Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : A inceput inscrierea pentru concursul de felicitari pentru sarbatori. Felicitarea castigatoare va fi folosita de situl www.animefan.ro pentru a ura sarbatori fericite membrilor sai. Mult succes! December 17, 2007, 11:49:31 PM
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: Anima(X)
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 ... 6 7 8
Author
Topic: Anima(X)  (Read 747 times)
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 84

Jabberwock

« Reply #105 on: December 08, 2007, 10:27:54 AM »

eu tot nu pot sa imi dau seama dupa ce criteri aleg astia animeurile care sa fie difuzate , adika naruto e fff popular mai popular decat inuyasha , dar nu la difuzat si au prins ocazia aia de la fo*kids , cu toate k cred k merge sa aibe acelas serial ca alt post cate posturi tv nu au facut asa

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 301

Don't make me use the eye !

« Reply #106 on: December 08, 2007, 02:16:36 PM »

pai

1. pretul
2. odata licentiat in romania de un anume grup, nu mai poti difuza decat daca le platesti si lor drepturi

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 501

Nici prea personal...

« Reply #107 on: December 09, 2007, 09:23:24 PM »

eu nu as irosi timpul celor ce se uita la tv cu un anime de mana a 2a k naruto...bleach merita in schimb...si blood+ astept sa devina mai fain. death note iar e bun de vazut...insa naruto si pokemon sunt cam pe acelasi plan la comercialitate...si la calitate...

voltaire
I see dead ppl...
Hidden-nin

Chakra: 104

Is it power you seek?....

« Reply #108 on: December 10, 2007, 12:52:06 AM »

hei hei, daca te referi la naruto 1 da....dar...in sfarsit shippunden-ul aduce ceva matur in serie

To see a world in a grain of sand,
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour.

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 501

Nici prea personal...

« Reply #109 on: December 10, 2007, 01:00:20 AM »

yeah...bigger ninja with same damn jutsu....
am citit si manga sperand sa gasesc un vis pierdut...de unde atata...
nah...naruto sucks for me...si as prefera sa dea pe max serii cum ar fii gundam wing, dragonball z...kre desi sunt super comerciale au substanta....plus, au incercat unii sa ea dbz...da nu le-a iesit...ar putea sa dea si YGO seria originala...da nu depinde de mine sa il rapesc pe sefu Anima(X), sa il torturez 6 saptamani jumate si sa il conving...

jupy
Fanclub Digimon
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 161

- may the rock be with you -

« Reply #110 on: December 11, 2007, 11:52:22 PM »

o invidiez pe varamea si in acelasi timp imi pare rau de ea... sta in israel si prin la animeuri pe acolo da' problema e k daca apare ceva mai ecchi aia modifica tot in studio!! dau cu negru mazgalesc iese ca naiba doar ca sa nu se vada... ii fac haine negre pe deaspra e naspa rau dar prind mult animeuri asa ca... respect oamenilor!! tampiti aia din studio dar au noroc arabii

kaname
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 22

« Reply #111 on: December 12, 2007, 11:30:37 AM »

vara cind incepuse campania lor cu modificari... mi se paruse ca va fi ceva mai bun... dar de fapt a ramas cam la fel, aceleasi animeuri la care nimeni nu se mai uita. desi incearca ei sa atraga cu full metal alchimist si cu blood...dar nu prea ajuta din motiv ca deja toti leau vazut. si apoi inca nu siau rezolvat problemele pina acum.... poti si astazi sa privesti un anime si sa intelegi ca subtitrele lipsesc difinitiv ori sunt de la alt anime.

alta parte este ca toata publicitatea lor e in van... mai ales ca multi dintre noi avem net si putem oricind sa privim ce dorim noi si nu mai suntem nevoiti sa-i asteptam pe ei

ii invidiez pe ceilalti care pot liber privi animeuri la tv, dar imi place mai mult sa le privesc la pc, din motiv ca la privesc cind am timp, si nu mai trebuie sa ma mai conformez dupa programul tv

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 301

Don't make me use the eye !

« Reply #112 on: Today at 01:36:36 AM »

Aceeasi Marie cu alta palarie...

Pages 1 ... 6 7 8
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: Anima(X) « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne