Aleera
nya nya, not for you :P
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
Chakra: 91
45.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
|
|
« Reply #45 on: July 02, 2008, 08:59:44 PM » |
|
melli chan asta si eu observasem la inceput, dar parca numai cateva episoade corespund restul nu prea, asta mi se par emie am citit si eu 41, sincera mi-a placut faptul ca yuuki nu mai pare la fel de usor de manipulat, dar nu prea mia placut cau tras cam mult de momentul ala cu yuki si kaname, dupaia au sarit repede si brusc la alta actiune ( hmm nu stiu inca sunt nedumerita in privinta tatalui lui shiki , e ceata aia care nu ma lasa, acuma mai nou e si faza cu shiki marioneta demult, poate sunt eu mai grea de cap la ora asta si nam inteles bine
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 204
125.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #46 on: August 02, 2008, 05:08:34 PM » |
|
a iesit cap 42
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 136
156.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #47 on: September 22, 2008, 05:29:42 PM » |
|
chapter 43 is out ^^ *dances* *runs reading*
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
125.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #48 on: September 22, 2008, 08:02:50 PM » |
|
happy sooo happy
|
|
|
|
Andreiutza
.l o v e s i c k.
New promoted Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 2
75.00 ryo
View Inventory
Send Money to Andreiutza
|
|
« Reply #49 on: September 23, 2008, 08:58:22 AM » |
|
Grr, cred ca sunt inca la capitolul 39 ._. Nu de alta, dar de acolo nu am mai inteles nimic, am citit prea multe manga'uri intre timp si am uitat actiunea. Cum e asta posibil cand il ador pe Zero? Habar nu am.. xDD Cert este ca trebuie sa ma apuc sa o re'citesc din nou, de la inceput.
Si da, dupa cum s'a vazut.. Zero ish one of the loves of my life [am mai multe ]
|
|
« Last Edit: September 24, 2008, 08:39:14 AM by Andreiutza »
|
|
|
|
|
CrazyDia
!Monkey in the Cosmos!
Genin (D-rank mission)
Chakra: 12
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to CrazyDia
*Go go Kitty go*
|
|
« Reply #50 on: September 23, 2008, 10:36:23 AM » |
|
Nee vezi ca`l impartim pe Zero..firar -_-''.Anyway..am citit si eu capitolul 42,chiar m`a lasat masca din cauza..ca..you know...Zero si Yuki,faza aia...cine a citit stie.Mda..gomen ca am zis asa,dar nu am vrut sa spoiilerez ^_^ si guys...nu va ganditi la nu stiu ce:)). O fata mi`a spus ca Rido cica e Kaname o.O am ramas o.o;;....mda seamana intr`adevar,dar mnooh..nu am vrut sa spoilerez fata si am lasat`o sa citeasca ^_^.
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 136
156.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #51 on: September 23, 2008, 10:49:56 PM » |
|
O fata mi`a spus ca Rido cica e Kaname o.O am ramas o.o;;....mda seamana intr`adevar,dar mnooh..nu am vrut sa spoilerez fata si am lasat`o sa citeasca ^_^.
no way to be one and the same ... u know who kaname is right? kaname e shantz ... ca am lapsus in romana ... the ancient ancestor of kurans iar rido e cel care l-a reinviat ...anyways pe aici sunt permise "spoilere" in mare ... pt ca se discuta manga-ul ... pareri pareri ... despre capitolele noi aparute ... and so on ... btw si eu am ramas masca la faza cu zero si yuki da nah ... sper doar ca lucrurile nu or sa ia o intorsatura urata ... mai un pic si cred ca manga-ul o sa se termine cu exterminarea tuturor vampirilor ... no more vampires ... no more yuki, kaname T_T, zero T_T T_T ... no more aidou T_T akatsuki T_T)@Andreiutza take ur time ... but try to catch up ca sa avem ce discuta ^^ mai ales ca nu mai ai asa mult pana sa fi la "zi"
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
CrazyDia
!Monkey in the Cosmos!
Genin (D-rank mission)
Chakra: 12
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to CrazyDia
*Go go Kitty go*
|
|
« Reply #52 on: September 24, 2008, 08:09:17 AM » |
|
O fata mi`a spus ca Rido cica e Kaname o.O am ramas o.o;;....mda seamana intr`adevar,dar mnooh..nu am vrut sa spoilerez fata si am lasat`o sa citeasca ^_^. no way to be one and the same ... u know who kaname is right? Of course,am avut reactia aia cand mi`a zis ea pentru ca m`am mirat pentru simplul fapt ca...nu i`a deosebit -_-''' si era prima persoana care mi`a zis asta :)). Da mie`mi zici,asta sper si eu.Chiar nu vreau sa iasa ceva...urat -_-''',dar nu cred...avand in vedere ca...Zero has feelings for Yuki nu prea cred ca va face ceva ^_^
|
|
« Last Edit: September 24, 2008, 08:10:28 AM by CrazyDia »
|
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball