AnimeFan

Sectiunea Principala => Voteaza => Topic started by: Dante on January 05, 2008, 03:14:23 PM

Title: Anime Fan manga
Post by: Dante on January 05, 2008, 03:14:23 PM
Ce ziceti ati vrea sa facem un manga al siteului/forumului sau nu?
Nu cred ca ar fi prea greu dar totusi nici prea usor....
Near trebui:
5 oameni care sa se ocupe de story
5 oameni cu un talent destul de mare la desen
3 oameni PS artist
S-au ceva de genu...
voi ce parere aveti???ar fi chiar interesant sa avem un Manga propriu....poate mai atragem si useri....si nu trebuie neaparat sa fie un manga de 300+ capitole ca naruto...mic si bun....calitate nu cantitate...
Nush daca a mai fost ideea asta...daca a mai fost srry:D...

Title: Re: Anime Fan manga
Post by: Jiraya on January 05, 2008, 08:07:46 PM
mai bine zis exact ce fac eu in GMod, doar ca mult mai greu, cu mai multe batai de cap si care implica un crew. nu cred ca o sa mearga, si sa iti zic de ce:

daca nu lucreaza toti oamenii aia din diverse motive (nau timp, incepe scoala si etc.), o sa stati la o singura editie. sfatu meu, try one, daca nu merge, kill the project.

ca tot veni vorba

RECRUTEZ CREW PENTRU FORUM COMICS
Am nevoie de:

1-2 scenaristi
1 photoshop editor. (poate chiar doi, depinde)
1-2 persoane care sa monitorizeze activitatile de pe forum pentru a le propune scenaristilor.

sa nu credeti ca iau pe orisicine.. cei care vor va trebui sa imi prezinte o mostra cu ce pot face ei, pentru domeniul respectiv.

ex. la Photoshoperi s'ar putea sa le cer sa imi editeze o anumita poza, sa'mi faca un skin deosebit pentru personaj (nu va faceti griji aici, eu va dau fisierul in format ".tga", si acolo aveti aspectul general al torso-ului si al fetei, iar voi va trebui sa va eliberati imaginatia)

PENTRU PROBE PM ME

Post by: Dante on January 05, 2008, 09:09:05 PM
as putea aplica eu pt scenarist:)))
george_gl_93 id-ul meu

Post by: he0ky on January 06, 2008, 12:44:43 PM
 :lol: interesanta ideea , chear suna bine , cat de ralizabila e nu stiu  :?
cum a zis jiry incepe scoala , sunt uni care nu au prea mult tip la dispozitie , si pt asta iti trebuie o echipa , si pana se formeaza o echipa ......
pt mine nu prea conteaza dak e vb de un manga sau pur si simplu niste poze in genul cum a mai postat jiry alea din jocuri , sau dak ar fi cazul de o poveste captivanta sau pur si simplu niste aberati amuzante cum era pov forumului a lu jiry

Post by: Dante on January 06, 2008, 12:45:54 PM
eu ma gandeam la ceva serios...o poveste captivanta..

Post by: he0ky on January 06, 2008, 12:51:25 PM
avem destui fanfic pe forum , dar sa se formeze o echipa e multa munka
 :idea: :)) poti folosi role play-ul

Post by: Kyo on January 07, 2008, 12:27:39 PM
ba, buna idee aveti cu roleplay-ul! ia sa imi summonez membrii echipei :D

Post by: he0ky on January 07, 2008, 01:46:54 PM
mie mie groaza la cat e de citit , de aceea nu ma atrage roleplayul tre sa am mult timp la dispozitie , asa un fel de manga , super tare , sau nu neaparat manga , poze pur si simplu ,cu buline dealea cu scris

Post by: adicrst on January 07, 2008, 01:59:25 PM
mi se pare foate buna ideea dar este greu de pus in practica. Exista programe specializate in care poti face desene gen manga, dar nu-mi mai amintesc numele pt ca nu m-a interesat. Oricum ideea este buna si eu va sprijin cu ce se poate.

Post by: Dante on January 07, 2008, 07:19:37 PM
eu am venit cu ideeia eu vin si cu ajutor....
http://hosted.filefront.com/animegravity/2146016
avem aici ce e imortant despre "how to draw a manga"

Post by: XxXAngelXxX on January 07, 2008, 07:25:30 PM
mai bine zis exact ce fac eu in GMod, doar ca mult mai greu, cu mai multe batai de cap si care implica un crew. nu cred ca o sa mearga, si sa iti zic de ce:

daca nu lucreaza toti oamenii aia din diverse motive (nau timp, incepe scoala si etc.), o sa stati la o singura editie. sfatu meu, try one, daca nu merge, kill the project.

ca tot veni vorba

RECRUTEZ CREW PENTRU FORUM COMICS
Am nevoie de:

1-2 scenaristi
1 photoshop editor. (poate chiar doi, depinde)
1-2 persoane care sa monitorizeze activitatile de pe forum pentru a le propune scenaristilor.

sa nu credeti ca iau pe orisicine.. cei care vor va trebui sa imi prezinte o mostra cu ce pot face ei, pentru domeniul respectiv.

ex. la Photoshoperi s'ar putea sa le cer sa imi editeze o anumita poza, sa'mi faca un skin deosebit pentru personaj (nu va faceti griji aici, eu va dau fisierul in format ".tga", si acolo aveti aspectul general al torso-ului si al fetei, iar voi va trebui sa va eliberati imaginatia)

PENTRU PROBE PM ME

deci as putea sa ma bag pt photoshop ?  :D

Post by: sakura on January 07, 2008, 10:43:03 PM
Near trebui:
3 oameni PS artist
S-au ceva de genu...
voi ce parere aveti???ar fi chiar interesant sa avem un Manga propriu....poate mai atragem si useri....si nu trebuie neaparat sa fie un manga de 300+ capitole ca naruto...mic si bun....calitate nu cantitate...

interesanta ideea ... in leg cu story-ul poate s-ar putea folosi unele fan fic-uri de pe forum (daca autorii vor asta) in fine ... totusi ar fi super daca s-ar veni cu ceva nou ... idei sa fie ... and people determined to do a good work ...
well, anul asta termin faculta (bine e adev k o sa ma preg de master) so ... daca oferta va mai fi valabila ... sper sa ma luati si pe mine in calcul :D i'd like to help (poate cu un story sau la desen, daca consid k am talentul necesar pt asta)

Post by: adicrst on January 12, 2008, 12:03:12 AM
anuntati-ma si pe mine cand vreti sa incepeti proiectul :d

Post by: he0ky on January 12, 2008, 12:07:12 AM
sa ghicesc il vrei in revista  :wink: ,ar faceo mai interesant , si ar fi unicat

Post by: adicrst on January 12, 2008, 12:12:11 AM
pai as face o revista de manga separat fata de revista af :d

Post by: andemon on January 12, 2008, 12:16:06 AM
Near trebui:
3 oameni PS artist
S-au ceva de genu...

interesanta ideea ... in leg cu story-ul poate s-ar putea folosi unele fan fic-uri de pe forum (daca autorii vor asta) in fine ... totusi ar fi super daca s-ar veni cu ceva nou ... idei sa fie ... and people determined to do a good work ...
well, anul asta termin faculta (bine e adev k o sa ma preg de master) so ... daca oferta va mai fi valabila ... sper sa ma luati si pe mine in calcul :D i'd like to help (poate cu un story sau la desen, daca consid k am talentul necesar pt asta)

eu ma ofer sa ajut cu povestea...la coloring, avem pe sakura-dono, angel-san si kiar si heoky, dak au timp si bunavointa.
propunerea mea e sa facem ceva gen holy zen...adik sa luam poze manga deja existente, sa le coloram si sa le editam si sa facem o manga.
k oameni k yazoo si nagato, kiar dak au talent, nu cred k pot desena KIAR atat de mult...dak e vb de pagini si cadre, putem sa le cerem lor doar sa faca sprite-uri, si cei ce se ocupa de PS le pot pune in cadre si sa adauge replicile din poveste.
IDEEA E PREA FAINA SA MOARA!

Post by: he0ky on January 12, 2008, 12:20:48 AM
pai as face o revista de manga separat fata de revista af :d
:shock: manga af
niceeeeee  :wink:

sa le coloram si sa le editam si sa facem o manga
tare asa pot participa si eu :wink:  ,k alt ceva decat colorat nu stiu sa fac  :roll:

Post by: adicrst on January 12, 2008, 12:33:04 AM
ar fi fain totusi sa fie o chestie originala, adik fara sa taiem numai niste imagini din alte mangauri...stiu ca-i mai mult de lucrat, daratunci ce-i al nostru ii al nostru :-??

Post by: he0ky on January 12, 2008, 12:48:27 AM
da sunt cam putini la capitolu "desenatori" ,e tipa aia anca , yazoo ,sakura si am mai avea cativa dar nu prea au fost activi (akate ,ciresica si multi alti) asta e toata prob , k e mult de munka e partea a 2 ,in primul rand gandeste k nu prea ar avea cine sa deseneze , si la faza k taiem din manga , aoleu si la aia e chinu de pe lume sa cauti scenele etc , desenatori nostri sa poata sa faca personajul cand e cazul de umpluturi k nu cred k vrei scena in care sa fie doar un pers decupat

Post by: LaDy_D3viL on January 15, 2008, 10:47:12 AM
Ce idee! :shock:
E super! Sper sa puteti realiza tot ce v-ati propus...
Eu nu as putea sa va ajut cu nimic... :P la coloring sunt :|
Anyway... Ar fi foarte cool sa avem si Manga AF... damn it, ce idee buna! ^___^

Oricum daca aveti nevoie de ajutor si din partea mea, sa ma anuntati...

Post by: Kyo on January 15, 2008, 11:33:20 AM
totusi, k e mai mic, il putem lasa pe jiraya sa se ocupe de povestea forumului, dar fara GMod, ci manga like... si putem lansa inca o revista. ideea este k avem deja primele 3 sau 4 capitole din povestea forumului. fritz, whatcha say?