News: Daca aveti -25 chakra riscati sa luati ban, va rugam sa fiti atenti si daca sunteti in aceasta situatie sa cumparati din AF SHOP item-uri specifice ! Verifica-ti pozitia: Chakra ban tool

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 18, 2009, 10:10:17 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !

Download [Anime Download] [Serii Complete]

Poll
Question: Ce parere ai despre cum s-a terminat Death Note ?
Excelent - si-o merita nemernicul 3 (14.3%)
E ok, dar nu trebuia sa moara 9 (42.9%)
Nu mi-o placut sfarsitul 5 (23.8%)
S-a terminat Death Note ????!!!!! 4 (19%)
Total Voters: 21

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sfarsitul Death Note  (Read 473 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Shyene
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 7

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to Shyene

May the dark embrace you

« Reply #15 on: June 30, 2008, 09:57:17 AM »

pai ai uitat care a fost intelegerea din primele episoade. Intelegerea era ca inainte ca yagami sa moara, Ryuuk va fi acela care-i va scrie numele in death note, eci este ok idea.
Eu as fi curios sa vad o continuare, adik unde ajunge yagami. Tot la inceputul intelegerii, ryuuk spunea ca un om care va folosi death note-ul nu va ajunge nici in rai nici in iad...poate a devenit shinigami, si as vrea sa vad cum arata
Nu cred ca va deveni shinigami p-u ca in film Ryuk spunea ca va ajunge intro pustietate pe veci.

sungoddess
kotae wa itsumo watashi no mune ni.....
Fanclub Kakashi
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 427

252.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

nya!zen zen!

« Reply #16 on: July 02, 2008, 03:17:47 PM »

Pustietate poate fi si lumea shinigami..din cate tin minte nu era mare lucru p-acolo..poate acolo ajung toti..   

omoshiroi desu ^_^
Shyene
Shinobi (D-rank mission)

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to Shyene

May the dark embrace you

« Reply #17 on: July 03, 2008, 12:14:19 PM »

Pustietate poate fi si lumea shinigami..din cate tin minte nu era mare lucru p-acolo..poate acolo ajung toti..   
Nu stiu de pustietate dar nu credeam ca Light va reactiona asa la pierderea sa era foarte patetic sal vezi 

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 133

39.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #18 on: July 03, 2008, 12:18:16 PM »

Light va deveni shinigami chiar in primele episioade ne spune ca daca foloseste caietul nu va ajunge nici in Iad nici in Rai ceea ce ne duce cu gandul ca Light o sa un zeu al mortii.

My blog -> http://dvik.blogspot.com

† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
Crow
Fanclub StarWars
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 129

95.00 ryo

View Inventory
Send Money to Crow

Gleich und Gleich gesellt sich gern

« Reply #19 on: August 04, 2008, 11:12:29 AM »

Light ca shinigami? imi miroase a continuare.
desi cred ca ar fi castigat, daka mikami ii urma ordinele si chiar daca si-a cam pierdut mintile la sfarsit si a incercat cu disperare sa scape (lucru ce il fac toti genii malefici asa ca sa nu-l condamnam) a dovedit un lucru: nu era o persoana care sa-l invinga. a fost nevoie de Near cu echipa lui, Mello si Aizawa.
Moartea lui L... ce am mai ras  pana la urma nu a fost la fel de destept. bineinteles nu avea toate informatiile, dar nici Light nu stia tot ce stia L. fiecare a folosit ce avea la indemana si cel mai bun a castigat.
la sfarsit, tot Ryuk e cel care a castigat. s-a amuzat pe cinste si a gasit o metoda de a scapa de plictiseala pe viitor. mai ramane intrebarea, in o lume fara Kira, ce vor face toti criminalii? fara a trai cu frica de el, se vor dezlantuii toti deodata, iar lumea va fi cufundata in haos.
ce? e o posibilitate.

Promises almost kept... Everything that you once said Seems to be just a lie, But might is right!

anarazell
somebody: i have big boobz | anaraxell: ho know i have boobz?? | me: everybody knowz :))
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 167

Flag:
115.00 ryo

View Inventory
Send Money to anarazell

i like candy ^_^

« Reply #20 on: August 05, 2008, 09:06:45 AM »

crow eu zik k e mai bn sa o lasi mai moale q filmele d groaza

desi nu mam gandit la o continuare k light shinigami
qm ai zis si u Ryuk a fost cel mai fericit

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 133

39.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #21 on: August 05, 2008, 10:00:01 AM »

Prima parte .

http://www.youtube.com/watch?v=dnNDCVivxwQ&feature=related

partea 2 CRED

http://www.youtube.com/watch?v=70g7qzEsPLU&feature=related
==============================

Una din variantele de interpretare a acestei afirmaţii este faptul că Light ar putea deveni shinigami.

Ideea a fost folosită în Death Note Special, când un shinigami care seamănă cu Light vine la Ryuuk ÅŸi îi cere să îi povestească întâmparea din trecut. Dacă privim cu atenÅ£ie, haina cu care este îmbrăcat seamănă cu un sacou, asemănător cu cele pe care le poartă Light.

Aceeaşi idee o găsim şi în două ilustraţii din artbook-ul Blanc et noir. Imaginea din stânga se poate interpreta ca fiind începutul transformării lui Light în shinigami. Simbolul este ascuns în hainele inspirate după curentul Visual Kei: pantalonii din piele cu ornamente metalice, buzele vopsite cu culoare închisă, părul rebel, inelele şi brăţara. Dar, în spatele lui Light se vede un schelet alb, de shinigami, iar tricoul este peticit în stilul în care sunt desenate hainele lui Jelous. În dreapta, imaginea reflectată a lui Light este în formă de shinigami.

« Last Edit: August 05, 2008, 10:03:12 AM by DreamsKeeper » Logged

My blog -> http://dvik.blogspot.com

† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
Shyene
Shinobi (D-rank mission)

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to Shyene

May the dark embrace you

« Reply #22 on: September 14, 2008, 04:09:40 PM »

Wow cool  imi arati si mie

Blue Rose
Lady Vampire
Genin (D-rank mission)

Chakra: 12

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to Blue Rose

Stupid world...

« Reply #23 on: November 30, 2008, 10:25:39 AM »

Damn, nu mi-a placut sfarsitul>.> I mean, e singurul anime care la sfarsit mi-au dat lacrimile. Mai putin cand a murit L>.> dar nah, vorbind de sfarsit, am auzit ca va fii o continuare, cum? inca nu am aflat. Anyway, nu mi-a placut sfarsitul. Raito devenise maniac, da` chiar nu trebuia sa moara. Desi e meritat ( asta e clar ) raman la parerea ca tot nu trebuia sa moara. Anyway, am tot auzit si citit ca a devenit shinigami, mai ales in manga special... ma rog, sper sa fie adevarat si sper ca va urma si o continuare

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 137

211.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #24 on: Today at 01:16:09 AM »

Light va deveni shinigami chiar in primele episioade ne spune ca daca foloseste caietul nu va ajunge nici in Iad nici in Rai ceea ce ne duce cu gandul ca Light o sa un zeu al mortii.
true spune ca nici iad nici rai ... but it is also stated the word "mu" which means nothingness ... as far as i remember ... so it should be impossible to become a shinigami ... since that means it is something not just nothing ... but who knows ...

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: