Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : AF va prezinta primul duel in premiera intre Kyo si Yuki. Va asteptam pe toti sa votati si sa incurajam aprecierea amv-urilor pe AnimeFan December 11, 2007, 10:50:48 PM
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: The Sims
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: Ai jucat The Sims?Iti place?
Da 8 (61.5%)
Nu 2 (15.4%)
Asa si asa 2 (15.4%)
m-a plictisit.... 1 (7.7%)
nu am auzit de el 0 (0%)
Total Voters: 13

Pages 1
Author
Topic: The Sims  (Read 53 times)
dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 198

if you just want run away, I drive you anywere

« on: July 11, 2007, 03:59:05 PM »

the sims este un joc fain, zic eu pt cine are rabdare sa joace asa ceva, care e parerea vostra despre acest joc??

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 117

I am the powerfull

« Reply #1 on: July 11, 2007, 04:09:12 PM »

un joc fainut in care esti ca iin viata reala iti faci familie casa ai bani te duci la lucru iti cauti slujbe poti sa ai copii dacavrei dar nu mai stric surpric za ca nu are ros tot ce vrea sa spun este ca daca nu la-ti jucat trebuie sa-l jucati sa veedeti si voi farmecul

RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin

Chakra: 117

Dark Avenger FTW

« Reply #2 on: July 11, 2007, 09:30:27 PM »

La inceput mi-a placut foarte foarte mult jocul dar are tendinta de a fi monoton si te plictisesti repede de el.
Noroc cu tonele de addonuri care au mai adus ceva nou dar care nu au reusit sa "reziste" mai mult de o zi.
 In general e joc de fete,ele au rabdarea necesara pentru a face o familie calumea...la mine Rosebud!!!! si cheatul din sims 2 l-am uitat

Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT

shinigami
i`m the new death of soul society
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 84

.S H I N I G A M I.

« Reply #3 on: July 11, 2007, 09:35:11 PM »

Mie mio placut pentru ca o fost primul joc de gen SIM pe care l-am jucat ... da de la un timp mo disperat rau de tot k deabia de miscau aia ... unu murea de foame in timp ce unul facea pe el, altu dormea pe jos  etc.

dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff

Chakra: 198

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #4 on: July 13, 2007, 02:48:54 PM »

Mie mio placut pentru ca o fost primul joc de gen SIM pe care l-am jucat ... da de la un timp mo disperat rau de tot k deabia de miscau aia ... unu murea de foame in timp ce unul facea pe el, altu dormea pe jos  etc.
pey asta se intampla cand iti faci prea multi in familie... sa a mai fost cand a luat copilul si l-a dus la sc militara k n-a mars la sc....yo o data nush ce am facut, am vrut sa bag ceva parola si mi-au inviat mortii din morminte k aveam 2 morminte in spatele casei....

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 222

« Reply #5 on: July 13, 2007, 03:36:53 PM »

mie misa parut intresant pot spune pt ca e din fapte reale am ajuns la stadiul incare a facut un copil si am intemeiat o famile plecand doar cu o persoana

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †

Peaceful_warrior
Fanclub Digimon
Missing-nin

Chakra: 43

mirosul de putrefactie umana e peste tot!

« Reply #6 on: July 18, 2007, 02:20:32 AM »

like the simis RULZ! am avut toate packurile din seria 1, si nu de mult mi-am scos toata seria 2...si acum imi scot life stories si pet stories!

sims rulz!

Love is and it will be for ever GONE.

kana_chan
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 1

« Reply #7 on: December 09, 2007, 09:30:17 PM »

imi place si mie sims dar 2 si celalalte. as vrea sa stiu daca trebuie sal ai is pe primul instalat si de unde as putea sal iau...va rog zicemi un site de ude as putea sal dld si sami mearga la instalare calumea. il caut de cv timp si nu mai situ pe cine si unde sa intreb 

he0ky
Fanclub Dragon Ball

Chakra: 73

Jabberwock

« Reply #8 on: Today at 02:32:19 PM »

ador jocu
am inceput cu sims city , in care construiam orase , dupaia cu living large , expension packurile , printre care preferatul meu house party , acuma de cand cu sims 2 sunt fffff fericita , nam apucat sa joc anotimpurile si universitate, kinca vreau sa ii dau de cap cum e cu animalele cu dresaju etc

Pages 1
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: The Sims « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne