AnimeFan

Jocuri => Jocuri => Topic started by: RagnaroK on April 20, 2007, 06:28:14 PM

Title: DOTA
Post by: RagnaroK on April 20, 2007, 06:28:14 PM
Daca vreunul din voi joaca dota sa posteze aici eroul preferat :P

Title: Re: DOTA
Post by: gabitzu on April 21, 2007, 10:29:08 AM
Pe al meu il stii Pandaren :P

Post by: RagnaroK on April 21, 2007, 05:21:32 PM
Mercurialul e preferatul meu :X...se pare k suntem doar noi 2 care am jucat jocul asta :P

Post by: Aquarius on April 26, 2007, 10:08:24 AM
as juca si eu daca mi l-ai da >_<

Post by: RagnaroK on April 26, 2007, 01:55:23 PM
dota e o harta de wc3,iti dau pe mess.

Post by: andemon on June 03, 2007, 07:44:51 PM
doamneeee, de knd astept asa un topic!
erou preferat: scourge-Lord of Avernus, abbadon. sentinel: Blade Juggernaut, Jurnero
item preferat: Buriza Do Kyanon...criticale sa fie!
si as putea sa vb ore intregi...da totusi.

Post by: RagnaroK on June 03, 2007, 10:55:57 PM
Abbadonul e zeu!!!
Cat despre celalalt,eu zic ca e mai tare mercurial.
Iti pui o buriza pe el ,la ce sansa de critical are nu cred ca mai dai normal damage :))
Abbadonul si Puristul sunt tancurile mele preferate,ar mai fi axe.
Oricum as putea spune ca itemul meu preferat e s&Y sau MKB.
Satanic si Hot pe str :P

Post by: andemon on June 03, 2007, 11:43:57 PM
de acord,numai k mie nu imi place mercurial..e kestie de gust cred.
de la sentinel tanc de tanc e Bradwarden, Centaur Warchief. Q atat strength+heart of tarasque ucide!
dar ideea e k itemurile ti le faci in functie de situatie...nu exista retete.

Post by: RagnaroK on June 04, 2007, 12:10:09 AM
de la sentinel tanc de tanc e Bradwarden, Centaur Warchief. Q atat strength+heart of tarasque ucide!
AI dreptate,dar eu pe dragon knight care imi plac efoarte foarte mult imi fac mereu s&y desi toti se iau de mine.Totusi merge de fiecare data :D
Cu centaurul,daca ajungi mare esti imba.
Intr-un meci eram contra lui rikimaru,Gondar si Magina.Aveam vanguard si 2 balde mail,mureau saracii din reflect,chiar nu aveau ce sa imi faca :P
 Cred ca cel mai bun incasator ar fi BristleBack(sau cum se scrie),cu 2 vanguarduri si 2 hot cand esti cu  spatele aproape ca nu mai iei dmg.

Post by: Jiraya on June 04, 2007, 12:11:01 AM
Mercurial e cel mai tare, joc in fiecare seara cu manageru lu Eq la Forte

Post by: RagnaroK on June 04, 2007, 12:12:45 AM
Ce joci? 1 vs 1?....stie ala dota? :))
Eq au echipa de dota?

Post by: Jiraya on June 04, 2007, 12:14:18 AM
nu ma... manageru lu Eq, ala nu joaca CS, ala doar organizeaza meciurile;

si iese cam in fiecare seara si joaca Dota la Forte cu niste prieteni, mai merg si eu cu el uneori

Post by: andemon on June 04, 2007, 12:20:57 AM
AI dreptate,dar eu pe dragon knight care imi plac efoarte foarte mult imi fac mereu s&y desi toti se iau de mine.Totusi merge de fiecare data :D
Intr-un meci eram contra lui rikimaru,Gondar si Magina.Aveam vanguard si 2 balde mail,mureau saracii din reflect,chiar nu aveau ce sa imi faca :P
 Cred ca cel mai bun incasator ar fi BristleBack(sau cum se scrie),cu 2 vanguarduri si 2 hot cand esti cu  spatele aproape ca nu mai iei dmg.

k incasator, am auzit k dak iti faci pe Anub'arak 6 blade mail, moare ala kre da din 2 lovituri...depinde de joc...dak generalizezi, mai joaca. xce erou poate sa bata xce erou.

Post by: RagnaroK on June 04, 2007, 12:29:42 AM

k incasator, am auzit k dak iti faci pe Anub'arak 6 blade mail, moare ala kre da din 2 lovituri...depinde de joc...dak generalizezi, mai joaca. xce erou poate sa bata xce erou.
Gandacul ala e tare rau!!!!!
De obicei imi fac pe el dagon(nu rade) si balde mail doar daca au mai mult de 2 melee.
Oricum din cate stiu eu alea functioneaza doar la melee attack,deci daca ai parte de rangeri tot procu-i mai bun :D
Ce erou urasti? mie imi plac ingeneral cei de agility dar il urasc pe ursa,pur si simplu sunt feeder cu eroul ala :| si mai am cativa pe care nu ii mai stiu.

Post by: andemon on June 04, 2007, 12:33:21 AM
ok..urasc sa joc impotriva la range...da dak joc q Terrorblade sau Abaddon deja nu mai conteaza.
il urasc pe ogre magi, butcher, si pe carpioara....asta datoria felului cum arata si al vrajilor.

Post by: RagnaroK on June 04, 2007, 12:41:56 AM
Butcher nu imi place pentru ca nu stiu juca cu el.
Caprioara e foarte tare,imi place mult sa joc cu ea.
Ogre magi are un mod de joc foarte simplist : prinzi MULTICAST esti zeu,nu prinzi esti praf.
Eu de exemplu am un ghinion extraordinar la eroii astia,nici cu aghanim la lvl 16 nu prind multicast mai deloc dar am un prieten care in fiecare meci prinde multicast dupa multicast inca de la lvl 6 :|
 Un alt erou foarte bun cu care am ghinion e Phantom Lancer,pur si simplu nu ies fantomele!!!!!!!!!!!!!

Post by: andemon on June 04, 2007, 12:44:12 AM
Lancer e un fel de Naruto al DotA...pe bune...joci q el, joci q armata.
ideea e sa iti faci ceva pt attack speed k sa iasa mai usor clonele.
xcum, de la uitmata incolo nu mai ai ce pierde

Post by: RagnaroK on June 04, 2007, 12:59:53 AM
E foarte bun eroul mai ales ca nu ii vezi imaginile false nici cu gem.
Poate o Battle fury,Radiance si blade mail impotriva lui,altfel nu prea ai sanse.
Nessaj il cam face totusi,ala alt erou super tare care cam are de toate,in afara de mana multa si attack speed(mi se pare cam prea mic,nu stiu de ce).

Post by: andemon on June 04, 2007, 08:20:20 AM
sa iti spuna Kyo ce rupere i-am dat q Nessaj, el jucand q Lina...vai. Nessaj e pe atac direct, prin blink strike, deci dak ai atacul mare, si criticala de nivel bun, nu are cum sa iti scape.

Post by: RagnaroK on June 04, 2007, 02:01:19 PM
sa iti spuna Kyo ce rupere i-am dat q Nessaj, el jucand q Lina...vai. Nessaj e pe atac direct, prin blink strike, deci dak ai atacul mare, si criticala de nivel bun, nu are cum sa iti scape.
Poti sa iti faci si setup de 2 bashere + mkb(optional) si MoM,depinde cum alegi sa joci cu el.
 Propun sa facem cate un topic pentru fiecare erou in care sa ne exprimam parerile,itemele si cam tot despre eroul respectiv.

Post by: andemon on June 04, 2007, 07:06:48 PM
auleo...ma tentezi rau...da mie nu imi plac decat unii eroi nu toti...da dak ai rabdare sa faci tu asa ceva, eu promit k postez.

Post by: RagnaroK on June 04, 2007, 08:49:26 PM
auleo...ma tentezi rau...da mie nu imi plac decat unii eroi nu toti...da dak ai rabdare sa faci tu asa ceva, eu promit k postez.
Same here,imi plac foarte puniti eroi.
A aparut DOTA 6.44  cu 6 noi eroi dintre care nu imi place niciunul :|

Post by: andemon on June 04, 2007, 08:55:26 PM
Added new hero 'Sacred Warrior' (39888)
* Added new hero 'Storm Spirit'
* Added new hero 'Dark Seer'
* Added new hero 'Pit Lord'
* Added new hero 'Undying'
o sa incerc si eu....

Post by: RagnaroK on June 06, 2007, 12:39:53 AM
Added new hero 'Sacred Warrior' (39888)
* Added new hero 'Storm Spirit'
* Added new hero 'Dark Seer'
* Added new hero 'Pit Lord'
* Added new hero 'Undying'
o sa incerc si eu....
Si mai e inca unu,dar l-au scos pe meepo care oricum nu imi placea deloc.

Post by: andemon on June 06, 2007, 10:12:57 AM
numa sa nu il scoata pe terrorblade....ala e preferatu meu de pe agl de la scourge....adik are iluzii, are range attack, si ultimata...sa zicem doar k se simte si la lvl 1.

Post by: Kyo on June 06, 2007, 11:51:57 AM
BINE CA L'au scos pe meepo! unii spun ca era cel mai tare dintre toti! dar eu cand jucam cu el eram cel mai muci de pe harta!!!

las, bine ca ramane broodmother acolo. oricine are tupeul sa ma provoace, cand eu joc cu broodmother, si ma si bate, ii dau o bere!

Post by: andemon on June 06, 2007, 12:14:01 PM
te fac eu sa regreti k ai zis asta...ai noroc k nu beau.

Post by: Kyo on June 06, 2007, 12:22:31 PM
la pariu? toata lumea m'a injurat cand am jucat cu broodmother. tocmai pt k dadeau in mine la greu, si nu mai muream :lol:

Post by: andemon on June 06, 2007, 12:24:05 PM
eu fiind primu kre te-a injurat....doamne ce ma enervai!
fi-ti-ar plasele sa iti fie, pe langa faptul k ma mai si scuipa paianjenul ala....da eu iti stiu strategia acum...in schimb, tu o sa o afli pe a mea...

Post by: RagnaroK on June 06, 2007, 01:31:24 PM
numa sa nu il scoata pe terrorblade....ala e preferatu meu de pe agl de la scourge....adik are iluzii, are range attack, si ultimata...sa zicem doar k se simte si la lvl 1.
Din pacate mie nu imi place deloc.
BINE CA L'au scos pe meepo! unii spun ca era cel mai tare dintre toti! dar eu cand jucam cu el eram cel mai muci de pe harta!!!

las, bine ca ramane broodmother acolo. oricine are tupeul sa ma provoace, cand eu joc cu broodmother, si ma si bate, ii dau o bere!
Cu meepoo eram feeder de feeder =)))) nu faceam frag.
In schimb..cu broodmother....mereu ma bucur enorm cand imi cade eroul ala.
La lvl 6,cand ai ultimata esti pur si simplu deasupra tuturor :))

Post by: andemon on June 06, 2007, 01:37:22 PM
eu l-as scoate pe Zeus....e el erou bun...dar e prea usor sa joci q el

Post by: RagnaroK on June 06, 2007, 01:45:27 PM
eu l-as scoate pe Zeus....e el erou bun...dar e prea usor sa joci q el
LOL cu msa-l scoti pe zeus?!! e prea tare!!!!!!!! il ador :D
 Problema la mine e ca nu stiu juca cu eroi foarte buni cum ar fi : ursa,furnica,Rotund'jere,Terrorblade,Vol'Jin,akasha,Pudge,rexxar si ar cam mai fi dar nu ii stiu acum.

Post by: andemon on June 06, 2007, 01:47:02 PM
ziceam k si asa e fumat...zeus e erou pt incepatori...si eu q el am inceput...si dupa ce faceam aghanim...nu mai scapa nimeni de mine

Post by: RagnaroK on June 06, 2007, 09:36:43 PM
ziceam k si asa e fumat...zeus e erou pt incepatori...si eu q el am inceput...si dupa ce faceam aghanim...nu mai scapa nimeni de mine
Nici chiar asa......mai ales ca in late,pana sa iti faci aghanim altii isi fac Hood of Defiance si esti cam gata.

Post by: andemon on June 06, 2007, 11:06:17 PM
la asta nu m-am gandit....cred k in loc sa scoata eroi mai bine ar baga..lasandu-i pe cei vechi

Post by: Jiraya on June 07, 2007, 07:15:20 AM
imi amintesc odata cand platisem 3 ore la Forte, si proasta aia mi'a dat 5 :)))

jucam dota cu zeus si erau altii pe acolo, eram total paralel cu zeus :)))

Post by: andemon on June 07, 2007, 09:20:06 AM
banuiesc k il foloseai k un erou de strenght, si nu de intelligence...si eu eram paralel q phantom assasin sau q lycanthrope...da inveti jucand....

Post by: Kyo on June 07, 2007, 12:49:46 PM
nerubian weaver e tare. am jucat prima oara cu ea, intr'un meci 5v5 . am iesit primul de pe harta :)) . ajunsesem sa fac mijto de aia facandu-mi battlefury pe ea =))

Post by: RagnaroK on June 07, 2007, 01:41:27 PM
nerubian weaver e tare. am jucat prima oara cu ea, intr'un meci 5v5 . am iesit primul de pe harta :)) . ajunsesem sa fac mijto de aia facandu-mi battlefury pe ea =))
Splash damage :))))
 Pai normal ca eroii nu vor fi scosi,mereu a adaugat.
Meepo...nu stiu ce e cu el,in fine as fi vrut si ceva iteme noi nu doar 6 eroi noi.

Post by: andemon on June 07, 2007, 04:26:50 PM
eu am jucat bine din prima q abaddon...apothic shield rules...si celalalt juca q dragon knight si nu stia sa joace q erou ala...asa k am apucat sa fac persev...power threads....battlefury...sange...yasha....S&H....si parca si divine...

Post by: RagnaroK on June 27, 2007, 09:52:17 PM
Uite-l manca-l-ar tata de erou :D
I LOVE Mercurial  :P
(http://i203.photobucket.com/albums/aa284/RagnaroK_venom/Mercurial.jpg)

Post by: andemon on June 28, 2007, 11:41:00 AM
urasc sa joc impotriva lu ala! doar dak nu cumva il am eu pe clincx sau pe skeleton king.

Post by: Jiraya on July 02, 2007, 08:54:41 PM
eu m'am invatat sa joc foarte bine cu Clinkz... nu rade Ragna, la cat de noob eram cand mi l'ai dat prima data, acu numa cu el am jucat si mam perfectionat

Post by: RagnaroK on July 02, 2007, 09:38:22 PM
eu m'am invatat sa joc foarte bine cu Clinkz... nu rade Ragna, la cat de noob eram cand mi l'ai dat prima data, acu numa cu el am jucat si mam perfectionat
Dupa BAC te astept la un duel.

Post by: smasher on July 04, 2007, 06:00:13 PM
daca avetzi chef ii tragem un dota ... da' nu mai eu cu jiraya vs 1 k ma enervez =)) ...  :lol:

Post by: Jiraya on July 04, 2007, 08:24:33 PM
noi doi vs. Ranga maine, ca da proba la sport

Post by: RagnaroK on July 04, 2007, 11:58:22 PM
daca avetzi chef ii tragem un dota ... da' nu mai eu cu jiraya vs 1 k ma enervez =)) ...  :lol:
Tocmai a zis ca nu mai vrea 1 vs 2 :))

Post by: Kyo on July 05, 2007, 01:12:36 AM
intr'un final kre k ma bag si eu. numai sa gasesc rabdarea necesara sa incerc toate combinatiile.

Post by: Jiraya on July 05, 2007, 11:01:05 AM
Tocmai a zis ca nu mai vrea 1 vs 2 :))

la cum a zis, se intelege altceva
cum naiba ai luat ma proba la romana???

Post by: andemon on July 06, 2007, 12:32:40 PM
am jucat dota q kyo...dupa cum a zis si el la discutii generale
a fost 2 la 1 pt mine

Post by: RagnaroK on July 06, 2007, 02:44:27 PM
Cand jucam pe net?

Post by: andemon on July 10, 2007, 12:02:06 PM
am auzit k l-ai snopit pe kyo.....tare meciu
da si tu detalii..

Post by: Aquarius on July 10, 2007, 01:02:02 PM
si totusi de la ce vine DOTA?

Post by: Kyo on July 10, 2007, 02:12:32 PM
DotA -> Defense of the Ancients

andemon, nu m'a snopit. doar m'a batut.

Post by: RagnaroK on July 10, 2007, 04:13:17 PM
A fost doar un meci in care el avea lag si eu stateam pe mess :)).
In early game i-am dominat calumea,in mid game ei pe noi apoi in late  iar noi,urat de tot(traiasca bkb).
 Ei erau Atropos si Razor si noi Vengefull si Traxex.
A fost destul de echilibrat.

Post by: Jiraya on July 10, 2007, 04:39:32 PM
cand fac lvl 70 cu paladinu pe WoW (sa nu scada ratele) o sa intru si eu sa mai joc o DOTA

Post by: RagnaroK on July 11, 2007, 02:21:50 PM
Ok,spor la lvl.De acum ni se va alatura si gabitzu,cred  :lol:

Post by: Kyo on July 11, 2007, 02:44:44 PM
io cu ragna si restu =))

Post by: RagnaroK on July 11, 2007, 09:32:55 PM
io cu ragna si restu =))
Care restul? doar jiraya,smasher si gabi pe care ii bat 100% singur deoarece jiraya si mai ales gabi sunt feederi!!! asa ca o sa fie meci usor :P

Post by: andemon on July 14, 2007, 10:26:55 AM
aaa, pai tre sa ma bag si eu.
desi depinde de erou vs erou....dak pic eu q abaddon, o sa fie meci frumos.

Post by: RagnaroK on July 15, 2007, 06:03:48 PM
 Ce meci am prins : Echipa mea : Gondar(eu),bone fletcher(un prieten),rikimaru,temple asassin(unul din eroii noi,se poate face invizibila) si ursa care a cam farmat pt lothar's edge dar nu a mai apucat sa-l faca.
 Foarte foarte aiurea meci,toti eram eroi de frag..la inceput i-am dominat dar apoi ne-am luat-o urat de tot....stateam toti invizibili in jurul lor si : da tu primul,ba da tu si tot asa...care dadea primul era clar mort si toti stateam dupa frag...cu greu am reusit sa am scor pozitiv.
 La inceput eram bucurosi apoi s-a dovedit ca nu e buna de niciun fel echipa.....aiurea meci :|

Post by: andemon on July 16, 2007, 11:50:26 AM
wow...da voi va mai vedeati pe acolo...
si totusi, kre incearca sa faca 6 blade mail pe un erou sa vada ce se intampla...?

Post by: RagnaroK on July 16, 2007, 02:58:48 PM
Alt meci aiurea la AP.... echipa noastra : Abaddon 0 cu 4,furnica 1 cu 6,darkterror 1 cu 11,razor 4 cu 19  :| si eu cu mercurial 7 cu 10 o.O..ne-au rupt la ap.
 Pai hai sa jucam intr-o seara si o sa facem 6 blade mail sa vedem ce se intampla

Post by: Kyo on July 17, 2007, 10:55:58 AM
eram tentat sa fac asta :lol:, dar ce s'ar intampla dak strecuram si un cuirass printre alea 6 blademail-uri? :D

Post by: andemon on July 18, 2007, 02:56:59 PM
astea sunt extreme de Dota...cum ar fi buriza, reaper, radiance, mkb toate pe unu  singur....

Post by: RagnaroK on July 26, 2007, 01:02:36 AM
astea sunt extreme de Dota...cum ar fi buriza, reaper, radiance, mkb toate pe unu  singur....
Am prins un meci in care un adversar le-a facut toate pe terrorblade..iti dai seama ce a iesit.

Am spus-o si o sa o mai spun : I love Mercurial :X    acum imi fac manta style pe el.

Post by: andemon on July 27, 2007, 07:32:48 PM
ouch...pune si tu un tutorial de jucat q mercurial aici pls...k eu kiar nush sa joc q el

Post by: RagnaroK on July 28, 2007, 10:16:09 PM
Nu ma pricep deloc la tutoriale dar pot spune itemele pe care le iau.
La ar iau bottle primul item iar la ap cumpar 4 copaci si restul sloturilor le ocup cu crengi.
2 circlet of nobility apoi 2 slippers of agil dupa care iau boots of speed
fac 3 wraith banduri apoi treads.Next item e manta style apoi daca mai apuc fac butterfly sau buriza.

Skilluri : spectral dagger,dispersion,dagger,dispers,dagger,haunt,dispers,dagger,dispers,desolate,haunt desolate pana la 14 apoi stats si ulti la lvl 16.

Pe la lvl 6 fac primele killuri deoarece cu ultimata ma pot teleporta langa orice erou advers asa ca daca are low hp dau ulti,reality(e skillul cu care te poti teleporta apasand tasta R si dand click langa o imagine care apare langa erou in moment ce ai dau ulti) apoi dau un dagger.
 Daggerul scade movement speedul adversarului si il creste pe al tau iar in locul unde dai daggerul nu ai coliziune,poti trece prin orice(creepi,copaci,stanci) si astfel il poti urmari pe adversar foarte usor mai ales daca acesta se blocheaza putin intre creepi tu nu o vei face daca ai dat dagger dupa el.
 Dispersionul e skillul meu preferat deoarece dmg primit este imprastiat aoe si are un efect de stun care intrerupe ultimata lui pudge si alte vraji channeling,chiar si BoT.Cand ma bat caut sa fie si creepi adversi ca astfel dmg pe care ar trebui sa-l iau eu merge in adversar.Desi sansa ca un dispersion sa reuseasca e de 18% din proprie experienta spun ca reuseste muuuuuuuult mai des.E misto sa nu mori din dagon,ulti lui zeus etc(daca ai noroc si prinzi dispersion bineinteles).

Post by: andemon on July 29, 2007, 08:14:14 PM
thx 4 info...te intrebam pe tine k tu kiar stii sa joci q el, eu nu.
plus k e enervant sa fiu omorat de mercu, si sa nu stiu de ce...
ms mult, ragna!

Post by: AnimeNG Studios on July 29, 2007, 10:59:47 PM
DOTA!!!!!!!! e super jocul il joc infiecare zi la o sala,deobicei joc pe sala cu toata sau jumate oricum eroul meu preferat este Mercurialul.Si vreau sa intreb cum pot sa il joc pe net??

Post by: RagnaroK on July 29, 2007, 11:32:57 PM
Am eu patchurile si tot ce trebuie ca sa-l joci pe net.
Daca jucam AP nu ti-l las pe Mercurial :D

Post by: AnimeNG Studios on July 29, 2007, 11:36:04 PM
Super porti sa mi-le dai shi mie pe mess??

Post by: RagnaroK on July 30, 2007, 02:46:00 AM
Da.
Iar am rupT cu Mercurial :D...si cu razor.

Post by: andemon on July 31, 2007, 09:03:42 PM
q Razor dak inveti sa joci, nu are cine ce sa iti afca...eu unu nu l-am invins niciodata....

Post by: RagnaroK on July 31, 2007, 11:16:32 PM
q Razor dak inveti sa joci, nu are cine ce sa iti afca...eu unu nu l-am invins niciodata....
Gresit...au multi ce sa iti faca.
 Cred ca 1 vs 1 TerrorBlade e cel mai tare sau Faceless Void.Ar mai fi si troll warlord.

Post by: andemon on August 01, 2007, 11:34:23 AM
mi-ai dat idee de meci q kyo..o sa fie interesant...q terror stiu k e rupere...q void nu prea am jucat, da e timp sa il testez.

Post by: Jiraya on August 01, 2007, 03:05:45 PM
da dak tot postati aici de dota & stuff... ia postati si ID-urile voastre

al meu e D34dly

Post by: RagnaroK on August 01, 2007, 06:12:41 PM
 Sieghardt e al meu.
Super porti sa mi-le dai shi mie pe mess??
da-mi add la id de mess daca te mai intereseaza

Post by: RagnaroK on September 01, 2007, 01:26:11 AM
De aproape o luna m-am lasat de CS si joc dota zilnic pe GG.
 Am invatat sa joc mult mai bine si va recomand si voua GG client http://www.gg-game.com/
 Daca aveti intrebari/sugestii la anumiti eroi  sau vreti sa organizam un meci de dota atunci mai postati k deja bate vantul pe aici  :roll:

Post by: Kyo on September 01, 2007, 12:34:46 PM
io!aci! count on me! nu sunt eu prea tare, dar contati pe mine

Post by: RagnaroK on September 02, 2007, 01:34:48 AM
Am citit guideuri pe net si am experimentat....iar acum am 5 eroi pe care ii iau la ap si cu care stiu juca foarte bine : Mercurial /  Spirit Breaker / Yurnerro / Zeus / Lich /Davion / Gondar
 Eroi cu care joc bine la AR : Vengefull Spirit / Morphling / Naga siren / thinker / furion / phantom lancer / chen / panda / TerrorBlade / Nessaj  /mortred /broodmother / naga siren / blanar / nerubian assasin /bone fletcher / razor /nevermore / axe / abaddon /bloodseeker
  Cu restul eroilor ma descurc ori bine ori prost...depinde de situatie dar sunt eroi foarte buni cu care nu joc deloc,nu stiu cu ei deloc : Earthshaker(dezastruos) / Rikimaru(joc slabutz,nu dezastruos) / Treant Protector(la fel...cu asta nu prea fac frag) /Ezalor(nu cred k l-am jucat vreodata) /Magina / Void /Troll intra la categoria "joc destul de slab" Lesharc (dezastruos) / Visage (slab) /Bane Elemental,Rotund'jere,Pudge(extrem de slab)
Vol'jin,meepo si ursa intra in categoria cea mai proasta.
 Cu unii am mai invatat sa joc iar pe altii nu i-am incercat dect cand m-am apucat de dota si cred k am ramas traumatizat de atunci.
  Daca aveti intrebari in legatura cu eroii cu care am spus k stiu juca...o sa va raspund :D