News: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 29, 2008, 06:10:15 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
  Show Posts
Pages: [1]
1  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: school stuff on: January 20, 2008, 09:12:26 PM
da toti mi-au zis asa da oricum...... dai incolo si ep profii astia ca unii din ei pot fi asa de......pacat ca nu am voie sa injur ca va mai invatam ceva nou
da chiar ce parere aveti despre profii vostri??
2  Jocuri / Competitiile AF / Re: Aniversare Animefan on: January 20, 2008, 08:58:41 PM
si eu lam votat tot pe brolly mi se pare cool de tot bravo brolly 
3  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: school stuff on: January 20, 2008, 08:53:40 PM
uuuuh ce copii destepti pe aici 
eu is mic abia a 7a da trec clasele mai mult decat bine da am mai multe sanse sa imi scada nota la purtare decat la alte ore 
4  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: January 20, 2008, 08:48:27 PM
heya am venit inapoi
am fost plecat pana la munte si acuma mam intors...
stiti...voi ati inchis tiopicul unde mam prezentat eu fara sa raspund la uele din intrebari....any way heya everyone...ce face toata lumea?
5  Sectiunea Principala / Introduceri / Re: Heeey The Hiperactive Nuckelhead Ninja is here!! on: January 18, 2008, 03:31:51 PM
uuuuh ce primire calduroasa aici ..... sunt sigur ca o sa ma simt bine fara discutii....
acum sa raspund la intrebari
1.culoarea mea preferata e albastru de obicei ca din cand in cand ma razgandesc si imi place verdele dar in general albastru
2.gfx....??? nu prea am facut dar nu iti fa griji acusi ma apuc doar de vreo 2 ori am facut cuiva un sig si un avatar
3.acuma pun...eram parca acum 1 an si ceva imi copiam tema la mate si invatam la fizica

6  Sectiunea Principala / Introduceri / Heeey The Hiperactive Nuckelhead Ninja is here!! on: January 18, 2008, 02:09:29 AM
Buna sunt Dumitru Rares , din Bacau am 13 ani si sunt un mare fan anime ..... acum va trebui sa completez `chestionarul`
* Numele = Dumitru Rares
* Anime-uri Favorite = Basilisk, Full Metal Alchemist, Paradise Kiss, Naruto( vai cum am putu sa uit), Bleach, Elfen Lied, Mezzo Forte, Full Metal Panic, Yugi-oh...
* De unde am aflat de site = de la Lotte dar uitasem sa ma inregistrez si lam luat acum 3 minute linkul de la tatakai (ora: 01:08 am )
* Localitatea de unde provin = Bacau
* Muzica Preferata, gen preferat, formatie preferata = Linkin` park, Green Day, si ascult mai mult rock de obicei
* Alte Detalii de genul = mai multe detalii nu shtiu ce sa va dau intrebati-ma voi pe mine 
Acuma am plecat sa ma culc inca sunt imbracat cu blugii de scoala si bluza cu care am mers la prega da nici nu ma mai schimb...noapte buna tuturor somnic pufos eu voi fi aici si dupa-amiaza 
Pages: [1]