Title: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: Jane on April 09, 2007, 09:01:53 AM Ca tot am vb si despre vise,ca nu se pot realiza si etc m-am gandit sa fac un topic de genu' :D Cu totii vrem sa zburam,sa ajungem cineva,sau poate ceva ce ni se pare imposibil.Exista ceva/cineva pt care facem toate astea?
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: adicrst on April 09, 2007, 09:27:14 AM da...sa nu ma las modelat de altii pe cat posibil. Stiti de zicala "Toti ne nastem unici si murim ca si niste copii ?" ..ei bine, asta incerc eu sa opresc
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: RagnaroK on April 09, 2007, 03:05:33 PM Credinta in Dumnezeu,cel mai important lucru care ma motiveaza in viatza.
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: Aquarius on April 09, 2007, 04:18:57 PM sincer, credinta mea e cam slaba.
pe mine ma motiveaza...nu stiu...faptul ca vreau sa depasesc pe cineva anume. nu spun cine, dar asta e. si o fac pentru mine. Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: purple_angel on April 09, 2007, 05:25:15 PM Nu ma motiveaza absolut nimik.Poate doar incapatanarea...uneori.
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: Archangel on April 09, 2007, 05:27:00 PM n-am pe nimeni de intrecut, n-am un scop anume de implinit => nu am pt ce sa fiu motivat
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: sasuke on April 09, 2007, 07:47:53 PM Da exista si anume sa nu ma las descurajat de alti si sa le dovedesc celor care nu au crezut ca pot ajungi ceva in viata asta sa le dovedesc contrariul de fapt vreau sa le dovedesc celor care ma urasc ca nu imi pasa de ei si mai ales parintilor sa le dovedesc ca nu au adus un nimeni pe lumea asta si ca pot face ceva in viata asta.
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: Akate on April 11, 2007, 10:04:43 AM Un scop anume poate nu am inca...insa pe mine ma motivez eu si faptul ca vreau sa dovedesc celor din jur ca nu sunt un nimic. Insa in primul rand vreau sa imi dovedesc mie asta si sa le dau in nas unor persoane inculte si depravate care se cred buricul pamantului(nu spun cine...). Dar oricum de multe ori ma ce scop am, desi stiu ca trebuie sa am unul, ca pentru asta m-a adus Dumnezeu pe pamant.
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: Peaceful_warrior on April 16, 2007, 01:18:41 AM am unele momente in care sunt motivat de unele dorinte materiale...dar in general nu sunt motivat de abslout nimik! am o viata de carpa si nu cred k exista motivaite! nu ma intelege nimeni si nimeni nu vrea sa ma intelega! din pacate! cred k moartea e singura solutie ](*,)
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: purple_angel on April 17, 2007, 02:16:33 PM Ohhh :arrow: look at mister depresed ^^^^^. "Moarte ultima solutie"...of...adopta si tu ideea de a te incapatana! refuza sa accepti asa ceva!lupta-te cu lumea si fa-te inteles!
Te cunosc si sincer nu te vedeam chiar asa un "accept no 4 an answer!" Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: Magikano on April 19, 2007, 10:35:45 AM ce sa zic pe mine nu ma motiveaza nimeni fac doar ce vreau pentru mine nu trebuie sa fie cineva in spatele meu sa ma inpinga si sami zica ce sa fac, eu cred ca daca iti urmezi scopul pe care ti lai pus si te dedici numai lui poti sa faci orce asa ca cred ca singurul motiv care ma motiveaza este scopul meu.
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: AddaMoon on July 05, 2007, 07:34:45 PM pe mine ma motiveaza dorinta de a ajuta oamenii...cand am vazut cata saracie poate fi in lume m-a induiosat,dar m-a si intristat foarte mult acest lucru...un alt lucru care ma motiveaza este dorinta mea de a cunoste cat mai multe limbi straine si a-mi faci prieteni din toata lumea...si cam atat :roll:
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: Kyo on July 05, 2007, 08:41:30 PM adda, si din punctul asta de vedere ne asemanam. cel mai mult imi place sa imi ajut semenii, si cel mai mult ma bucura faptul ca cineva imi cere ajutorul, si il fac pe dracu in patru, numai k sa ajut persoana respectiva...
ce ma motiveaza pe mine? nu prea am o motivatie in viata, dar ma gandesc ca am o viata si trebuie sa o duc la bun sfarsit, si faci si eu ce prevede legea: un liceu, o facultate, apoi o slujaba stabila, o sotie iubitoare si copii. asta e tipic. eu nu aspir nici la facultate, nici la sotie, nici la copii, deoarece nu cred k o sa am sansa asta in viata. deci aspir la prieteni si la integritate. asta e motivatia mea in viata, ei sunt cei care ma motiveaza. Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: smasher on July 05, 2007, 09:02:28 PM nuj ... cre'ca ma motiveaza ideea k vreau sa mor cu zambetu pe fatza si de aici reies toate celelalte ... vreau sa fiu altcineva sa ies din tipar :) ...
am vazut niste motivatzii p'aici ... cred k nu esti mai presus de cineva daca vrei sa te razbuni sau sa faci doar ca sa fi mai bun decat el... nuj mi se pare absurd ... magikano tocmai scopul acela e motivatzia :D ... peacefullwarrior am o viata de carpa si nu cred k exista motivaite! ... tocmai probabil k ar trebui sa ai o motivatzie ,daca e cum zici, sa scapi de carpa asta de viatza ... sa o faci mai buna :P asta ar trebui sa te motiveze mai mult decat orice :P addamoon IMO nu potzi face nimic :P kyo lol ... Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: Sado on July 05, 2007, 09:06:55 PM sa ma motiveze ceva?..probabil ca traiesc sa lupt cu viata si
sa trec peste obstacolele ce-mi sunt puse in cale... Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: time lord on July 05, 2007, 10:35:42 PM ce ma motiveaza pe me in viata :habar nu am chiar nu am un raspuns la aceasta intrebare as putea spune razbunarea dar nu vreau sa par ca cer atentie dar cam asta ma motiveaza pe me
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: Oboro Bell on July 07, 2007, 12:12:28 AM ma pe mine in viatza ma motiveaza mama din cate stiu eu si visul meu de a ajunge akolo unde imi doresc de la 5 ani lol japonia.....si sa ajung akolo cu persoanele care le si ma iubesc.....:D
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: Jiraya on July 07, 2007, 01:34:30 AM ...nu
serios, nu inteleg de ce nu ma spanzur in momentu asta :( Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: Kyo on July 07, 2007, 01:57:39 AM mai ai de trait jiraya, nici eu nu aveam o motivatie la 13 ani. abia daca stiam ce e aia viata.
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: Jiraya on July 07, 2007, 09:41:21 AM da nu'i numa faptu ca nu ma motiveaza nimic, mai e ceva personal
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: Nefertiti on July 07, 2007, 09:57:45 AM Motivatie ?! De ce trebuie sa existe un motiv anume pentru ceea ce facem ? Pur si simplu putem sa traim clipa, fara sa se afle si o motivatie in spatele acestei devize. Motivatiile pentru care ai vrea sa faci sau nu ceva sunt numeroase si dintre cele mai variate. S-ar putea face numeroase divagatii - eseuri, conversatii - pe tema motivatiilor, dar pana la urma fiecare are ceva interior care-l determina sa faca sau nu un anumit lucru. Acel ceva interior, launtric, necunoascut, poate oare sa se numeasca motivatie ?
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: emo_girl on July 09, 2007, 10:52:28 AM pe mn motiveaza numai 2 motive una este sa ajung cu orice pretz la universitatea cambridge din anglia este pe primul loc ji al 2-lea este prietenu meu :>
Title: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: ciresica on July 22, 2007, 01:15:59 PM viatza mi se pare o provocare....bring it on!
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: ioni220 on July 29, 2007, 11:06:30 PM motivatie? pai nu vreau decat sa fiu fericit ,sanatos si sa am ce manca si unde dormi.si ar mai fi o motivatie destu de importan :>a prietena mea... acestea ma motiveaza sami duc viata in asa fel incat sa le am .
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: DreamsKeeper on July 29, 2007, 11:13:46 PM ai lasatima cu chesti dastea PE MINE MA motiveaza doar bani sincer eu nu am fost ca voi sa mi cumpere parinti calc sau alte chesti am fost sarac si daia ma face sa traiesc este banii
Bani ma motiveaza in viata si sa numi spuna vreunu ca '' bani nu aduce fericirea'' ca face o mare greseala cu expresia asta . Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: ciresica on July 30, 2007, 03:22:06 PM ai lasatima cu chesti dastea PE MINE MA motiveaza doar bani sincer eu nu am fost ca voi sa mi cumpere parinti calc sau alte chesti am fost sarac si daia ma face sa traiesc este banii :( shi daca ai avea multzi bani shi nimeni cu cine sa-i impartzi??sau ai fi bolnav la pat(Doamne fereshte)shi banii nu ar putea sa te salveze?crezi ca banii itzi aduc fericirea?probabil..dar nu ar trebui sa fie motzivatzia ta in viatzaBani ma motiveaza in viata si sa numi spuna vreunu ca '' bani nu aduce fericirea'' ca face o mare greseala cu expresia asta . Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: ioni220 on August 01, 2007, 11:23:27 PM DreamsKeeper ce te face sa crezi ca "noi" toti avem calculatoare cumparate de parinti si traim in puf??? unde am zis noi asta???
vrei doar bani?? treaba ta. da bani aduc fericirea dar nu singuri.motivatia nu ar fi banii la tine.mai degraba ar fi sa traiesti mai bine,fapt pentru care trebuie sa faci bani. :kk Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: -sinedd- on August 05, 2007, 10:48:05 AM :DPai poate ca exista ceva care ma motiveaza sa traiesc .....poate ca sant animeurile ....da poate exagerez.....familia ...ptietenii si multe alte .....astea ma motiveaza lucruri generale. :D :D
Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: kana_chan on August 05, 2007, 05:46:42 PM mie mi se pare ca viata e pur si simplu o prostie....cel putin a mea asa mi se pare. dar otuti cred ca am cateva motive ca sa o las sa-si termine cursul...acestea sunt:
prietenii mei la care tin cel mai mult, parintii mei cu care ma cert in fiecare zi, viitorul de maine si poimaine si rastpoimaine si tot asa, pisictuza mea draga si catelusha mea simpatica si...toate lucrurile simple care trec prin viata mea :) Title: Re: Exista ceva ce ce te motiveaza in viata? Post by: LaDy_D3viL on August 27, 2007, 02:05:42 PM Ceea ce ma motiveaza pe mine in viata e sa am un loc de munca bun, sa fiu bine platita, sa imi gasesc un partener de viata si sa am o familie frumoasa si cred ca... o viata cat se poate de fericita
Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: DreamsKeeper on August 27, 2007, 02:33:25 PM si cred ca sant singurul care zice ca nu ma motiveaza nimic in viata
Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: Kyo on August 27, 2007, 02:56:45 PM si atunci tu de ce traiesti? care este scopul tau in viata dak nu exista ceva care sa te motiveze?
Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: DreamsKeeper on August 27, 2007, 02:58:50 PM Kyo asata e problema ca nu stiu care e scopul meu
Poate sa stau !! :| Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: ciresica on August 27, 2007, 03:38:21 PM Kyo asata e problema ca nu stiu care e scopul meu Poate sa stau !! :| catzi ani ai??sincer acum....tu crezi ca totul itzi este servit pe tava?? shi daca nu eshti servit inseamna ca nu o sa ai parte de nimik bun?? normal ca asta se va intampla daca eshti pesimist shi "stai shi ashteptzi".nimik nu tzi se cuvine! daca vrei ceva trebuie sa munceshti pt acel ceva SHI NU E VB NEAPARAT DE CEVA MATERIAL! eshti inca in pubertate,mai ashteapta catziva ani buni, cam 10, shi atunci vei realiza ce inseamna viatza cu adevarat shi care eshte scopul tau pe planeta asta! Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: Kyo on August 27, 2007, 03:46:33 PM si eu am un scop, si nu ma laud cu el... scopul meu este sa ajut pe cat posibil persoanele care imi cer ajutorul. in rest... incerc sa trec prin viata asta cat mai anonim si neobservat. pot trai si cu strictul necesar, pt care pot munci, dupa cum spune si ciresica. in rest... nu imi doresc nimic special de la viata.
Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: angelik_engel_angel on August 27, 2007, 05:10:31 PM imi place cum ganditzi voi kyo ,ciresica si altzii....eu una pana acum un an pot sa spun ca nu aveam nimik care ma motiveaza....acum pot sa zic ca muzik ma motiveaza...e viatza mea....dreamskeeper sunt sigura ca o sa gasesti ceva care te motiveaza... :wink:
Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: euuu on September 02, 2007, 03:24:42 PM cat timp sunteti in scoala si aveti tot timpul din lume sunt sigur ca majoritatea va plictisiti dar va asigur ca dupa ce va veti incepe sa lucrati undeva veti vedea viata mult mai clar si va veti gasi motivatia de a trai (personal motivatia mea e viata in sine numi trebe alceva)
Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: DreamsKeeper on September 02, 2007, 07:41:55 PM catzi ani ai??sincer acum....tu crezi ca totul itzi este servit pe tava?? shi daca nu eshti servit inseamna ca nu o sa ai parte de nimik bun?? normal ca asta se va intampla daca eshti pesimist shi "stai shi ashteptzi".nimik nu tzi se cuvine! daca vrei ceva trebuie sa munceshti pt acel ceva SHI NU E VB NEAPARAT DE CEVA MATERIAL! eshti inca in pubertate,mai ashteapta catziva ani buni, cam 10, shi atunci vei realiza ce inseamna viatza cu adevarat shi care eshte scopul tau pe planeta asta! 1.da ai dreptate nu am parte de nimic bun 2.degeaba muncesc ca nu am un scop in viata daca e asa uite muncesti 2 luni si imi iau cal daca e ceva ce imi doresc dar problema este scopul meu inviata . 3. iti spun ca sant mai mare de cat tine . 4.problema este ca tot nu mi am gasit scopul in viata si cred ca nu o sa gasesc :| Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: ciresica on September 03, 2007, 02:34:23 AM 3. iti spun ca sant mai mare de cat tine . catzi ani ai?sincer :)Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: -sinedd- on September 06, 2007, 09:17:14 PM Cred ca mai9 nou ma motiveaza calculatorul parintii mei si cl mai important credinta in Dumnezeu......sunt o gramada de lucruri care te motiveaza in vita ...uneori viata de motiveaza in viata.....e cam ironic ...nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun si este corect spus.
Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: subarashii_hito on September 10, 2007, 11:24:48 AM nu am un vis anume pentru kre sa fiu motivata............eu nu am nici-un vis......
singurul lucru kre ma motiveaza sa merg mai departe........sa traiesc in aceasta lume .......atat de mizerabila........este suferinta......suferinta kre m-a apasat de-a lungul aniilor si kre ni-a sricat corilaria........si voi., dragii mei...singura scapare din lumea cruda kre ma sfasie............ Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: voltaire on September 10, 2007, 11:50:44 AM simplul fapt ca exist ma motiveaza, nu banii, nu credinta, ci simplul fapt ca am fost pus pe acest pamant
traiesc...exist...de ajuns Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: kana_chan on September 13, 2007, 09:33:10 PM si cred ca sant singurul care zice ca nu ma motiveaza nimic in viata nu esti singurul...nici pe mine nu ma motiveaza nimik...traiesc ca sa mor si mor ca am trait....parintii mei nici nu au vrut s ma nasc..dar asta nu conteaza...nu am nici un motiv sa traiesc dar nici un motiv ca sa ma sinucid. :P poate viitorul imi rezerva ceva mai buc ca trecutul si prezentul de azi Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: Jiraya on September 14, 2007, 10:06:44 PM pai... recent sunt 2 scopuri.. 1 e cam indecent asa ca nu il zic.. si al doilea e the woman i love
Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: smasher on September 14, 2007, 10:17:35 PM si cred ca sant singurul care zice ca nu ma motiveaza nimic in viata nu esti singurul...nici pe mine nu ma motiveaza nimik...traiesc ca sa mor si mor ca am trait....parintii mei nici nu au vrut s ma nasc..dar asta nu conteaza...nu am nici un motiv sa traiesc dar nici un motiv ca sa ma sinucid. :P poate viitorul imi rezerva ceva mai buc ca trecutul si prezentul de azi Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: Cr1571n4 on October 06, 2007, 01:05:41 PM Hmmm...Pe mine ma motiveaza faptul ca mi s-a aruncat in bratze o viatza shi e de datoria mea s-o traiesc...
Title: Re: Exista ceva ce te motiveaza in viata? Post by: tatakai on November 06, 2007, 02:47:50 AM pe mine ma motiveaza ambitia, adica vreau sa fiu cel mai bun in tot ce fac :kk
|