Title: caini vs pisici Post by: euuu on February 22, 2007, 08:32:14 PM cand ma refer care e mai bun ma refer care a mai bun ca animal de casa
asa ca dativa cu parerea euuu aleg pisicile sunt preferatele mele, desi nu prea arata afectiune catre stapan , pt ca nu ne considera stapani (nu ca alti :-' :-') plus is super kawaii Title: Re: caini vs pisici Post by: Brolly_AF on February 22, 2007, 09:08:37 PM inainte mio placut caini da dupa ce am avut zece pisici mi-am schimbat barerea
iar acuma prefer pisicile. Title: Re: caini vs pisici Post by: Jane on February 23, 2007, 03:10:20 PM imi plac si cainii dar mai mult cand sunt micutzi...asa..prefer o pisica :lol:
Title: Re: caini vs pisici Post by: adicrst on February 23, 2007, 08:38:06 PM caini, inspecial daca-s hasky...dar am vazut pt prima oara un imperial japonez...ce mare si ce fain ii
Title: Re: caini vs pisici Post by: Sharra Naght on February 24, 2007, 12:24:47 AM cateii......imi plac cel mai mult si pisicile sunt dragutze,dar catelusii sunt adorabili!!!!!
Title: Re: caini vs pisici Post by: euuu on February 24, 2007, 09:06:08 PM cred ca si tantari pot fi numite animale de casa, doar toata lumea o avu asa ceva,
desigur tot pisicile is cele mai dragalase !!!!! Title: Re: caini vs pisici Post by: sakura on February 24, 2007, 09:16:40 PM si caini si pisici
Title: Re: caini vs pisici Post by: Magikano on February 27, 2007, 05:36:09 PM fara indoiala pisici eu sunt foarte iubitor cand e vorba de pisici
Title: Re: caini vs pisici Post by: Jane on February 27, 2007, 08:17:55 PM recunosc,imi pl f mult pisica din reclama aia de la la Whiskas :P Ceva de genu' (http://www.whiskas.nl/imgs/wallpapers/wallpaper3_1024-768.jpg)
Title: Re: caini vs pisici Post by: euuu on March 01, 2007, 09:18:35 PM mai toti ziceti ca va plac pisicile dar la voturi nu se vede :cry: :cry: :cry:
Title: Re: caini vs pisici Post by: Jane on March 01, 2007, 09:27:38 PM mai toti ziceti ca va plac pisicile dar la voturi nu se vede :cry: :cry: :cry: Caini-4Pisici-2 :shock: :cry: :cry: Title: Re: caini vs pisici Post by: shinigami on March 06, 2007, 10:37:42 PM eu zic k amandoi sunt frumosi si jucausi dar mai repede prefer un caine decat o pisica ... parerea mea :wink: :D :wink:
Title: Re: caini vs pisici Post by: Emin on March 22, 2007, 02:39:10 AM cainii sunt mult mai draguti si mai folositori omului
Title: Re: caini vs pisici Post by: Jane on March 22, 2007, 02:43:39 PM cainii sunt mult mai draguti si mai folositori omului Ai dreptate,dar si pisicile sunt ff dragutze :D Pai da,cainii poate ca sunt mai folositori omului dar si pisica,nu-l ajuta cu nimic? :PTitle: Re: caini vs pisici Post by: Aquarius on March 22, 2007, 09:16:17 PM pisicile manaca soareci lol.
mie imi plac mai mult pisicutele.le urasc cand cresc de imi vine sa le invat sa zboare :D Title: Re: caini vs pisici Post by: sasuke on March 23, 2007, 10:03:04 PM eu aleg pisicile
Title: Re: caini vs pisici Post by: jupy on June 26, 2007, 01:05:32 PM depinde....nu votez la poll pentru ca fiecare are cate ceva care imi place...asa ca...
Title: Re: caini vs pisici Post by: Nashimo on June 26, 2007, 07:10:30 PM eu aleg cainele..imi place mai mult..pisicile mi se par cam ligusitoare si uneori sirete..cutu ramane! :D
Title: Re: caini vs pisici Post by: Jiraya on June 26, 2007, 07:40:36 PM contra unei pisici, o prefer pe terry :D
(http://i62.photobucket.com/albums/h117/Adytza/DSC01578.jpg) Title: Re: caini vs pisici Post by: sasuke on June 26, 2007, 07:54:04 PM CE SCUMPA II CAT TIMP ARE
Title: Re: caini vs pisici Post by: LaDy_D3viL on June 27, 2007, 08:40:44 AM Ce dragutza e... Eu iubesc cainii din motive ca ale voastre... Eu am avut un caine, primul, ba nu, al doilea caine pe care l`am avut... Nu`l voi uita niciodata, deoarece era singurul care ma intelegea la momentul acela... Neh.. nu e o poveste prea frumoasa, deorece a murit dandu`si viata pentru mine.. :(
Title: Re: caini vs pisici Post by: Akate on June 27, 2007, 08:57:53 AM Eu am caine...deci e calar ca voi alege caini. Il iubesc fff mult si e super dragut(Nashimo poate sa confirme). Oricum are 6 ani si de cand s-a nascut il am. Imi plac si pisicile, dar sut prea...marsave si zgarie f rau :shock:
Title: Re: caini vs pisici Post by: Jiraya on June 27, 2007, 09:03:33 AM Title: Re: caini vs pisici Post by: sasuke on June 27, 2007, 01:09:03 PM si caini imi plac numai ca mie cam frica mai ales de astia necunoscuti deoarece am fost muscat de un caine dar oricum tot sunt simpatici si ei si pisicile si multi inainte pentru cainle tau Jiraya
Title: Re: caini vs pisici Post by: Sado on June 28, 2007, 02:10:50 PM si eu aleg cainii,din moment ce am si eu unul...sunt mai prietenosi si mai draguti decat pisicile.. :D
Title: Re: caini vs pisici Post by: **love** on July 07, 2007, 03:00:51 PM cainii sunt animalutele mele preferate,sunt cei mai buni prieteni a omului cum spune zicala,am ales cainii deoarece sunt cele mai prietenoase animalute si te intelg mult mai bine decat pisicile,eu am 2 caini si stiu cum e^^ :roll:
@sunt si caini foarte rai de care mi-e frica,deoarece am avut intamplari cam neplacute cu unii..dar anyway,sunt multi caini dragalsi si dragutzi Title: Re: caini vs pisici Post by: blueobelix on July 07, 2007, 07:11:37 PM Ambii ca sunt ambii atat de simpatici..
