Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 06, 2007, 08:44:55 AM
AnimeFan
  Show Posts
Pages: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 62
766  Cereri / Cereri / Re: Cerere de shimbare a nikului!!!! on: July 21, 2007, 12:09:08 PM
acuma e tare sa se dea baietzi la baietzi prin pm 
767  Cereri / Cereri / Re: Cerere de shimbare a nikului!!!! on: July 21, 2007, 11:41:34 AM
asta am zis si eu pana mam prins cum sta treaba cu semnele alea de langa post
, cred k dak ma gansesc mai bine ar fi destui carora li se incurka sexul , era o data un tip  zicea ceva de genu k vrea in japonia si sa isi faca o gheisa k amanta , crezand k e fata si la cat de bine am citit , lam intrebat dupaia de ce vrei sa ajungi acolo sa te faci gheisa , (chear ma mirat cum o fata ar fi avut curajul sa zika pe post k ar vrea sa fie prostituata)
768  GFX / AMV-uri / Re: Favorit Youtube Clips on: July 21, 2007, 11:37:08 AM
Sincer imi plac la nebunie pusti de la Smosh , sunt prea originali , box man e tare rau , compun si piese , asta e un vid cu pokemon , k doar e sait anime http://www.youtube.com/watch?v=mOX3OmUhQoo
769  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: July 21, 2007, 11:29:49 AM
care cu vacantza unde mergetzi si de ce ?
Nu stiu dak sa dau o sapka de bani la mare sau sa imi cumpar ceva de bani aia........
Voi ce zicetzi
770  GFX / AMV-uri / Re: Favorit Youtube Clips on: July 21, 2007, 11:12:04 AM
sunt prea tari facute cascadoriile , superi tari wowwwwww
771  Sectiunea Principala / Quiz / Re: What color is your soul? on: July 21, 2007, 11:03:45 AM
Black

You have been hurt and your soul takes on that color...everything is a grey for you.
Maybe you dont think life is so bad and everything seems ok..but there is always that inkling something is wrong.
If your soul is black then something traumatic has happened...or your evil lol.
Life may not have been kind, and that reflects in your behavior.
You feel shut down or closed off from the world, when its only centimeters away.
Everything almost feels blurry and goes in slow motion or super speed.
Your good traits are that you are a unique person who is loveable and nice.
Your bad traits are that you dont know who you are anymore..your lost.

Animal: Snake ----- asta am ales
Life quote:Stop the world! I wanna get off! ------ nici pe departe
Love quote: Love is the slowest form of suicide -----asta am ales
Appealing eye: Black ----- asta am ales]
Material of heart: Heart? didnt know I still had one its been broken so many times.. -----asta am ales

You are a trustworthy person who is lost..
All you need is the light! Many love you and cherish you...keep on searching!
772  Sectiunea Principala / Quiz / Re: ce pesonaj din naruto esti???? on: July 21, 2007, 10:50:07 AM

adicrst ai dreptate , dupa ce au inceput cu "vrei sa razbuni clanul" , sau "lai urmari toata zioa pe sasuke" era clar care e rezultatul , sincer nu ma asteptam sa imi iasa neji , orcum am pus raspunsu ce mi sar potrivi , evitant intrebarile la care era evident k iti potzi alege personajul
773  Sectiunea Principala / Quiz / Re: ce pesonaj din Inuyasha esti?? on: July 21, 2007, 10:36:22 AM

Hmmmmm , chear mi se potriveste , imi pazesc doar spatele propriu   
774  Sectiunea Principala / Quiz / Re: What Power is Compatible With You? on: July 21, 2007, 10:02:49 AM

Explanation: Your power is that you can look into the future and see what is coming. How far and long you can look is all depending on your skill level. This can, as all powers, be used in both evil and good. Even if it may seem like a boring ability it is a huge responsibility for the carrier, becase they are constantly tempted with doing the wrongs deeds (e.g. cheat on a test). It takes high morals to not be brought down with it.
Therefor you fit with this power quite well. You take responsibility and do what is the right thing to do. This does not make you a saint, since you're only human after all. But it makes a trustworthy person and you are loyal to camrades and/or team mates. In school you were probably a good student. If you were social varies from person to person, but most clairvoyant people tend to prefer their own company or that of close friends and family. That is because you are wise and knows how to treasure the reliable in your life, since you know popularity can be a false element. You are also not that big on taking risks and prefer what is already explored. That is because you don't like suprises, they can turn out bad and then you won't be in control.
Negative aspects: Since you're always doing the right thing and being trustworthy all the time you can become frustrated. Also, all that you carry on your shoulders may stress you out. You need to relax to be in good mental shape.
775  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: De unde sunteti? on: July 21, 2007, 09:20:03 AM
stiam k prin moldova mai ales la chisinau se vb ruseste , parka are mai mare influenta rusia asupara moldovei decat romania , influentza cu sensul de manipulare
Sasuke mersi mult ......... i'm so baka , chear si acum ma cred in japonia , sau romanaia nu face parte din japonia
776  Sectiunea Principala / Introduceri / Re: eu on: July 21, 2007, 09:13:08 AM
o fata misterioasa dadea mai multe detali , cam cum sa prezentat darck shol (sau, cum o fi chemato) , cred k esti cu siguranta un baiat
Bine ai venit , ce rost mai are sa te intreb dak nu imi raspunzi , hmmmmmmmm
777  Anime/Manga / Discutii Generale Despre Animeuri / Re: Ce animeu va facut sa plangeti ( nu fiti timizi ) on: July 21, 2007, 09:08:18 AM
Dbz cand sa terminat GT , am plans si asi plange in continuare , ce repede atrecut timpu ce multe sau schimbat sa terminat 

Grave of the Fireflies
Cam cum sunt filmele dramatice , pai de la inceput cand ii vezi pe aia k sunt fericitzi , ce bine o duc , te gandesti : aaaa sa vezi ce necazuri o sa apara , cine o sa moara ?
Nu frate in animeul asta iti incepe , uite asa am murit eu , iti arata pe un baiat cum moare ca un caine ,sub privirile trecatorilor , care zic revoltatzi , aoleu in ce hal pute , la un momendat un tip care facea curatzenie ii ia cutia ruginita pe care o tzinea langa el si o arunca pe fereastra , k sa vezi dupaia fantoma lui cum ridica cutia de tabla , care defapt era o cutie cu dropsuri , din care scoate o bomboana sa ii dea surioarei lui mai mici , si dai cu plans , k doar te gandesti cat o fi suferit saracu baiat cand ia murit surioara , si incepe filmu , cum omu e pregatit sa ii arda casa din cauza bombardierelor americane , cum masa moare mutilata , cu arsuri pe tot corpu , iar la "inmormantare" til arata pe baiat cum ii vede trupul mancat de viermi , aruncat peste o gramada de cadavre carora li se dau foc ; Surioara lui il intreba: cand vine mami ?, pai e in spital togmai am vb cu ea ,se va face bine -_- gata k iar ma ia cu plans sper k va atras atentia , sau poate vam amintit de el
778  Anime/Manga / Discutii Generale Despre Animeuri / Re: Cel mai nashpa anime ever on: July 21, 2007, 09:00:12 AM
vai da cate nu miau placut
Am invatzat in timp k sa evit sa ma uit la animeurile dedicate copiilor k nu are ce sa imi placa la ele.....
ok ce imi vine in cap acum e kitty grade si kaleido star 
779  Anime/Manga / Discutii Generale Despre Animeuri / Re: Gandeste repede, raspunde promt: LA CE ANIME TE UITI IN MOMENTUL ACESTA? on: July 21, 2007, 08:50:07 AM
Ayakashi Japanese Classic Horror ep 3 :d La fel e si in cazul lu ioni220 , apsolut orce anime il vedem inpreuna
780  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: De unde sunteti? on: July 21, 2007, 08:39:57 AM
Kaname esti moldoveanka , cat de tare suntem imprastiatzi rau ,avem reprezentantzi si din alte tzari , Zimi ceva in rusa 
Pages: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 62
Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne