Title: sasuke vs itachi Post by: sasuke on March 23, 2007, 09:50:06 PM Cine credeti ca-i mai tare?
Sasuke Itachi sasuke Title: Re: sasuke vs itachi Post by: Archangel on March 23, 2007, 09:52:38 PM eu zic ca itachi ramane ca unul dintre cei mai tari shinobi din Naruto
Title: Re: sasuke vs itachi Post by: Brolly_AF on March 23, 2007, 11:07:12 PM Archangel ai dreptate ii cel mai tare din Naruto, dar nu si din Naruto Shippuuden acolo zic eu ca ii Sasuke !!!
Title: Re: sasuke vs itachi Post by: euuu on April 18, 2007, 01:37:08 PM tot itachi e mai bun si in shippudden , nu cred ca sasuke il poate bate pe itachi , puterea care a primito de la orocimaru nu e destul pt. al bate pe itachi
Title: Re: sasuke vs itachi Post by: adicrst on April 21, 2007, 02:34:20 PM mah..avand in vedere ca Itachi ia pus probleme inclusiv lui kakashi si Orochimaru, nu va fi prea usor de batut. Dar presupun ca o sa-l bata sasuke "cumva" pt ca asa trebuie sa fie in anime, nu ?...
dar sunt convins ca vor fi tari de tot episodele alea . Itachi e fost capitanul ANBU la 12 ani si la 13 si uchis un clan intreg....deci...nu-i chiar oricine Title: Re: sasuke vs itachi Post by: uciha sasuke on July 08, 2007, 01:17:08 PM este adevarat ca itachi este super puternic dar dupa ce activeaza si sasuke mangekiou sharingan cred k sunt am de aceeiasi putere
Title: Re: sasuke vs itachi Post by: smasher on July 08, 2007, 07:36:12 PM itachi FTW
--Data viitoare posteaza si cateva argumente-- Title: Re: sasuke vs itachi Post by: dark_leon on July 11, 2007, 04:41:53 PM eu cred k sasuke
--E chiar atat de greu sa-ti argumentezi raspunsul? Te rog,incearca sa nu se mai repete-- Title: Re: sasuke vs itachi Post by: andemon on July 12, 2007, 11:07:34 AM am recitit topicu si mi-am dat seama k treb sa vb despre pers kre ne place nu kre ar invinge...go me.
eu il aleg pe sasu...imi place totusi stilul lui de a improviza...si are miscari bune. Title: Re: sasuke vs itachi Post by: -sinedd- on August 04, 2007, 09:32:48 AM Intradevar mie imi place foarte mult ITachi ,deoarece este frate cu Sasuke ...sasuke ar fi nr unu dupa cum v-am mai spus .......dar asta este .Tot ITachi se claseaza primul...credeti-ma uitati-va la serile Naruto si mai discutam dupa aceea. :D
Title: Re: sasuke vs itachi Post by: andemon on August 05, 2007, 09:21:52 PM m-am uitat..si l-am vazut pe sasuke facand combinatii incredibile si pe itachi omorand oameni q...ochi...lame. dpdv a ceea ce apreciez eu la un ninja, sasuke e mult in fata fratelui sau...desi sunt curios ce stil avea itachi knd era in ANBU>
Title: Re: sasuke vs itachi Post by: kikio_andra_eclair on August 30, 2007, 08:10:01 PM Eu il aleg e Sasuke ciar daca itachi e mai ´´tare´´ si mai ´´mare´´ ( scuze) imi place mai mult de Sasuke si de Itachi dar tot sasuke are votul meu :P
|