se supere pe mine fanii TH, dar mie nu mi se pare o trupa care sa reprezinte Germania... Nu pot sa inteleg cum o trupa de pusti pot deveni asa de faimosi in doar cateva zile... Sunt doar o formatie comerciala, la fel ca multe altele... Era o vreme cand cumparam si eu reviste sa citesc, dar de cand apar in toate revistele (si ei si RBD) nu am mai cumparat nimic... Desi nu-l suport de Bill, imi place frizura lui pentru ca seamana putin cu a lui Hiei... But it makes him look like a girl... Scary!
Title: Re: Tokio Hotel Post by: uciha sasuke on July 14, 2007, 09:22:11 PM am si eu cateva melodii de ale lor si imi plac din cate am citit despre ei sunt foarte maturi si cu capu pe umeri
Title: Re: Tokio Hotel Post by: emo_girl on July 15, 2007, 12:36:43 PM mie sincer numi plac deloc nici cum canta shi mai ales cum arata....dupa parerea mea niciun rockar kre se respecta shi e adv nu ar asc asha cv.....canta chiar nashpa......shi arata shi mai nashpa
mai buni sunt NEVADA TAN!!!!! Title: Re: Tokio Hotel Post by: ciresica on July 22, 2007, 06:12:51 PM cred ca am in calc vreo 3 melodi TH de la inceputul carierei..shi am pierdut firul,
dar recent vad o poza cu 2 tipe..una bruneta shi una blonda..shi un amic ma intreaba.."care e mai sexy?",eu" bruneta clar" ,"vezi ca e baiat,solistul de la TH", eu" :shock:S**T e mai sexy ca mine...." Title: Re: Tokio Hotel Post by: dark_leon on July 22, 2007, 06:15:09 PM stai linistita k si eu i-am incurcat pana s-au suparat colegele pe mine k l-am facut pe adorabilul de bill fata... cica la ele un sex simbol =))=))
Title: Re: Tokio Hotel Post by: ciresica on July 23, 2007, 12:41:46 AM sex simbol???OMG what's the world coming to???
Title: Re: Tokio Hotel Post by: Akate on July 23, 2007, 09:53:53 AM Imi cer scuze pentru fani...dar eu pur si simplu nu pot sa ascult TH, in opinia mea sunt doar niste copii si mai au mult de invatat pana sa cante rock adevarat. Am ascultat si eu o mel(nu mai stiu care, dar era parca pe un post de muzica) si chiar nu mi-a placut, nush ce vad uni oameni la ei, dar gusturile nu se discuta. Ce mi se pare ciudat e ca extraorbinar de multe fete sunt inebunite dupa Bill >.<. De cand i-am vazut prima data intr-o revista am crezut ca <virgula> canta pop sau ceva si apoi a aparut chestia asta cu noi vedete rock. In fine, fff mult timp am fost de parere ca Bill e homosexual si unei anumite persoane i-a luat extraordinar de mult timp sa ma convinga ca nu e asa si de fiecare data cand ziceam ca e gay facea criza. In fine, tot nu inteleg frenezia fanelor.
Daca vreti sa ascultati rock german, va recomand cu toata caldura Rammstein. Title: Re: Tokio Hotel Post by: ciresica on July 23, 2007, 04:41:57 PM Imi cer scuze pentru fani...dar eu pur si simplu nu pot sa ascult TH, in opinia mea sunt doar niste copii si mai au mult de invatat pana sa cante rock adevarat. Am ascultat si eu o mel(nu mai stiu care, dar era parca pe un post de muzica) si chiar nu mi-a placut, nush ce vad uni oameni la ei, dar gusturile nu se discuta. Ce mi se pare ciudat e ca extraorbinar de multe fete sunt inebunite dupa Bill >.<. De cand i-am vazut prima data intr-o revista am crezut ca <virgula> canta pop sau ceva si apoi a aparut chestia asta cu noi vedete rock. In fine, fff mult timp am fost de parere ca Bill e homosexual si unei anumite persoane i-a luat extraordinar de mult timp sa ma convinga ca nu e asa si de fiecare data cand ziceam ca e gay facea criza. In fine, tot nu inteleg frenezia fanelor. Daca vreti sa ascultati rock german, va recomand cu toata caldura Rammstein. +1 fan rammstein :X Title: Re: Tokio Hotel Post by: Nashimo on July 23, 2007, 05:18:23 PM TH..nu-mi plac,nu-mi displac...mi-e indiferent cum arata,ca sunt gay..e viata lor personala,fratilor fac ce vor cu ea...noi trebuie sa ne axam pe cum canta,nu pe ce fac in timpul liber :roll:...oricum,cum spuneam mi-e indiferent..nu ii ascult pt ca sunt alte formatii care canta muult mai klumea,dar dak spre exp merg undeva si aud mel lor nu imi displace sa ii ascult...sunt de acord ca nu canta rock de calitate,nici rock nu se poate numi..dar asta e...
Quote Daca vreti sa ascultati rock german, va recomand cu toata caldura Rammstein. stiai ca au luat o pauza si nu se stie cand se vor intoarce,nu? :cry:..btw,sunt multe alte formatii germane de calitateQuote In fine, fff mult timp am fost de parere ca Bill e homosexual si unei anumite persoane i-a luat extraordinar de mult timp sa ma convinga ca nu e asa si de fiecare data cand ziceam ca e gay facea criza recunosc :>..eu eram aceea persoana,dar sincer ca ma apuca , crizele cand cineva se leaga de viata personala a altcuiva(indiferent cine e)...face ce vrea,e dreptul sau si nimeni nu ii controleaza viata dupa cum vrea...dak e gay,bravo lui,daca nu tot bravo.. Title: Re: Tokio Hotel Post by: Akate on July 23, 2007, 06:24:00 PM stiai ca au luat o pauza si nu se stie cand se vor intoarce,nu? :cry:..btw,sunt multe alte formatii germane de calitate Da, stiam asta :(, nu au mai scos ceva nou de ceva timp. Oricum stiu ca sunt si alte formatii germane de rock, dar eu am spus-o pe cea care imi place cel mai mult. App, ma bucur sa aud ca ti-a trecut pasiunea pentru TH(care nu s-a prea manifestat, ce-i drept) Title: Re: Tokio Hotel Post by: Aleera on July 24, 2007, 08:48:19 AM viata personala nu ar trebui sa ne intereseze,nu avem drept la comentari ca si noi avem viata noastra si asa cum noua ni se pare ciudat ce fac ei asa poate le pare si la alti ciudat ce facem noi,si din cate am citit sunt super de treaba plus de asta la faza cu Bill si machiajul il poarta fiinda asa ii se cere lui nu pentru ca vrea,chiar am vazut poze cu el fara si e super dragutz la fel si restul membrilor.
Acuma mie imi place mult cum canta si plus de asta melodiile sunt frumoase,nu toate dar unele. Title: Re: Tokio Hotel Post by: ioni220 on August 02, 2007, 04:03:45 PM doamneee
numi plac prima data cand iam vazut la tv am crezut ca sunt fete,in fine sunt suuuper comerciali solistu nici acum nu stiu ce sa cred ,e fata sau baiat??? Title: Re: Tokio Hotel Post by: Kyo on August 02, 2007, 04:29:12 PM Sa nu se supere pe mine fanii TH, dar mie nu mi se pare o trupa care sa reprezinte Germania... Nu pot sa inteleg cum o trupa de pusti pot deveni asa de faimosi in doar cateva zile... Sunt doar o formatie comerciala, la fel ca multe altele... Era o vreme cand cumparam si eu reviste sa citesc, dar de cand apar in toate revistele (si ei si RBD) nu am mai cumparat nimic... Desi nu-l suport de Bill, imi place frizura lui pentru ca seamana putin cu a lui Hiei... But it makes him look like a girl... Scary! Blind Guardian si Iron Savior Reprezinta Germania! F*ck Tokio Hotel! Heavy Metal Forever!!! Title: Re: Tokio Hotel Post by: -sinedd- on August 08, 2007, 09:22:33 AM Imi place aceasta formatie numai ca mi se pare ca ei canta cam fals dar oricum imi place cum canta. :D
|