Title: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: sungoddess on April 22, 2007, 04:07:16 PM Asa...ca idee... :D
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: sakura on April 22, 2007, 04:26:29 PM well ... :-? fazele din padure ... luptele cu orochimaru si complicii sai ... apoi lupta dintre gaara si lee (super tare frate), neji si naruto, gaara si sasuke, shikamaru si temari
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: Archangel on April 22, 2007, 05:17:50 PM lupta lui Sasuke cu cei de la Sound Village, Lee vs Gaara ink mi se mai face pielea de gaina cand ma gandesc la meciu ala atat de mult mi-a placut shi chiar shi Naruto vs Gaara a fost bun
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: sasuke on April 22, 2007, 07:31:44 PM pai lupta dintre Orochimaru si Hocage si dintreNaruto siGaara
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: Brolly_AF on April 22, 2007, 08:15:15 PM Mi-o placut cand or dat testul ala scris =)) ce comic era Naruto =))
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: sakura on April 22, 2007, 09:07:40 PM o da ... si testul scris ... din cauza comicului ... beton ... da mi-a placut si faza lu ala cu papusa knd trisa
si o alta lupta la fel cum zicea, sasuke, ar fi cea dintre orochimaru si hokage ... a fost de zile mari ... stateam cu sufletul la gura ... da sincer asa mult speram sa il termine pe orochimaru cu tehnica aia desi "stiam" cam ce avea sa se intample... da no ... nu a fost sa fie ... spre "binele" continuarii povestii Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: andemon on June 08, 2007, 10:09:09 AM mie mi-a placut in Shinomori: lupta dintre Sasuke si Orochimaru...pardon...lectia data de Orochi viitoarei sale *****.
si la exam mi-a placut: 1. toti copiau! si asa si trebuie!2. faptul k naruto a trecut fara sa scrie nik...go fox boy,you da genin! Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: sasuke on June 08, 2007, 06:42:02 PM A fost super partea asta cu examenele chuunin chiar mi-or placut luptele din aceasta parte
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: andemon on June 08, 2007, 06:44:37 PM cea mai amuzanta lupta a fost intre shikamaru si temari...doamne ce a dovedit-o! a man and his shadow...lupta dintre gaara si sasuke, hmmm, a inceput bine, dar ar fi fost mai interesant dak gaara nu se transforma...sasuke kiar ar fi avut sanse[nu k ar merita boul!]. si a aparut chidori..executata cam pompos, da era chidori.
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: adicrst on June 18, 2007, 10:19:33 PM cam tot examenul mi-a placut dar trebuie sa recunosc..fiecare parte a avut farmecul ei. Mi-e cam greu sa aleg intre padure si luptele finale, pt ca in padure mi-a placut instincut si lupta pentru supravietuire si la lupte actiunea a atins chiar cel mai inalt nivel din tot naruto...asa ca o rata a testelor ar fi
1:2:2 (0-rau | 2-f bine) Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: smasher on June 22, 2007, 12:50:57 PM naruto cu neji
aia cu gaara si lee mi s-a parut g.ay ... at a fost fain cand a inceput sa deschida portzi :D :-" anyway stie careva fireworks? :D Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: andemon on June 22, 2007, 12:55:35 PM firworks? nush
am revazut si eu alea 3 ep de curand....kyumon kai! pavat k gaara are aparare prea buna... Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: sasuke on June 22, 2007, 01:06:17 PM gaara chiar are o aparare buna nuo ricum trebuie sa admitem ca si ee sa-a descurcat chiar rmarcabil dar tot nu stiu cum o putu lee sa-i raziste ata de mul lui gaaara
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: sungoddess on June 22, 2007, 01:09:59 PM Gaara este puternic...stim cu totii din ce motiv lee este dezavantajat...insa imi place la lee ca nu se da batut si continua sa lupte pana la sfarsit..si mereu persevereaza
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: sungoddess on June 25, 2007, 11:44:39 AM Nu ummbla dupa sakura...in examenul chuunin asa era..dar...nu mi s-a mai parut sa umble...sincer...personajul lui Lee este acum unul din preferatii mei...Desi este dezavantajat nu se da batut si nu ramane niciodata in urma.Este plin de viata si entuziasm...ma rog..poate prea mult...dar..oriq...e bine uneori sa fii asa....optimist.
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: andemon on July 04, 2007, 10:30:49 AM xcum, am revazut ep in kre se lupta neji....alea sunt preferatele mele, hinata e facuta praf, ioar naruto, fara kyubi chakra ar fi fost facut si el pilaf.
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: sungoddess on July 05, 2007, 10:35:26 AM Mie mi-a placut ca dupa lupta cu naruto ,neji a inceput sa gandeasca altfel...adik mai bine.. :D nu mai avea ganduri asa mari de razbunare..
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: andemon on July 06, 2007, 11:01:49 AM neji risca sa devina k sasuke....dar el e mai deschis la minte si la suflet.
el e cel kre ii da cel mai bun sfat lui naruto legat de sasuke knd cei 5 pleaca dupa el. Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: sungoddess on July 06, 2007, 11:09:02 AM Poate ca Neji semana cu sasuke..insa...il vad ACUM in shippuden...Neji e altfel...desi mai rece..totusi..nu are ganduri asa negre la sasuke..si are o inima buna..io nu cred ca neji mai risca ceva acum..
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: andemon on July 06, 2007, 11:36:24 AM totally agree....nu regret k neji e preferatu meu.
si atacul lui hakke rasengeki e suuper. Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: uciha sasuke on July 08, 2007, 01:13:43 PM cu siguranta partea in care sasuke isi revine dupa muscatura lui orochimaru si se bate cu tipii aia din satul ascuns in sunet
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: Yazoo on July 24, 2007, 10:11:41 PM Intr-adevar, chuunin exam-ul a cel mai bun saga din prima serie Naruto.
Episoadele mele preferate sunt cele cu copiatul la testul scris, si modul cum i-a motivat Naruto pe toti si cum a trecut testul cu foaia goala; si binenteles, lupta dintre Gaara si Rock Lee. Cu toate ca a fost plina de fillere din trecutul lui RL, a fost totusi o lupta interesanta, si chiar daca stiai de dinainte ca Gaara va castiga (adica trebuia), tot o urmareai cu sufletul la gura. Si lupta dintre Shikamaru si Temari a mai fost interesanta. Modul in care aborda Shika situatia te dadea pe spate. A dovedit cu varf si indesat ca el merita sa devina chuunin. Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: Hinata on July 28, 2007, 08:02:07 PM Mie miau placut cel mai mult epioadele cand a trebuit sa se bata intr ei si cel mai mult mia placut lupta Hinata vs. Neji
Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: dark_leon on July 28, 2007, 08:15:00 PM lupta lui Sasuke cu cei de la Sound Village, Lee vs Gaara ink mi se mai face pielea de gaina cand ma gandesc la meciu ala atat de mult mi-a placut shi chiar shi Naruto vs Gaara a fost bun la fel ca si archangelTitle: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: andemon on July 29, 2007, 08:17:06 PM yah, dar naru vs gaara, nu a fost meci oficial...pacat.
iar dak continua meciul gaara vs sasuke, si-o lua micul uchiha..parerea mea. Title: Re: Care parte din episoadele cu examenul chuunin va placut cel mai mult? Post by: -sinedd- on August 04, 2007, 09:21:31 AM Buna intrebare...pai cel mai mult mi-a placut faza de la examenul scris cand era doar o fatada ......scopul era sa ii aduca pe toti la predare ...sa renunte la examen....si de unde ca trebuia sa iti folosesti puterile tale de ninja pentru asta.Interesant.....luptele din padura mi s-au parut interesante ...lupta dintre Sasuke si Orochimaro :D
|