n'ai ddeloc flow si culorile nu se potrivesc cateodata ... lucreaza la focal point si flow ... exerseaza si o sa devii mai buna .. btw read some tutorials ... c ya
ok sunt dragutze dar incep mai dur ... textul .. decat sa'l pui sa ruineze tot mai bine nu'l pui .. asta pana nu incepi sa'l integrezi mai bn .. nu k eu as fi mai bun la text ... trebuie sa lucrezi la integrarea personajului in background si la depth ... de asemenea light source nu exista la tn in sigur sau dak exista nu este unde trebuie .. cauta niste tutoriale ... de asemenea foloseste niste bllur tool pe margini pt a blury marginile si a face render punctu principal la care sa se uite ... al user ... cam atat .. astept mai mult de la tn chiar imi plac pt nivelu tau .. keep it up
nu neg si asa e pt ca si eu am fost la nivelul begginer si tot la fel am fost tratat ... chestia e sa vrei .. mi'am dorit foarte mult sa ajung mai bun si asta am facut .. akum numai ma preocupa prea mult sa avansez la intermediate .. dak ma intrebai in vacanta de vara ... vroiam in 2 saptamani sa ajung pro ... si ajungeam ... doar k deodata nu m'a mai preocupat doar grafica ... tot ce trebuie sa faci este sa exagerezi .. si chiar rog moderatorii sa lase postu pt k nu e nimic contra regulamentului ... cred eu .. si da .. sunt de akord cu fraza "daca vii cu inovatie, exagerezi, daca nu vii cu nimic, nu esti luat in seama ..." ... am sa editez postu mai tarziu si am sa pun un nou sig ... kt despre ceilalti va multumesc pt comments . :)
Later Edit: ok here's a new sig .. a seazon one ... i really like the outcome ... si chiar astept vara :X .. comments ?
well .. nu nu e de pro .. cred k solid mod .. aproape inter .. nuj nu am mai dat un rank de mult ... chestia cu invatatu ... am sa incep sa fac niste tutoriale .. chestia e k nu prea am timp .. mai ales luna asta ... tre sa invat pt k in decembrie am tezele alea .. o sa vad ce pot face ... ms pt comment .. glad u like it