Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! October 11, 2007, 06:52:34 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Death Note | Topic: Sfarsitul Death Note
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: Ce parere ai despre cum s-a terminat Death Note ?
Excelent - si-o merita nemernicul 3 (25%)
E ok, dar nu trebuia sa moara 5 (41.7%)
Nu mi-o placut sfarsitul 1 (8.3%)
S-a terminat Death Note ????!!!!! 3 (25%)
Total Voters: 12

Pages 1
Author
Topic: Sfarsitul Death Note  (Read 82 times)
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 282

« on: July 21, 2007, 05:40:14 PM »

OK..am vazut si eu sfarsitul, insfarsit...Desi am zis ca filmul Death Note 2 este mai explicit, parca mi-a placut mai mult sfarsitul din anime. Mi-a placut sa vad cum isi primeste ceea ce merita, dar mai mult mi-a placut sa vad cum se agita ca un peste pe uscat si fuge crezand ca mai are sanse sa scape.
In film Ryuuk a fost mai parsiv decat in anime, dar parca a fost mai dramatic aici. Oricum, inca o serie care a facut valuri s-a terminat...Cred ca urmatoarea va fi Devil May Cry

Astept pareri despre finalul seriei Death Note

Pret: 10 ryo
Chakra: 10

Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin

Chakra: 68

雨 AmaYa 夜

« Reply #1 on: July 24, 2007, 03:37:01 PM »

Ieri am terminat si eu de vizionat Death Note si sincer nu ma asteptam la un asemenea sfarsit..Sunt de acord ca a primit ceea ce merita,nu-mi pare rau ca a murit Yagami insa mi s-a parut putin ciudat ca Ryuk i-a scris numele in Death Note si nu l-a mai lasat sa traiasca.Iarasi mi s-au parut ridicole gesturile pe care le facea incercand sa scape si cum vorbea - era chiar disperat *poor Yagami*
Dar in mare cred ca a fost un final bun pentru anime,acum vreau sa vad si filmul

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #2 on: July 24, 2007, 06:15:16 PM »

pai ai uitat care a fost intelegerea din primele episoade. Intelegerea era ca inainte ca yagami sa moara, Ryuuk va fi acela care-i va scrie numele in death note, eci este ok idea.
Eu as fi curios sa vad o continuare, adik unde ajunge yagami. Tot la inceputul intelegerii, ryuuk spunea ca un om care va folosi death note-ul nu va ajunge nici in rai nici in iad...poate a devenit shinigami, si as vrea sa vad cum arata

Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin

Chakra: 68

雨 AmaYa 夜

« Reply #3 on: July 24, 2007, 07:53:15 PM »

Da...ai dreptate...am uitat complet de intelgere
Si sincer si eu as fi curioasa sa vad ce s-a intamplat cu Yagami,dar daca ar devenit shinigami cred ca si-ar indeplini pana la urma scopul...

L
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 7

I am justice!

« Reply #4 on: August 05, 2007, 06:52:15 PM »

Cam dramatizant in cazul lui Yagami....

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #5 on: August 05, 2007, 07:40:44 PM »

de ce zici asta....dar cazul celorlalti?...eu zic ca merita

yuki
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 3

~*てんし-ファン*~

« Reply #6 on: August 09, 2007, 12:43:43 AM »

Mda, stiam dinainte cum se va termina anime-ul, insa tot am continuat sa ma uit la el. Am citit doar primele cateva capitole din Death Note manga, dar nu am ajuns decat pe undeva pe langa jocul de tenis .
Oricum, as fi preferat ca L sa-l fi invins pe Light, nu nenea care isi invartea degetul prin parul ala alb . Penultimul episod m-a lasat intr-un suspans enorm, ultimul facandu-ma sa imi pierd cheful de tot de anime. Prea multe scene disperate (Hello...Light era ala calmul >_<)...
Nu zic ca as fi preferat alt sfarsit...tot trebuia sa se ajunga si la asta, no probs. Dar dupa ce N si Mello au aparut in anime...nu a mai fost chiar atat de mijto.
Eh, asta e, macar a primit Best Newcomer 2006 Award ^_^

Ryuzaki
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 4

« Reply #7 on: August 19, 2007, 11:26:55 PM »

desi sunt singuru deaici care gandeste asa eu cred k finalul a fost unul dramatic sa schimbat total de la ep 36 la ep 37 mie imi pare rau de light pt k in lumea asta cel slab nu este delok ajutat si mereu pierde dar insa cu kira se simteau in siguranta shi chiar erea o lume mai buna dar totushi navea dreptu sa ia viata cuiva chiar daka erea rau se vede k sfarshitu e trist pt k shi L moare deci personajele principale mor in film e mai frumos sfarsitu chiar daka tot mor dar makar light nu e batut de Near ci de L deci sfarshitul filmului e mult mai bun la anime e ffff dramatic

The people say i'm weird but no one knows me ! I'm L

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #8 on: August 20, 2007, 12:14:12 AM »

este adevarat ce spui..si imi place cum gandesti, dar una este sa ajuti pe cel slab si alta este sa dai in nebunie si sa treci intr-o alta extrema, cum ar fi sa uicizi pe cineva. Pedeapsa capitala nu se poate da oricui

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hidden-nin

Chakra: 267

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #9 on: August 24, 2007, 12:09:42 PM »

Am terminat si eu de vizionat....well ce pot sa zic...1:Deloc nu mi-a placut de Near sau Melo....chiar ca Near...vai draga..ce le ghicea pe toate..nu face nici cat o ceapa degerata in fata lui ''L'' si asta e singurul lucru care il regret...ca nu ''L'' a fost cel care i-a dat lovitura finala...2:AM votat...si-o merita ,nemernicul...si spun asta din toata inima...prea i se urcase la cap...''gata..sunt regele tuturor'' si tare am ras cand am vazut ca nu murea nimeni...''O O O Light a clacat de tot'' ...dar..sincer..prestatia lui Light...cum a dat-o in nebunie...parca m-a miscat putin la sfarsit..insa..nu indeajuns...cel mai groaznic mi s-a parut ca cerea ajutorul..cand el nu l-a oferit nimanui..well...yare yare..se pare ca atunci cand esti jos nu mai esti asa sigur pe puterile tale de zeu... ideea e..ca stiam clar ca acesta va fi genul de sfarsit care il astepta..asa patesc toti care cred ca nu vor fi prinsi...so..per ansamblu..animeul este GREAT....absolut genial..dupa mine.rpimul anime la care,jur,am simtit o tensiune nemaintalnita...o atmosfera incarcata...cred ca acest anime..care in fond il clasific ca Thriller psihologic ...chiar merita laudat...personajele,ideile,povestea,actiunea...totul...felicitari..insa..finalul a fost cam demn de mila dupa mine..well..ma gandesc ca daca ''L'' inca traia si-i dadea lovitura finala..atunci era ''perfect'' lucru imposibil in lumea asta..sincer..

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #10 on: August 26, 2007, 04:31:36 AM »

ma gandesc ca daca ''L'' inca traia si-i dadea lovitura finala..atunci era ''perfect'' lucru imposibil in lumea asta..sincer..

De-asta prefer sfarsitul filmului Death note 2

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 527

Nici prea personal...

« Reply #11 on: October 04, 2007, 01:11:43 PM »

die L! die! freakin emo perv....
mi-a placut finalul seriei...pt k eu nu tineam nici cu Kira and co nici cu SPK and co. Ryuk s-a distrat pe cinste si asta e tot ce conteaza..so go into nothingness, Light-kun, as promised.
light devine super patetic la final...ma asteptam sa se piarda cu firea dar nici kiar asa.
near e calm, pt k a stiut sa profite de sansa oferita de mello.
in final, desi light e mort, notiunile lui kira dainuie....nice touch.

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Death Note | Topic: Sfarsitul Death Note « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne