AnimeFan

Anime/Manga => Naruto => Topic started by: sasuke on March 24, 2007, 08:17:16 AM

Title: Naruto vs Kakashi
Post by: sasuke on March 24, 2007, 08:17:16 AM
care credeti ca-icel mai bun?
 Naruto
 Kakashi

Title: Re: Naruto vs Kakashi
Post by: Drago on March 24, 2007, 03:38:52 PM
Ai stat mult sa te gandesti?

Asta e cam cum ai spune care e cel mai bun? Sakura sau Tsunade?

Post by: Brolly_AF on March 24, 2007, 06:37:09 PM
In Naruto cel mai tare ii Kakashi
In Naruto Shipuden ii probabil Naruto

Post by: adicrst on March 28, 2007, 11:46:28 PM
Kakashi.....daca naruto+sakura abia or reusit sa-i fure clopoteii, doar apeland la "vorbe"  =; (dar sa zicem, in lumea ninja orice-i permis sa-i atingi scopul) dupe multe ore .... => KAKASHI RULZ !! :kk

Post by: lovely_girl_4u on March 30, 2007, 12:10:56 PM
Clar in aceasta lupta cel care ar invinge Kakashi!Naruto practic e un fraier!Nici sa-l egaleze pe Sasuke nu este in stare! :evil:

Post by: Archangel on April 01, 2007, 06:02:48 PM
Clar in aceasta lupta cel care ar invinge Kakashi!Naruto practic e un fraier!Nici sa-l egaleze pe Sasuke nu este in stare! :evil:

well defapt ashtept sa vezi ep 132-136 shi vei vedea acolo diferentza dintre naruto shi sasuke.

cat despre Naruto vs. Kakashi, din toata Konoha doar Tsunade shi Jiraya dak il pot invinge.

Post by: adicrst on April 01, 2007, 08:16:57 PM
aici, Archangel vorbea despre kakashi :H

Post by: Ranma on April 04, 2007, 10:45:55 AM
Acuma daca va ganditi mai bine, Naruto cand so batut cu Sasukeera destul de tare Kakashi nu cred ca avea vreo sansa in momentul ala

Post by: adicrst on April 04, 2007, 07:01:50 PM
no cred...

Post by: euuu on April 06, 2007, 12:49:14 PM
care credeti ca-icel mai bun?
 Naruto
 Kakashi
te rog data viitoare mentioneaza si cand se da lupta (ca sa stim cam la ce nivel au ajuns personajele din batalie)
ex: lupta se da dupa ce naruto devine ninja
e clar ca naruto va lua o bataie sora cu moartea dar....

ex: lupta se da dupa ce Naruto se intoarce in Konoha dupa calatoria lui de 3 ani
acuma nu mai suntem siguri care castigam ,daca mai tine cineva minte cand Kakashi il intreaba pe Jirayja cat de bun e narutoi,  Jirayja ii raspunde "daca nai grija sar putea sa iei bataie" (naruto ia clopotelele de la Kakashi folosindusi capul nu muschi :shock: :shock:) acuma isi foloseste si capul  :D asa ca orice se poate inampla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by: sungoddess on April 23, 2007, 06:44:44 PM
Cu siguranta Naruto e mai inteligent in Shippuden...insa nu cred ca-l poate invinge INCA pe Kakashi....s-ar putea sa ma insel...

Post by: andemon on June 08, 2007, 10:16:19 AM
kakashi are:
-lvl S taijustu
-lvl S genjustu
-lvl S ninjustu
-Raikiri*4
-mangekyo sharingan
-o carte de terminat
naruto are:
-lvl B taijutsu
-no genjustu
-lvl A ninjutsu
-kage bunshin[kre impotriva sharingan e degeaba]
-kuchiyose no jutsu=>gamabunta...q putin noroc, dak nu gamakichi, sau gamatachi
-rasengan, rasenshuriken, Futon: Rasengan

dar avand in vedere k fox boy e de 100 de ori mai lent k kakashi singura lui sansa ar fi Kyubi...kre si asa nu cred k l-ar folosi impotriva lui kakashi...asa k naruto nu castiga, dar ar fi o lupta frumoasa.

Post by: smasher on June 08, 2007, 02:26:25 PM
normal kakashi  :lol:

--Chiar nu-ti poti argumenta raspunsul?--

Post by: sungoddess on June 08, 2007, 05:18:39 PM
Fac pariu ca in shippuden lucrurile se vor schimba enorm...asa simt eu..

Post by: andemon on June 08, 2007, 05:19:27 PM
da...asa si eu...naruto isi dezvolta rasengan...si kakashi mangekyo sahringan...kre crezi k e mai eficienta?

Post by: adicrst on June 08, 2007, 08:47:56 PM
daca a fost nevoie si de sakura care a evoluat de 100 de ori fata de cum era la primul test cu kakashi, no way naruto este mai puternic ori mai inteligent.

Naruto inca are o tehnica secreta, dar nu cred ca face prea mare diferenta intre distanta dintre el si kakashi

sa nu uitam da tsunade a spus ca nu este ingrijorata ca sakura si naruto vor pati ceva pt ca de-asta este kakashi cu ei. Pe langa asta sper ca va mai amintiti si ca sakura a spus ca doar acum isi da seama cat de uimitor este kakashi i ca este nevoie sa colaboreze daca vor sa castige impotriva lui

KAKASHI RULZ :kk

Post by: sungoddess on June 08, 2007, 08:52:12 PM
Da...dar kakashi o sa se ramoleasca mai repede..fiindca e mai in varsta.. :D

Post by: andemon on June 08, 2007, 08:53:41 PM
dak se "ramoleste" k Sarutobi, Naruto si-o ia lejer...am observat k antrenamentul ninja isi pastreaza efectul indiferent de varsta...

Post by: adicrst on June 08, 2007, 09:03:19 PM
dak se "ramoleste" k Sarutobi, Naruto si-o ia lejer...am observat k antrenamentul ninja isi pastreaza efectul indiferent de varsta...

asa este...sa nu uitam ca "batranul" Sarutobi l-ar fi invins pe orichimaru (Legendary sannin, pregatit chiar de el) daca nu ar fi fost satul si oamenii lui in pericol. Si kakashi ii spunea lui Gay ca nu are de ce sa-si faca griji pt sarutobi, ca nu a ajuns degeaba Kage....

PS: ce fain ii sa poti discuta cu oameni care au vazut tot naruto si stiu ca a aparut in 2003, nu in 2007 si tine 15 episoade pana la a 2-a proba din examenul chuunin

Post by: sungoddess on June 08, 2007, 09:04:00 PM
facusem o gluma...kakashi nu e asa in varsta fata de naruto...si in plus....ai dreptate...abilitatile ninja  raman la fel...
PS: ce fain ii sa poti discuta cu oameni care au vazut tot naruto si stiu ca a aparut in 2003, nu in 2007 si tine 15 episoade pana la a 2-a proba din examenul chuunin...nu sunt sigura ca am inteles..te referi la mn/?

[founder edit: Nu, nu ma refeream la tine :P , vorbeam la general]

Post by: andemon on June 08, 2007, 09:28:19 PM
si ce bine imi pare k kakashi nu e proctolog, k dak folosea sennen gorohi[1000 years of pain], avea o reputaie proasta...adevarul e k naruto are aceeasi abilitate k si goku, yugi, ichigo samd...anume de a invata de la toti cei pe kre ii cunoaste si de a deveni mai puternic q fiecare lupta.

Post by: sungoddess on June 11, 2007, 04:59:18 PM
Hei..orice persoana are defecte....el a incercat...dar sasuke a fost de vina ca nu l-a ascultat..nu se gandeste decat la razbunare...nimeni nu a putut face nimik...

Post by: andemon on June 12, 2007, 11:10:23 AM
aici a intrevenit planul lui itachi pt frasu...la fel cum yondaime avea un plan pt naruto

Post by: sungoddess on June 12, 2007, 11:19:16 AM
Poate..insa sasuke tot prost ramane...ca sa lasat influentat de itachi..

Post by: andemon on June 12, 2007, 11:32:30 AM
eh, eh,...se vede influenta mea, eh?
dar cei din konoha au noroc q profesori asa de buni: kakashi, yondaimoe, sarutobi...etc.

Post by: sasuke on June 16, 2007, 07:03:30 PM
aduceti si argumente pentru ca are sharinganul  dar are si o mare dificultate ii consuma mlta energie si de aceea aruto cu sakura i-o luat a doua oara clopoteii nu c or vb de lo plictisit

Post by: andemon on June 17, 2007, 10:30:37 AM
pai q sharingan kakashi il poate bate pe naruto destul de repede...

Post by: sasuke on June 17, 2007, 10:34:37 AM
da dar daca naruto explateaza destul de bine slabiciunea sharinganului kakashi numai are nici o sansa doarece shringanul ii cnsuma multa energie deci naruto il poate bate pe kakashi . sharinganul se poate intoarce mpotriva utilizatorului deci nu este de neinvins fiecare tehnica are slabiciunea ei si mai ales daca invata sa controleze hacra lui kyuui naruto devine de neinvins mai ales caare mai multa fdecat akashi deci kakashi este depasit de naruto

Post by: andemon on June 17, 2007, 10:37:11 AM
fii serios!
kakashi nu e asa noob incat sa il lase pe naruto sa il invinga...naruto are creierul unui jder retardat...din cand in cand, bazandu-se pe instinct reuseste sa castige, dar nu se compara la strategie q kakashi.

Post by: Aquarius on June 17, 2007, 04:53:25 PM
ok, la faza asta tiin sa va contrazic.
naruto a evoluat mult fata de puslamaua ce era inainte.
si poate hai sa zicem ca nu e la fel de bun la strategie ca si kakashi.
dar are puterea sa-i tina piept.si fara kyuubi.

Post by: sungoddess on June 17, 2007, 05:11:49 PM
Sa-i tina piept e una si sa-l invinga e alta...sa parezi o lovitura nu e acelasi lucru cu a da o lovitura...

Post by: Aquarius on June 17, 2007, 05:15:03 PM
da, dar are si el tehnici cu care poate sa il loveasca pe kakashi.
ca nu o fi invincibil.si nici naruto nu mai ii academy student.
chiar daca ii genin, are puterea unui jounin.

Post by: sungoddess on June 17, 2007, 05:17:25 PM
Are tehnici..dar nu sunt perfectionate...is inca ,,colturoase''Si kakashi a recunoscut ca Naruto a devenit mult mai puternic...insa anii de munca diferenta nu se discuta intre ei doi...

Post by: Aquarius on June 17, 2007, 05:24:03 PM
no bine anii de munca dar chiar asa de batran ii kakashi? :-?

Post by: sasuke on June 17, 2007, 05:47:47 PM
nu ii batran deloc are doar27 ani eu sunt de parereca poate sa-l invinga pe kakashi  dar pentru acestucru trebuie sa controleze chacra lui kyuubi si sa cgandeasca un pic mi matur deoarece harinanul are o mare slabiciune

Post by: DreamsKeeper on June 17, 2007, 07:17:54 PM
eu as spune ca Naruto ar putea sal invinga pe kakashi

Naruto are mai multa putere decat kakashi dar nu a putut sa o descopere deci ii mai trebuie vreo 2 ani de antrenament plus tr sa ne reamintim ca a furat pergamentul secret si nu se stie ce secrete mai stie el dar daca il mai fura odata si il studiaza mai mult poate deveni mai bun

kakashi are mai multa experienta in lupta decat Naruto dar nu se stie cata putere o sa aiba intro lupta dar daca trece 2 ani mai imbatraneste

Post by: sungoddess on June 17, 2007, 07:21:59 PM
ano....n-am inteles care-i argumentul ptr care crezi ca Naruto il invinge pe kakashi...ai zis ca are mai multa putere..dar ii mai trebuie 2 ani deci..nu-l poate invinge acu....apoi ai zis ca kakashi are mai multa experienta... :?

Post by: andemon on June 18, 2007, 07:06:06 AM
oameni buni, am inteles k kakashi nu ar folosi mangekyo pe naruto. dar eu va zic k nu ar avea nevoie. la fel putem sa spunem k nici naruto nu ar folosi chakra kyubi impotriva lui kakashi. si dak privim situatia asa, naruto kiar nu are sansa, deoarece kakashi il depaseste la toate capitolele.

Post by: sungoddess on June 18, 2007, 11:38:32 AM
LOL...ai noroc ca sunt si fan kakashi ca altfel as sari ca arsa...

Post by: andemon on June 18, 2007, 11:43:06 AM
nu sari, k nu stii cat de sus...eu nu sunt fan kakashi da ii stiu tehnicile si stilul...atat cat s-a dezvakuit pana acum.
uite fac un compromis: k sa fie echilibrat, kakashi nu are voie sa foloseasca sharingan...deloc...nici macar pe cel de nivel 2.

Post by: sungoddess on June 18, 2007, 12:24:45 PM
Eu sunt sigura ca in shippuden Naruto il va bate mar pe kakashi.... :D

Post by: sungoddess on June 18, 2007, 12:36:21 PM
Io tot is sigura...si nu pentru ca stiu ceva...dar...acum sincer..potentialul lui Naruto este mult mai mare decat al lui Kakashi.Mai devreme sau mai tarziu il va depasi...doar...o sa fie Hokage nu? :D

Post by: Brolly_AF on June 18, 2007, 03:15:55 PM
 Se lupta Sasuke impreuna cu Naruto contra Kakashi in OAV 3
 Sorry pentru Spoiler !!!

(http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/bscap008-4.jpg)
(http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/bscap009-5.jpg)
(http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/bscap010-5.jpg)
(http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/bscap011-3.jpg)
(http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/bscap012-3.jpg)
(http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/bscap013-3.jpg)

Post by: sasuke on June 19, 2007, 01:19:27 PM
POATE CA ACUMA SI-O AMINTINT BROLLY DE EL DE O POSTAT NUMAI ACUMA DAR MA ROG AM AJUNS LA CONCLUZIA A NARUTO PANA NU INCEE SA GANDEASCA MAI AVANSAT ESTE MAI SLAB DECAT KAKASHI

Post by: andemon on June 22, 2007, 10:36:32 AM
naruto lupta dupa instinct...si desi are noroc q caru, nu are expereinta lui kakashi. si asta decide tot.

Post by: jupy on June 23, 2007, 02:43:34 PM
cred ca naruto este mai puternic decat kakashi...CRED

Post by: andemon on June 23, 2007, 11:55:37 PM
cred ca naruto este mai puternic decat kakashi...CRED
puterea nu e numai chakra...e si experienta si abilitate...iar asta ii lipseste lui naruto.

Post by: sungoddess on July 07, 2007, 06:52:16 PM
OK....SPOILER...SPOILER...SPOILER...

Am zis ca naruto intr-o zi il va intrece ptr ca potentialul lui este mai mare.Ok...recunosc in continuare ca kakashi este mult mai inteligent,un bun tactician,trecut prin multe..insa acum vorbesc despre putere.Inca o data..SPOILER SUPER MARE...DECI NU CITITI DACA NU VRETI.....naruto il va depasi in putere atat pe kakashi cat si pe yondaime..cu noul sau jutsu...cu mult chiar.. :D

Post by: andemon on July 08, 2007, 11:08:03 AM
pai e personajul principal....
dak se numea anime-ul kakashi, atunci nu era asa.
asa k dak spui pe viitor, cred k naruto o sa il bata si pe dumnezeu....da ideea e k yondaime nu a avut timp sa faca acel wind release[futon]....desi macar putere sa aiba naruto dak minte nu are.

Post by: uciha sasuke on July 08, 2007, 01:10:53 PM
 =)) chiar dak naruto ar fi in seria sp nu cred k il bate pe kakashi nu pt ca are sharinganul dar asa el are tot felul de asi in maneca si cred k singurul fel in care ar putea sa ii tabaceasca posteriorul ar fi cu vulpea cu noua cozi :wink:

Post by: sungoddess on July 09, 2007, 10:54:52 AM
Nu.....nu ca nu a avut timp...chakra lui yondaime..ca si a lui kakashi nu este asa de multa..si d-aia..SPOILER..SPOILER....kakashi insusi i-a marturisit lui naruto ca l-a depasit atat pe el cat si pe yondaime...fiindca tehnica lui naruto necesita foarte multa chakra..si am inteles ca nici macar yondaime nu avea atat de multa incat sa faca aceasta tehnica...dar..

SPoooooooooooilllllllllllllerrrrrrrrr......
am fost uimita sa-l vad pe kakashi cu rasengan....

Post by: andemon on July 10, 2007, 10:36:58 AM
o sa il vezi si pe itachi q chidori...da asat e alta problema.
naruto are multa chakra, si din pct asta de vedere i-a depasit pe 4 si kakashi.
dar eu tot cred k yondaime ar fi creat el futonul dak ar mai fi trait...naruto are un demon in el, un demon ce putea fi controlat doar de uchiha madara...asa k are de unde sa aiba chakra.

Post by: sungoddess on July 11, 2007, 11:32:37 AM
Poate...insa...kakashi e cel care a zis ca yondaime NU avea capacitatea aia...deci.. ma gandesc ca poate totusi nu ar fi reusit al 4lea niciodata....dar...eu concluzia asta am tras...lui naruto ii lipseste mintea limpede si calma,experienta...el actioneaza pe moment,din impuls....din punctul asta de vedere...ami are multe de invatat....insa la putere la depasit pe kakashi... in legatura cu ce ai zis u sasuke uciha...chiar si fara jinchuuriki tot avea mai multa chakra ca kakashi.... :D

Post by: andemon on July 12, 2007, 11:26:26 AM
damn...a ajuns naruto prea departe...mai are sa se faca ssj4 si e gata.
deci tre sa mai asteptam vreo cateva ep k sa ne dam q decizia.

Post by: smasher on July 12, 2007, 12:33:36 PM
in shippuden l-ar putea bate ... nu zic mai multe k e sHpoiler ... scrie in manga :lol: ...  :roll:

Post by: sungoddess on July 12, 2007, 12:35:36 PM
Io ce ziceam...ca il va putea bate??..Am scris mai sus...de ce...AA...deci ai citit manga??

Post by: andemon on July 12, 2007, 12:49:16 PM
pai...nu.
sunt tehnicile vechi refacute.
a fost faza aia q kakashi kre foloseste douton, da el are copy ninjutsu asa k se intelege.
si mai apar cei din akatsuki q cateva miscari noi, da nu ma impresioneaza.
cred k accentul e pus pe felul in kre sunt folosite....de exemplu cum isi foloseste naruto acum clonele...

Post by: sungoddess on July 12, 2007, 04:08:00 PM
Lasa..ca noii membri akatsuki care vor aparea in curand..sau nu chiar....SPOOOOIIIIIIILLLLLEEEERRRRR.... au nijte tehnici super cool si scary...

Post by: andemon on July 14, 2007, 09:47:13 AM
umm...topicul nu se numea kakashi vs naruto?
stiu k naruto se bate q un tip deghizat in itachi...da in rest s-a cam vb pe alaturi.
deci, melisa kre ai mai citit manga, dak ar fi sa judeci acum, cine ar castiga din cei doi?
te intreb k tu stii cum se continua povestea si cum evolueaza personajele.
desi dak stie altcineva, feel free to share.

Post by: sungoddess on July 14, 2007, 01:35:25 PM
Naruto l-ar invinge pe kakashi..desi inca nu sunt decat 90% sigura...

Post by: andemon on July 15, 2007, 09:37:36 AM
si cam cum crezi tu k aer decurge meciul asa incat naruto sa castige?

Post by: sungoddess on July 15, 2007, 08:32:26 PM
Puterea lui naruto este clar mai uriasa,chakra lui este mai multa ca a lui kakashi,asa ca probabil mangekyou sharinganul lui nu va avea foarte mult efect avand in vedere ca oboseste repede.De ce am zis doar 90%?Pentru ca marele defect al lui naruto este ca sare ca prostul in lupta fara sa analizeze inamicul sau fara sa faca o strategie....daca reuseste sa-si depaseasca aceasta slabiciune...atunci sunt 100% sigura ca l-ar invinge..

Post by: smasher on July 16, 2007, 08:54:21 AM
spoiler.

poi normal k l-ar invinge daca se enerveaza se transforma intr-un fel de matza cu 1-2-3-4 cozi la 4 a ajuns ... si at e super puternic ... pana si l-a jiraya i-a lasat o urma in piept doar un shinobi din konoha(e mai special, si pe care il pune sensei la team 7+ inca un shinobi ) poa' sa il controleze  :roll: .. sa nu vb de ultima tehnica a lu naruto din manga  :roll:

hai gata k am spoiler-it destul XD

Post by: sungoddess on July 16, 2007, 11:01:20 AM
Smasher,,,daca si u ai citit manga,at noi doi stim de ce il va invinge,eu vb de cei care nu au citit.Plus ca...SPOILER...noua tehnica e inca trasa de par,mai trebuie muuuult s-o perfectioneze.Si lol....asa e..o singura persoana in konoha poate controla kyubii lui naruto... :D..dar nu mai spoileresc...

Post by: andemon on July 16, 2007, 12:55:21 PM
to bored....
schema: lupta incepe...naruto ataca q kage bunshin...kakashi, evita usor atacurile, si ajunge in spatele lui naruto.....evident k il vede pe cel adevarat, si incearca sa ii dea o lovitura k sa il doboare....dar naruto, foloseste o clona de a lui pt a-l apuca pe kakashi de picioare de sub pamant. naruto formeaza repede un rasengan, si ataca...kakashi folosind vechiul kawarimi scapa...creaza 3 clone, si ataca din 3 directii: goukakyu, suryudan, si un atac de gheata...naruto creaza un zid de clone sa se apere....continuare?

Post by: smasher on July 18, 2007, 04:42:45 PM
teoretic nu ar avea cum ... ptr k sa se "transforme" ma rog sa imprumute chakra de la kyuubi ar trebui sa fie nervos sa aibe ura pe adversar de ex cum are pe orochimaru ... da' pe kakashi nu are ura...
practic daca se transforma in pisicutza aia cu 4 cozi da l-ar bate... si ar fi mai rapid decat kakashi ... pe jiraya l-a ranit :O :D

noua tehnica e inca trasa de par,mai trebuie muuuult s-o perfectioneze.
cum nu wa?  e gata tehnica ... da' nu il lasa sa il foloseasca ptr k kyuubi ii "consuma" corpu ... si ii trebuie enorm de multa chakra la tehnica aia... daca cititzi manga vedetzi oricum ,in general nu te potzi abtzine la un episod /2 sapt sa nu citesti manga...+k la manga apare 1 episod /sapt :D

Post by: andemon on July 21, 2007, 07:56:48 AM
oke...cei 2 sunt fata in fata acum.
kakashi isi da seama k nu are cum sa il ia prin surprindere pe naruto cu atacuri cinventionale....si desi e impresionat de evolutia baiatului nu are de gand sa piarda. planul e facut, kakashi trece la actiune.
naruto e si el uimit k a putut sa ii faca fata lui kakashi atata timp...stie k nu poate folosi "acea tehnica", dar kakashi i-a dat deja mijocul de a invinge. Rasenshuriken e de asemenea scos din discutie, fiindca e la fel de daunator si pt naruto...asa k singura si ultima solutie e futon: rasengan, pe jumatate completa asa cum e. bun, naruto nu il lasa pe kakashi sa atace primul, si incepe el insusi. tajuu kage bunshin! 1000 de clone il inconjoara pe kakashi. desi uimit de numarul lor, kakashi se astepta la asta.
dar acum naruto nu va ataca k de obicei. clonele se grupeaza cate 2, fiecare pereche creand cate un rasengan. e nebunie! asta ii va consuma toata chakra lui naruto! dar el stie deja asta, si stie k e singura cale de a invinge fara a ucide. kakashi e incojurat, iar singura lui sansa e de a-l gasi pe adevaratul naruto...ceea ce o sa fie greu la 1000 de naruto!
cele 500 de rasengan sunt gata....armata de naruto isi incepe atacul....vantul creat e atat de puternic incat pana si kakashi are probleme ramanand in picioare. e hotarat acum: mangekyo sharingan! asa va putea vedea atacurile, si se va putea feri....evita primul atac, cu cate un kunai in mana, disipeaza clonele, urmatorul atac, ajunge in spatele clonelor si le distruge...urmatorul...arunca un kunai intr-una din clone si opreste sfera, apoi prinde clona kre a ramas si o arunca in alti doi kre tocmai il atacau....pana acum totul merge conform planului...la inceput mai raman 350 de sfere, apoi 300, apoi 200....dak foloseste un jutsu acum are destula chakra pt k planul sa ii functioneze....zis si facut...cu viteza sa de forma re a sigiliilor tehnica e gata instantaneu. Suiton: Suikōdan no Jutsu! kakashi sare pe suprafata apei si foloseste proiectilele in forma de rechin pt a opri ultimele 50 de rasengan...dar acum e obosit.
deodata din cer se aude: futon: rasengan! nu! naruto si inca 2 clone au terminat de format marea sfera de vant si acum se indreapta spre kakashi....acesta sare repede pe pamanta dar e tot afectat de sharingan si de justu de mai devreme...o singura solutie...Tsukuyomi! trebuie sa se concentreze..sa teleporteze doar rasenganul si clonele...iar cu ochiul sau poate vedea kre e naruto cel adevarat...desi numai 10 metri ii despart pe cei doi, kakashi reuseste sa se concentreze. naruto e si el hotarat sa castige...cei doi se ciocnesc intr-o strafulgerare de lumina.
acum ei se afla unul cu spatele la celalalt....kakashi abia mai respira, dar naruto pare in regula. el se intoarce, zambeste, si pica la pamant. kakashi se prabuseste si el de oboseala si epuizare...totul s-a petrecut intr-o secunda: in timp ce tsukuyomi e teleportat sfera, kakashi si-a invocat 2 caini sa il prinda pe naruto de picioare, doton: dotsuiga no jutsu...apoi cu ce mai ramasese din viteza sa, i-a dat lui naruto lovitura de gratie in punctul sau sensibil din ceafa...un ninja isi cunoaste si propriile slabiciuni si pe ale altora...iar hotararea lui naruto de a avansa l-a orbit in fata strategiei lui kakashi.

castigatorul e kakashi, dar invingatorul e naruto...

Post by: sungoddess on July 21, 2007, 11:31:41 AM
Andemon....trebuie sa te felicit...cum ai pus problema..si modul in care ai vazut lucrurile...actiunea,derulandu-se asa de bine...sigur nu vrei sa te faci scenarist sau regizor?...viziunea asupra luptei e super tare..sincer..cred ca asa s-ar desfasura lucrurile..inca o data...felicitarile mele..nu stiu de restul...dar eu am ramas impresionata... =D> :kk

Post by: uciha sasuke on July 21, 2007, 11:42:08 AM
wow cred k ti-a luat sa scrii la roman in fine sungoddess are dreptate felul i care ai pus problema este super si mai ales faza cu cele 1000 de clone e super dar sa revenim la lupta cred k si kakashi ar face tehnica de clonare si ar face lama fulgerului so nu cred k ne putem pronunta corect la rezultatul luptei si dak ne uitam la examenul din naruto S.P.(Shippuuden) naruto cred k ar iesi invingator k a invatat in sfarsit sa vada dincolo de deceptie sper k e buna teoria mea k nu am mai  citit la nimeni posturile decat pe sarite ei dak am copiato sa imi ziceti

Post by: andemon on July 21, 2007, 08:18:45 PM
ideea e k kakashi nu poate face prea multe clone, k nu are atata chakra..iar q raikiri l-ar omoi pe naruto.....asa k de aia nu am pomenit de raikiri.
ms de aprecieri...imi pare rau k am facut fanfic din topicu asta.

Post by: -sinedd- on August 04, 2007, 09:30:49 AM
E un topic mult prea galagios pentru o discutie ca asta .....pai in serile Naruto normale nup cred ca il bate pentru ca doar este senseiul lui nu? Dar daca ar fi sa o luam teoretic Naruto are vulpea cu noua cozi ,dar problema  este ca se poate spune ca nu stie sau nu poate sa o foloseasca deci tot Naruto e mai puternic numa ca senseiul nostru Kakashi il poate invinge ,dar nu este mai puternic.

Post by: andemon on August 05, 2007, 09:23:55 PM
galagios? d c? in fine, mi-a placuyt felul in kre a evoluat, de la evident la controversa...