Oricum in general imi plac toate animalele in afara de sconcs :wink: Title: Re: caini vs pisici Post by: Aleera on July 07, 2007, 07:22:30 PM pisicile imi plac mai mult pentru ca la ele trebuie sa le castigi increderea si plus de asta sunt super frumoase,poate imi plac pisicile pentru ca si eu sunt mai pisicoasa
Title: Re: caini vs pisici Post by: sasuke on July 07, 2007, 08:26:53 PM si eu aleg cainii,din moment ce am si eu unul...sunt mai prietenosi si mai draguti decat pisicile.. :D SADO CREDEMA NU SUNT CHIAR ATAT DE PRIETENOSI E CAT CREZI SI ITI SPUN DIN PROPRIA EXPERIENTA Title: Re: caini vs pisici Post by: he0ky on July 10, 2007, 05:51:46 PM eu iubesc orce animalut care e cute
Pisica imi place mai mult deorece am una acasa , am avut odata 8 cand mia fatat , si pt faptul k nu tre sa ma trezesc dimineatza sa o scot afara in fatza blocului sa isi faca nevoile , sau sa o duc la plimbare sa ma joc , face la laditza ingroapa , da ture prin casa pana oboseste sau alearga o musca cand se plictiseste Title: Re: caini vs pisici Post by: dark_leon on July 10, 2007, 07:39:08 PM eu zic ca e pisica pt k e draguta si pt k imi place mie...:D:P:)=)
Title: Re: caini vs pisici Post by: emo_girl on July 10, 2007, 08:05:49 PM deshi imi plac amandoi cainii sunt mult mai dragutzi shi mai simpatitzi shi folositori
Title: Re: caini vs pisici Post by: -sinedd- on August 04, 2007, 11:24:50 AM Caini sunt mai inteligenti si desi stiti ca toata lumjea considera ca prietenul omului este cainele si nu pisica cu toate ca este o raca totala intre aceste doua animale .Eu prefer caini in orice caz. :D
Title: Re: caini vs pisici Post by: kana_chan on August 06, 2007, 09:52:55 AM deci ce pot spune...eu am si caine si pisica acasa dar dak ar fi sa aleg cred k as alege cainii imi plac mai mult si sunt adevarati prieteni..oricum fiinte mai sincere ca animalele nu gasesti nikeri asa k poti sati iei si ciane si pisica...
Title: Re: caini vs pisici Post by: ciresica on August 07, 2007, 01:30:10 PM eu iubesc animalele in general..dar dintre caini shi pisici aleg pisicile :X doar am 4 acasa
mi se par mult mai inteligente decat cainii(de aceea sunt shi mai greu de dresat, pt ca nu vor sa fie dresate)au o personalitate foarte puternica shi sunt ushor de intretzinut...o pisica o potzi lasa singura in casa o zi intreaga..dar daca faci asta cu un caine..te shtiu totzi vecinii.. Title: Re: caini vs pisici Post by: Ryuzaki on September 13, 2007, 12:54:10 PM mie-mi plac felinele in general am si pisiq acasa e bine la pisici ca sunt mereu curate ca nu miros ca caini ca nu trebuie sa imi plimb motanu cum se face cu caini si sa te trezesti cu capuse o gramada... deci aleg pisicile:D
Title: Re: caini vs pisici Post by: ~Ayumi~ on October 17, 2007, 08:55:40 AM Cats and dogs ...he,he,he eu una nu pot alege intre ei.Sunt mult prea dragutzi ca sa fac asta.Imi plac cainii ptr ca sunt f destepti si ascultatori^^ iar pisicle ptr ca sunt agile si lingusitoare.Iar cel mai mult imi plac puii de pisica...care sunt extrem de kawaii si ma distrez mereu pe seama lor :lol:
Title: Re: caini vs pisici Post by: anarazell on October 20, 2007, 08:51:33 PM eu am katelus akasa si prietenu meu 3 pisikutze nu pot sa zik k am o preferata dar ma atrag mai mult pisoi pt k tork si sunt jukausi nu k cuti nu ar fi dar pisici sunt altfel
oriqm iubesc si cateii si pisoi pt k sunt animale si toate animalele sunt frumoase in felu lor Title: Re: caini vs pisici Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 21, 2007, 09:41:49 AM As alege cainii dak nu mi-ar fi frica de ei,altfel crek nici felinele nu-s asa de rele.
Title: Re: caini vs pisici Post by: akimoto on November 02, 2007, 05:00:36 PM Mie imi plac mai mult pisiciile,cand le vad atat de micute si dragute nu ma pot abtine sa nu le mangai,si singurii caini care imi plac este lupul si hansky.Si puii de caine imiplac mult. :D
Title: Re: caini vs pisici Post by: Crow on November 02, 2007, 05:04:38 PM nu mai pot vota, dar pot scrie. prefer pisicile, sau orice felina. sunt pradatorii supremi pe planeta asta, cel putin printre mamifere
|