jupy
Akatsuki Leader - Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 421
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
^^ Poke Fan ^^
|
|
« Reply #45 on: June 25, 2008, 06:15:21 PM » |
|
cartea care am citit-o si mi-a placut enomr este pasarea spin o carte pe care orecomand tuturor
de cine e scrisa? pai, cartea mea favorita este "Colt Alb", care arata devotamentul animalului fata de stapan ( chiar daca, cainele meu m-a muscat D: ) si cartea pe care o citesc in prezent este "Eragon II".
|
|
|
|
Jiraya
One Piece Fan
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 8
40.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
|
|
« Reply #46 on: June 25, 2008, 09:16:16 PM » |
|
Peripetiile bravului soldat Svejk I & II.
kek. a fost fun.
a da.. si Nobila Casa, a lui Clavel.
|
|
« Last Edit: June 25, 2008, 09:16:44 PM by Jiraya »
|
|
They call me Craazy Looop Gotta be Craazy Looop Gotta get a LIFE
|
|
|
Lidia
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 9
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to Lidia
|
|
« Reply #47 on: June 25, 2008, 11:19:18 PM » |
|
cartea care am citit-o si mi-a placut enomr este pasarea spin o carte pe care orecomand tuturor
de cine e scrisa? Pasarea Spin este scrisa de scriitoarea Collen McCoullough daca nu ma insel. s-a facut si o ecranizare in anii 80 cu Richard Chamberlain in rolul parintelui Ralph. Sublima cartea
|
|
|
|
hitmanasasin
sall all :D
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 38
37.00 ryo
View Inventory
Send Money to hitmanasasin
Justice will prevail.... !! sper
|
|
« Reply #48 on: June 26, 2008, 12:30:26 AM » |
|
cel mai mult mie mio placut : AMINTIRI DESPRE VIITTOR shi SILLMARILION
|
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 37
65.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
i'm an avenger
|
|
« Reply #49 on: June 26, 2008, 06:56:35 PM » |
|
de cine e scrisa? Pasarea Spin este scrisa de scriitoarea Collen McCoullough daca nu ma insel. s-a facut si o ecranizare in anii 80 cu Richard Chamberlain in rolul parintelui Ralph. Sublima cartea se pare ca amandoi am citit-o si ai dreptate a fost fff frumoasa
|
|
|
|
The Dark One
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 7
126.00 ryo
View Inventory
Send Money to The Dark One
The King of Darknes
|
|
« Reply #50 on: July 02, 2008, 02:35:04 PM » |
|
Momentan citesc "Picnic la marginea drumului" E o carte ruseasca destul de misto. Abia am inceput-o, dar presimt ca o s-o termin repede. Dupa aceasta carte a fost facut filmul "Calauza", in caz ca cineva a auzit de el(tot rusesc)
Eu am gusturi tare ciudate la carti, as ramane surprins sa se gaseasca cineva pe forumul asta care sa fi auzit macar de cartile pe care le citesc eu (aici nu e snobism, doar ca pur si simplu putini considera cartile care imi plac mie demne de a fi citite)
|
|
|
|
Aquarius
A N B U
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 799
96.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« Reply #51 on: July 03, 2008, 02:41:50 PM » |
|
sau poate ca pur simplu nu au auzit de acele carti.te-ai gandit la asra?
|
|
|
|
The Dark One
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 7
126.00 ryo
View Inventory
Send Money to The Dark One
The King of Darknes
|
|
« Reply #52 on: July 04, 2008, 07:17:59 PM » |
|
da, chiar vroiam sa scriu chestia asa in postul de mai sus, dar am uitat
|
|
|
|
Tony
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 20
70.00 ryo
View Inventory
Send Money to Tony
|
|
« Reply #53 on: July 04, 2008, 07:38:55 PM » |
|
Momentan citesc "Picnic la marginea drumului" E o carte ruseasca destul de misto. Abia am inceput-o, dar presimt ca o s-o termin repede. Dupa aceasta carte a fost facut filmul "Calauza", in caz ca cineva a auzit de el(tot rusesc)
Eu am gusturi tare ciudate la carti, as ramane surprins sa se gaseasca cineva pe forumul asta care sa fi auzit macar de cartile pe care le citesc eu (aici nu e snobism, doar ca pur si simplu putini considera cartile care imi plac mie demne de a fi citite)
wow carti rusesti chiar merita sa fie citite am urmarit un serial rusesc si fosta diriga stia ruseste. Pot sa spun ca m'a atras limba is curioasa sa citesc si eu o carte scrisa de un rus. Mie incep sa imi placa romanele politiste scrise de romani. In special cele scrise de Rodica Ojog-Brasoveanu. Am citit Cocosatul are Alibi si Cianura pentru un suras care sunt in topul cartilor preferate de mine Alta carte care mi'a placut a fost Elevul Dima dintr'a saptea. Eu in viata mea n'am plans la un film sau la o carte si cartea asta chiar m'a facut sa plabg
|
|
« Last Edit: July 04, 2008, 07:40:16 PM by Tony »
|
|
|
|
|
jupy
Akatsuki Leader - Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 421
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
^^ Poke Fan ^^
|
|
« Reply #54 on: July 05, 2008, 02:04:41 PM » |
|
m-am apucat de citit "Codul lui DaVinci" si dupa primele 5 capitole a devenit cartea mea favorita!!!
|
|
|
|
Tony
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 20
70.00 ryo
View Inventory
Send Money to Tony
|
|
« Reply #55 on: July 05, 2008, 05:26:48 PM » |
|
in prezent citesc cartea 11 minute si imi place
|
|
|
|
dark_leon
ideal pierdut in noaptea unei lumi ce nu mai este....
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 236
41.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« Reply #56 on: July 07, 2008, 11:21:54 AM » |
|
acum citesc "Misterele Parisului" de Eugene Sue...nush de ce nu prea imi place cartea... am terminat de vreo saptamana niste carti de Michel Zevaco adica o serie *Cavalerii Pardaillan vol I & II *Epopeea dragostei *Fausta *Pardaillan si Fausta *Iubirile lui Chico *Fiul lui Pardaillan *Pardaillan invins *Fasuta invinsa record...le-am citit pe toate in doua saptamani..daia nu am mai aparut asa des pe aici...am preferat sa stau si sa citesc.. carti de peste 400 de pagini fiecare
|
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 37
65.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
i'm an avenger
|
|
« Reply #57 on: July 18, 2008, 07:27:24 AM » |
|
in prezent cteste Cimitirul animalelor de stephen king
|
|
|
|
alexina_002
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 12
98.00 ryo
View Inventory
Send Money to alexina_002
|
|
« Reply #58 on: July 19, 2008, 12:08:55 PM » |
|
Dark_leon, si eu am citit cartile alea, dar cand eram prin generala. Sunt super. Genul de roman ce-mi placea pe vremea aia. Drept urmare, acum recitesc Pajul ducelui de Savoia, de Al. Dumas si continui cu Ascanio, tot de Al. Dumas. Le-am citit pe amandoua, dar imi place sa le recitesc. Daca ar fi sa ma gandesc la cartea care mi-a placut cel mai mult, ar fi cam greu de ales. Insa, din literatura universala, cred ca as alege Crima si pedeapsa de Dovstoievski si Razboi si pace de Lev Tolvstoi. Sunt niste carti mai greoaie, dar merita citite. Chiar si Anna Karenina e interesanta. Din literatura romaneasca, mi-a placut mult Padurea spanzuratilor si Patul lui Procust- foarte profunde. O,da, si era sa uit, Codul lui Da Vinci- putin socant, dar daca il iei doar ca beletristica, e foarte captivant .
|
|
|
|
Nacht
Vampire
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 2
13.00 ryo
View Inventory
Send Money to Nacht
|
|
« Reply #59 on: July 20, 2008, 06:53:42 PM » |
|
Momentan citesc La raul Piedra am sezut si-am plans de paulo Coelho. Mi se pare interesanta. Cat despre cartile care mi-au placut...Sunt foarte multe printre care si Alchimistul tot de Paulo Coelho si Codul lui Da Vinci de Dan Brown.
|
I sure got my feathers burned, but I'm stronger than the flames!
|
|
|
|