AnimeFan

Anime/Manga => Naruto => Topic started by: Archangel on May 28, 2007, 03:21:16 PM

Title: Naruto Movie 4
Post by: Archangel on May 28, 2007, 03:21:16 PM
In 4 august dupa cum bine shtitzi majoritatea dintre voi, al 4-lea film din seria Naruto (primul din seria Shippuuden) va fi lansat in salile de cinema din japonia. Deshi vor mai dura ink vreo 3-4 luni pana acesta va putea fi downloadat, acest film pare cel mai interesant dintre toate.
Partea cea mai buna a filmului este ca se deruleaza in aceeashi perioada ca shi seria, facand povestea putzin mai interesanta.

Din informatziile adunate sunt pareri diferite:
- Naruto ajunge Hokage pt scurt timp dar moare ucis de Sasuke
- Naruto se va bate impotriva celor de la Akatsuki dar este capturat, Kyubi-ul extras shi el moare
- Nu Naruto moare (atunci a cui e protectoarea de pe mormant?)
- De ce nu moare Sakura?

Daca Naruto moare  atunci insemna ca vom vedea sfarshitul seriei inainte de termen, ori acesta va fi reinviat.

Trailere sunt mai multe dar toate pun accent pe acea faza in care protectoarea lui Naruto se afla pe coltzul pietrei de mormant shi Sakura striga numele acestuia:

http://youtube.com/watch?v=FAZSBDxz0QM&mode=related&search=

http://youtube.com/watch?v=6ir6o68lVs0&mode=related&search=

Title: Re: Naruto Movie 4
Post by: adicrst on May 29, 2007, 01:48:32 AM
numa sa nu arate sfarsitul inainte de serie =))
si eu sunt de aceeasi parere ca Naruto Movie 4 va fi cel mai reusit din seria filmelor.

Post by: Aquarius on June 04, 2007, 08:54:37 PM
dupa ce am vazut trailerele is si mai nerabdator sa-l vad decat dupa celelate filme.
nici nu se compara cu al treilea film.e mult mai captivant, ca sa zic asa.
sper sa-l putem dl in scurt timp dupa ce iese in cinema.

Post by: andemon on June 04, 2007, 08:57:00 PM
da...cui i se pare k moare naruto in film?
va zic dupa ce rasp de ce am intrebat...

Post by: Aquarius on June 04, 2007, 09:00:16 PM
uita-te la trailere si o sa vezi.

Post by: Brolly_AF on June 04, 2007, 09:46:16 PM
 Treilarul ii trailer
 Voi chiar credeti ca o sa moara !!!
 Eu nu pot sa cred ca va muri Naruto

Post by: andemon on June 05, 2007, 12:16:44 AM
da voi ma credeti in asa hal incat sa comentez fara sa vad traileru...intrebam dak e cineva kre a crezut k o sa moara...eu stiu k nu are cum sa moara, cel putin intr-un film...

Post by: sungoddess on June 07, 2007, 04:53:13 PM
Dar credeam ca Naruto 4....filmele naruto in general nu trebuie sa aiba neaparat legatura cu seria in sine......ca si alte filme anime de asemenea....si nu cred ca e posibil ca naruto sa moara si sa se termine asa....ar fi o mare prostie...nu se mai uita fanii la restul seriei daca stiu ca naruto o sa moara...

Post by: andemon on June 07, 2007, 06:29:15 PM
banuiesc k in afara de trailerul de 1 minut nu prea mai e ceva de vazut legat de filmu asta, nu? am vazut un flashback q sasuke in care spune: those who lose something become stronger...apoi umbra aia il linisteste pe naruto...si apoi apare iluzia q mormantul lui[ce cauta Neji acolo?!]

Post by: sungoddess on June 07, 2007, 06:31:04 PM
Si totusi...naruto nu poate sa moara.....cat de tampiti sa fie sa faca asta??

Post by: andemon on June 07, 2007, 06:35:50 PM
ai mai zis asta! we get it! nu moare....adu-ti aminte dak ar fi sa iei scene din anime, in cate s-ar parea k naruto moare?
aia e o iluzie...atat.

Post by: Archangel on June 07, 2007, 06:45:45 PM
banuiesc k in afara de trailerul de 1 minut nu prea mai e ceva de vazut legat de filmu asta, nu? am vazut un flashback q sasuke in care spune: those who lose something become stronger...apoi umbra aia il linisteste pe naruto...si apoi apare iluzia q mormantul lui[ce cauta Neji acolo?!]

nu era un flashback deoarece sasuke e cel din Shippudden = se vor intalni.
Neji shi restul erau acolo probabil la inmormantare

Post by: andemon on June 07, 2007, 06:47:00 PM
nu ma, intrebam ce cauta neji acolo, k el nu e asa apropiat de naruto. Stiu k e din shipudden, k nu sunt asa noob! dar imaginea putea sa fie o iluzie asa cum era in filmul 2.

Post by: sungoddess on June 07, 2007, 07:20:56 PM
Sorrry..dar Neji e prieten cu Naruto....de cand s-au luptat la examenul chuunin eu cred ca s-au mai imprietenit..

Post by: smasher on June 07, 2007, 08:31:55 PM
ala ce comentaza traileru zice in jap "finalul"

da' doar nu sunt astia retardatzi sa omoare personaju principal

Post by: andemon on June 08, 2007, 12:00:06 AM
Sorrry..dar Neji e prieten cu Naruto....de cand s-au luptat la examenul chuunin eu cred ca s-au mai imprietenit..
apropiati poate...aliati sigur...dar prieteni nu sunt...parerea mea. in fine, nu l-as fi vazut la inmormantarea lui. pe Lee da, dar in rest....

Post by: sungoddess on June 08, 2007, 05:48:27 PM
daca sunt apropiati si alitai tre sa fie si prieteni..nu la catarama...dar sunt...nu au cum sa nu fie..neji s-a schimbat mult fata de examenul chuunin..

Post by: andemon on June 08, 2007, 05:56:28 PM
abia in shipudden are si el niste muscari noi...k devenise cam monoton hakke roku ju yonshou..ok, poate o fi si mai prietenos.

Post by: sungoddess on June 08, 2007, 07:50:07 PM
Neji e jouunin in shippuden...sigur asta spune cv[um...e puternic...]

Post by: andemon on June 08, 2007, 08:02:20 PM
[nu stii ce tehnici noi are, nu i asa?]
toti sunt jounin in afara de naruto.

Post by: sungoddess on June 08, 2007, 08:03:44 PM
Nu .nu stiu..fiindca ma uit doar la anime..nu citesc manga inainte...si imi cer scuze  ca nu stiu TOTUL  despre Naruto ca u..ATOTSTIUTORULE...

Post by: Archangel on June 08, 2007, 08:15:22 PM
[nu stii ce tehnici noi are, nu i asa?]
toti sunt jounin in afara de naruto.

defapt doar el e jounin

Shikamaru - chuunin
Sakura - chuunin
Lee - chuunin
Ten-Ten - chuunin
etc - chuunin

Post by: sungoddess on June 08, 2007, 08:16:30 PM
Multumesc  archi... :D

Post by: andemon on June 08, 2007, 08:20:11 PM
am vazut acum mult timp ep 1 din shipudden, asa k am uitat...xcum erau putini la inmormantarea lui naruto asa k e bine sa fie si neji sa para mai multi.
nu sunt atotstiutor...si nici macar nu am citit manga...da le stiu fiindca tehnicile sunt obsesia mea in xce anime. plus k le-am vazut in naruto narutimate accel

Post by: sungoddess on June 08, 2007, 08:22:50 PM
Nu e chiar asa mult timp de la ep 1 din shippuden...

Post by: andemon on June 08, 2007, 08:46:02 PM
suuunt....17 saptamani...5 luni si ceva...anyway, vina mea k am uitat.
si asa ma cam doare sa astept o saptamana pt un episod, dar pt anime k naruto si bleach se merita.

Post by: sungoddess on June 08, 2007, 08:49:05 PM
Da ce sa zic de episodul 18...ca apare pe 21....sunt 2 saptamani....ptr un episod...si mor...ca tocmai l-am terminat de vazut....si Gaara moare... :cry:
Mor de curiozitate sa aflu ce se va intampla..urasc asteptatul asta...

Post by: andemon on June 08, 2007, 08:50:37 PM
de film nu mai zic k am de asteptat..si dak e la fel de bun [cel putin] k primele 3, atunci e de vazut!

Post by: Archangel on June 10, 2007, 01:17:20 PM
well mie mi se pare shi mai bun  mai ales k apare sasuke shi akatsuki din cate am inteles in el shi nu o sa aiba tenta de filler ca shi celelalte filme

Post by: andemon on June 10, 2007, 02:55:32 PM
e ok dak e filler...altfel ar fi fost OVA. da in fiecare apare cate ceva interesant. in primul: ANBU kakashi, in al 2 lea: imaginea lui sasuke, knd e naruto gata sa piarda...

Post by: sungoddess on June 11, 2007, 04:50:22 PM
Si totusi....parca nu mi-ar placea sa fie legat de anime..adik..preferam tenta de filler...ca daca este dupa anime..adik..ne arata ceva ce va urma sau cam asa.....poate o sa fie cv ce n-o sa ne placa...inca ma intreb cine e cel care va muri...

Post by: andemon on June 12, 2007, 11:12:19 AM
moare tipul rau...whoever that is...mama, da mai am pana sa iau filmu.
bineinteles nu e film naruto in kre el sa nu foloseasca kyubi chakra asa k astept sa vad roadele antrenamentului si in film.

Post by: adicrst on June 20, 2007, 05:31:59 PM
(http://img233.imageshack.us/img233/6046/narutogkb2.jpg)

eu nu cred ca ala-i naruto ..poate naruto sta si zace pe undeva, dar sigur nu in mormant

Post by: Jiraya on June 20, 2007, 09:44:58 PM
ba, da tocmai in mormant puteati si voi sa il pozitionati??? de unde stiti ca nu e... Asuma? ca si el moare

Post by: sungoddess on June 22, 2007, 01:32:58 PM
Ok..io am o teorie..care din nefericire ma rog sa nu fie adevarata.....toti stau in picioare..doar sakura e ingenuncheata in fata mormantului..deci..fie sasuke...fie naruto..ptr altcnv nu cred ca ar sta asa...cum nici ceilalti nu stau...spre ex..dac shikamaru ar muri..DUMNEZEU SA MA IERTE..NU...at Choji ar ingenunchea...get it??cnv drag sakurei??

Post by: sasuke on June 22, 2007, 01:35:53 PM
PREFER SA CRED CA-I SASUKE SI MA CAM PUNE PE GANDIT TEORIA TA A STII CA-I INTERESANTA

--am mai spus de n ori..RENUNTA LA CAPS LOCK--

Post by: sungoddess on June 22, 2007, 01:39:52 PM
Sincer..n-as vrea nici sasuke..insa...pntr cn ar mai ingenunchea?Asta ma intreb.... :?:Mai poate fi mama ei sau tatall..dar ma indoiesc profund ca au vreo legatura..cum nu i-am vazut niciodata...cine sa mai fie..ar putea fii kakashi..doar este sensei-ul ei si poate tine la el mult....LOL...STIU ACELE TEORII CUM CA KAKASHI SI SAKURA AR FII ...STITi VOI...STUPID...imi place sa privesc asta ca o relatie tata -fiica..sau pur si simplu profesor-elev...

Post by: Archangel on August 17, 2007, 11:15:45 AM
Nu shtiu despre voi, dar dupa ce am vazut introul shi endingul parca nu mi se mai pare ca va fi prea extraordinar.Cred k va fi la fel ca shi celelalte.
NU am vazut niciun membru Akatsuki (nici pomeneala de ei)... in rest sunt lupte cu necunoscutzi shi monshtri de piatra (wow  how original), cu fetitze enervante care plang (bleah, am vazut copii enervantzi in toate filmele).

Post by: sungoddess on August 17, 2007, 11:24:29 AM
Sa stii ca nici mie nu mi s-a parut ceva extraordinar....ca si celelate..asa parea..

Post by: andemon on August 17, 2007, 11:33:52 AM
oameni buni...nu are cum sa apara akatsuki in film.
dar grafica mi se par super....si mereu povestile din filme au fost side stories.
eu cred k astept sa vad pana ma pronunt.

Post by: adicrst on August 17, 2007, 06:31:41 PM
da...dar nu stiu de ce nu ma impresioneaza prea multe la filmul asta, din ce am vazut in op si end. Iarasi aceasi si aceasi ideea: Naruto trebuie sa protejeze un capos si rasfatat care de data asta are cam aceeasi soarta cu el, adica este vazuta ca un demon si nu are prieteni si hopa sare naruto iar cu 20 de minute de morala si cum ei sunt asemanatori si totul prinde curaj si se termina cu bine....like wtf :|

Post by: andemon on August 18, 2007, 10:18:38 AM
da...da asa erau toate trei filmele: fie k era printesa, temujin sau printul...ideea e sa fii atent la scenele de lupta.

Post by: adicrst on August 19, 2007, 02:21:51 AM
un astfel de film nu-l face doar scenele de lupta, si mesajul transmis pe cale psihologica este important...numai ca la naruto este acelasi over and over again

Post by: andemon on August 19, 2007, 10:24:06 AM
lol....eu nu aveam iluzia k naruto e un anime asa de superior incat xce scot va fi bun.
prima dezamagire a fost filmul 3.
eu zic k cel putin vor introduce niste scene bune de lupta si vor salva totul. cred k pastreaza mesajele pt serie.

Post by: sungoddess on September 03, 2007, 07:36:01 PM
Well...cel putin..vor face echipa naruto,sakura cu neji si Lee..plus...sigur vor fi poantele de rigoare...alea care ma sparg... :lol:..scenele de lupta par foarte interesante...apropo...mi s-a parut mie..sau lu printesa aia rasfatata care trebuie protejata..ii cam place sa stea ba in bratele lui naruto..ba in spatele lui..? :roll:

Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 22, 2007, 10:49:02 AM
Imi poate spune cineva unde pot gasi filmul sa-l vad si eu?
Please help me! [-O<

Post by: adicrst on September 26, 2007, 07:22:01 PM
nu se gaseste inca niciunde

Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 29, 2007, 08:25:32 PM
Da cand se va gasi undeva???????????????????????/

Post by: sakura on September 29, 2007, 08:43:20 PM
pe unele site-uri si forumuri am citit k abia la anu prin aprilie ... ne-am putea astepta sa apara ... unii spun k ar exista var raw si k urmeaza sa apara cea tradusa abia la anu ... in fine, speculatii ...

Post by: jupy on September 29, 2007, 09:20:17 PM
bine si raw am vazut si dastea....

EDIT: am gasit RAW. pe torrentspy.com

Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 29, 2007, 10:04:55 PM
Si eu da trebuia sa ma inscriu undeva sa-mi dea o parola sa-l vad.Am dat si zicea ca oferta nu e disp in zona mea

Post by: cucos_andrei94 on October 13, 2007, 07:57:40 AM
eu nu cred ca moare ar fi o mare prostie poate atunci a facut imediat o clona sau ceva de genul ista si cred ca sa prefacut ca moare ori poate kiubiii vulpea nu stiu cum face de ii aduce sufletul inapoi sau poate ca sakura face po portiune sau ceva si reinvie ca prin minune
 eu nu sthiu