Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! October 16, 2007, 01:46:32 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Dragostea intre minori...in Romania.
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 ... 3 4 5
Author
Topic: Dragostea intre minori...in Romania.  (Read 406 times)
voltaire
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 102

cu un an mai prost....

« Reply #60 on: October 14, 2007, 08:59:03 AM »

....am devenit insensibili tot din cauza lor....

cuvinte mari si...adevarate

To see a world in a grain of sand,
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour.

anarazell
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 6

« Reply #61 on: October 14, 2007, 04:47:17 PM »

la 13-14 ani nui vb numai d atractie fizik ci si d obisnuinta singuratate sau fudulie gandinduse k daka are un prieten mai mare k ea ea e super frumoasa daka unu sa uitat la ea fara sasti dea seama k tipu poate are o obsesie pt virgine si mai ales k e un mare nesimtit vrajindo si zikandui k o ia d nevasta fata cedeaza si p urma te miri dc la tv sunt atatea fete care se omoara din dragoste sau mai vezi altete kare se maltrateaza si puiii mei... oriqm daka tipi sunt apropiati d varssta nu vad nimik rau in "dragostea" lor

Culy
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 253

« Reply #62 on: October 15, 2007, 12:58:48 AM »

cam ai dreptate....o colega de clasa de a mea a nascut pe a 9-a si a mai facut un avort inainte.....dar eu zic ca fetele aste se numesc PROASTE si CURVE......da....inteleg ca vor sa o faca,si un tip mai mare o poate fraieri....dar dumnezeu nu ti-a dat capul k sa nu-ti ploua in gat.....trebuie folosit.....asa ca in cazul asta sunt doar putine fete,care nu gandesc.....

dar threadul se numeste "Dragostea INTRE minori" nu CU minori.....:p

Pages 1 ... 3 4 5
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Dragostea intre minori...in Romania. « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne