|
|
|
|
|
|
|
|
Show Posts
|
Pages: 1 [2] 3 4 ... 62
|
17
|
Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: AnimeFest 2007
|
on: October 30, 2007, 05:00:14 PM
|
nustiu de voi dar mie mau placut super mult jocurile alea gen arcade sau cum se numesc ,asa k logic mam simtit bine jucanduma pana la 3 dim cu voi , miar placea sa mai facem deastea
|
|
|
20
|
|
on: October 28, 2007, 10:24:58 PM
|
da de ce pt adi ?
mie sincer mia placut mult ,aveam grupul nostru numeros, cladirea unde sa tinut era de nota 10 ca organizarea ,vedeti voi acum pozele de la volt ,chear a fost organizat calumea
|
|
|
23
|
Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale
|
on: October 28, 2007, 09:29:50 PM
|
pai dak au ramas AX si kane pe acolo....nu e greu de imaginat...mai era si fata aia kre juca aproape la fel de bine k dania....pwnage!
aia nu e mare provocare pt mine juca doar cu vanessa ,si atacurile ei erau aceias tasta repetata , adika nu dadea la picioare la unu care o tinea pe pumni , sau dak unu loveste mai mult la picioare sa stie cum sa il evite k sa il bata , asta era toata faza, juca cu vanessa care da pumni repede si rapid , si pana apuci u sa ii dai una tea invins , fiinca pumni ei iau ceva viatza , foarte usor o puteai batea cu tipul ala "sarpe" ala se misca la fel de rapid si pe langa faptul k era si e picioare ,dadea niste pumni superi tari din pozitiea de jos , ax si cu ceilanti tipi , nu k iau dat excelent fara probleme , dar sincer nu a avut absolut nici o sansa in potriva tipilor , si cu cine a facut ea faza aia k nu a scoso nimeni de la masa timp de 20 de jocuri sau cat o fi fost , ma iam vazut competitzia si erau toti copii sau pusti , sau fete
|
|
|
24
|
|
on: October 28, 2007, 09:10:33 PM
|
mersi lume , serios ma simt mult mai bine stiind k nu ma doare degetul degeaba
hmmmmmm, singurele jocuri jucate de mine k miau placut au fost sims ,strategie si harry potter de cautam bobite(e o tampenie ultimul hp aparut ) ,ieri lam jucat pt prima oara , si imi place super mult , dupa festival am trecut pe la andemon sa ma joc pe ps2 pana la 3 dimineatza ,atat de mult mia placut
ma cine a luat campionatul trebuie sa aflu
|
|
|
25
|
|
on: October 28, 2007, 09:02:14 PM
|
emotionata sincer , nu miam nenorocit degetul degeaba , tnx to all of you >:d< pacat k mam certat cu ioni si am plecat k eram foarte dorita la campionat , mai multi strigau revansa
|
|
|
27
|
|
on: October 28, 2007, 08:38:15 PM
|
Organizat la "Casa poporului" intr-un muzeu de la etajul patru , la intrare imi era cam ciudat k era k la aeroport cu detector de metale , si ioni avea masca de gaze la el , imi era k o sa il opreasca k o sa li se para ceva ciudat , dar am trecut cu bine de asta , si sincer mia lasat impresia de lux (cladirea, securitatea) Fatza de otaku care era o sala imensa ,astia au avut mai multe ,dar asta nu inseamna k si complete , adika cea ce consta in desene , fanarturi , erau 2-3 , pe cand la o tacu era un perete imens full, printe care erau si animeuri facute de tipi de la design virtual ,spatiu sa stai sa urmaresti amvurile manga exagerat de scumpaaaaa
acuma sunt mai mult k convinsa k mai toata lumea o sa povesteasca acelas lucru ,na k eu am facut o mini schema eu acuma cika postez dupa sungoddess
1 e un hol cu standuri de unde iti puteai achizitiona revistele otaku ,manga , postere ,actipilduri , si pe langa standuri mai era si un proiector cu amvuri a caror sonor era muzica de la festival 2. zona jocurilor , avand in vedere k nu prea ma pricep nu stiu exact ce era ce , am vazut vreo 2 wii ,un xbox ,si ceva portabil 3. zona go ,unde avei mese sa te asezi si sa te joci go 4. stand de unde putei sa iti cumperi carti de joc "wow" si zona de joc wow , unde te asezai la masa sa te joci wow for free 5. standul Anima(X) , de unde te aprovizinai cu jeleuri , mai exact era un stand unde completai ceva si primeai o insigna si niste jeleuri free 6. zona de ............... -_-" nu stiu cum se cheama arta care se ocupa cu scrierea la japonezi ,practic era acolo niste persone care iti aratau cum se scrie numele tau in jap ,si iti dadeau pensula sa exersezi si u scrirea 7. aicea era o zona in care in acelas timp se facea reclama la tableta pt photo shop, si in aceas timp putei sa te asezi la o masa sa desenezi , sau pe colile de hartie de peperetzi , tot aici era si locul in care erau expuse si fanarturile , 2-3 din pacate 8. origami ,facei papusi si tot felu de chesti din hartie 9. sala de proiecti a amvurilor 10. toaleta fetelor 10'. toaleta baietilor 11. bar 11'. terasa in aer liber
|
|
|
28
|
|
on: October 26, 2007, 09:56:19 PM
|
dania.. daca mai incepi sa injuri spoilerele ma jur ca postez spoileru la toate sezoanele roswell si iti dau si PM.. si pe mess pana incepi sa ma injuri
sa zicem k vrei sa faci n spoilar ,nu cred k ai o exprimare atat de avansata incat sa nu imi dau seama k nu ar fi spoilar , care e ideea cu cat mai mult spoilar e cu atat mai mult mai putea enerva ,dar imi dau seama dupa primele cuvinte citite k e vb de un spoilar si inchid ,sterg textul ,practic nu il citesc ,asa k nu prea ai avea cum sa ma aduci in postura in care sa te injur roswell e super tare serialu , fiecare cu gusturile lui ,mie imi place super multttttttttt
|
|
|
29
|
|
on: October 26, 2007, 08:57:29 PM
|
gata ep 1 din seria 2 concluzi : 1 max si tess nu sau cuplat , dar max nu e nici cu liz 2 maria wtf , ii sta naspa asa de slaba 3 care e faza cu mike , imi place k e cu antrenamente sa isi foloseasca puterile dar care e faza de nu este inca inpreuna cu maria 4 chelnaritza aia blonda, care e faza cu ea ?, ce rol poate avea aia ?,hmmmmmmmm , mai exact de ce se da la mike ^%^$%#%$ 5 aia de la congres sau ce dracu o fi, e stresanta rau 6 uuuuuuuuu sa vedem ce e cu pielea aia gasita , ce dusmani au in sezonul asta 7 %$#^%^#%% de regizori care fac prezentarea cu segventze din serial , blestemate spoilare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|