Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : AF va prezinta primul duel in premiera intre Kyo si Yuki. Va asteptam pe toti sa votati si sa incurajam aprecierea amv-urilor pe AnimeFan December 03, 2007, 12:09:36 PM
AnimeFan
  Show Posts
Pages: [1] 2 3
1  Muzica/Filme / Muzica - Generalitati / Re: Ce asculti acum ? on: November 18, 2007, 03:58:51 AM
omarion - man up
2  GFX / Semnaturi / Re: some old work on: November 18, 2007, 03:55:27 AM
sig nou cu idolul meu din muzik :X omarion

version 1

version2

comments ?
3  GFX / Semnaturi / Re: My GFX on: November 18, 2007, 03:53:36 AM
prima este low quality blendingu nu este facut deloc k la carte ... citeste niste tutoriale ... la fel si pt a doua ... e bn pt inceput .. keep it up
4  GFX / Semnaturi / Re: some old work on: November 15, 2007, 05:58:27 PM
*ahem* ...de unde pana unde sunt eu beginner? O_o

iarta'ma dak te simti ofensat ... dar sigu asta

... hmm nu e decat aproape de solid begginer .... parerea mea .. inca odata scuze dak te simiti ofensat de afirmatia mea ...
5  GFX / Semnaturi / Re: some old work on: November 15, 2007, 01:53:35 AM
k hai sa facem mai atractiv .. care comenteaza primu ultimu sig can take it as a gift ... so ... nu va inghesuiti ^^
6  GFX / Wallpapere / Re: Anime babes *Warning. Not suitable for children* on: November 14, 2007, 09:26:04 AM
hai sa fie si de la mine 2

7  GFX / Semnaturi / Re: trials on: November 14, 2007, 09:02:45 AM
n'ai ddeloc flow si culorile nu se potrivesc cateodata ... lucreaza la focal point si flow ... exerseaza si o sa devii mai buna .. btw read some tutorials ... c ya
8  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Poza Voastra on: November 14, 2007, 12:50:40 AM
ok .. pun 2

http://i69.photobucket.com/albums/i62/Odionyo/PIC_0105.jpg

http://i69.photobucket.com/albums/i62/Odionyo/meedited.jpg

9  GFX / Semnaturi / Re: Noul Brand on: November 13, 2007, 11:48:17 PM
ok sunt dragutze dar incep mai dur ... textul .. decat sa'l pui sa ruineze tot mai bine nu'l pui .. asta pana nu incepi sa'l integrezi mai bn .. nu k eu as fi mai bun la text ... trebuie sa lucrezi la integrarea personajului in background si la depth ... de asemenea light source nu exista la tn in sigur sau dak exista nu este unde trebuie .. cauta niste tutoriale ... de asemenea foloseste niste bllur tool pe margini pt a blury marginile si a face render punctu principal la care sa se uite ... al user ... cam atat .. astept mai mult de la tn chiar imi plac pt nivelu tau .. keep it up
10  GFX / Semnaturi / Re: some old work on: November 13, 2007, 11:42:20 PM
nu neg si asa e pt ca si eu am fost la nivelul begginer si tot la fel am fost tratat ... chestia e sa vrei .. mi'am dorit foarte mult sa ajung mai bun si asta am facut .. akum numai ma preocupa prea mult sa avansez la intermediate .. dak ma intrebai in vacanta de vara ... vroiam in 2 saptamani sa ajung pro ... si ajungeam ... doar k deodata nu m'a mai preocupat doar grafica ... tot ce trebuie sa faci este sa exagerezi .. si chiar rog moderatorii sa lase postu pt k nu e nimic contra regulamentului ... cred eu .. si da .. sunt de akord cu fraza "daca vii cu inovatie, exagerezi, daca nu vii cu nimic, nu esti luat in seama ..." ... am sa editez postu mai tarziu si am sa pun un nou sig ... kt despre ceilalti va multumesc pt comments . :)

Later Edit: ok here's a new sig .. a seazon one ... i really like the outcome ... si chiar astept vara :X .. comments ?

11  Muzica/Filme / Muzica - Generalitati / Re: Ce asculti acum ? on: November 13, 2007, 08:48:01 AM
Black eyed peas - let's get it started
12  GFX / Semnaturi / Re: some old work on: November 12, 2007, 06:10:31 PM
~sasuke... ok uite semnatura .. e facuta de cv timp nomai folosesc .. sper sa'ti placa dak nu o sa incerc sa'ti fac alta ..

~anarazell ... ok here is it:

13  GFX / Semnaturi / Re: some old work on: November 11, 2007, 09:27:14 PM
~sasuke ... akolo nu e nicio semnatura cu sasuke .. dar iti pot face una maine dak vrei ...

~anarazell ... am sa incerc si cu asta dak nu e ok dak fac cu acelasi perj alta poza ?
14  GFX / Semnaturi / Re: some old work on: November 11, 2007, 08:03:09 PM
well .. nu nu e de pro .. cred k solid mod .. aproape inter .. nuj nu am mai dat un rank de mult ... chestia cu invatatu ... am sa incep sa fac niste tutoriale .. chestia e k nu prea am timp .. mai ales luna asta ... tre sa invat pt k in decembrie am tezele alea .. o sa vad ce pot face ... ms pt comment .. glad u like it
15  Anime/Manga / Discutii Generale Despre Animeuri / Re: Cite Animeuri ati vazut si top-5 dupa parerea voastra on: November 11, 2007, 05:36:27 PM
cam vreo 20-30 ... nu prea multe .... top five la mn:
1.Dbz
2.Naruto
3.Gundam Seed si Gundam Seed Destiny
4.Bleach
5.Full Metal Alchemist
Pages: [1] 2 3
Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne