Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! October 14, 2007, 09:21:25 AM
AnimeFan | Jocuri | Role Play | Topic: Fantasy World - The Epic Story
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 ... 14 15 16
Author
Topic: Fantasy World - The Epic Story  (Read 1483 times)
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 170

Gamehamster

« Reply #225 on: October 12, 2007, 08:59:45 PM »

"demon blestemat.... imi provoci interes!" daca m'ai facut sa imi arat arma mea, ce numai un adevarat adversar o poate vedea, inseamna ca intr'adevar meriti atentie... xanek, copilul meu, ai invatat multe..."
Xan: "nu sunt copilul tau! nu intelegi?! de ce imi zici asa mereu, ma calca pe nervi!"
Valsharess: "Hmhmhmhm, nici un demon nu recunoaste asta, desi ceva din tine iti spune clar ca am dreptate."
Xan isi spuse in gand: "progenitura asta nu minte... se vede ca am ceva din ea... sau are ceva din mine..."
Xanek: "Si cumva ai insinua ca exista o legatura intre mine si obiectivul final al quest-ului meu, Nekron?!"
Valsharess, raspunse sec: "Da"
Instant, Xanek urla, iar in jurul lui se creease o aura rosie puternic vizibila, din nou coarnele lui erau vizibile, de data asta mult mai strident, iar ochii lui devenira in totalitate rosii. Se repezi puternic, si infuriat spre valsharess dispus sa o taie in bucatele pt ca a indraznit sa insinueze ca ar fi frate cu nekron. Valsharess il prinse de gat cu mana dreapta, iar cu mana stanga ii luase coasa din mana aruncand'o in statuie, si paru ca si cand nu ar fi atins statuia, numai ca statueta absorbise coasa, aura ei transformandu'se la randul ei in culoarea rosie. valsharess il izbi de pamant pe demonul care se chinuia sa se elibereze din stransoare. Xan o aruncase cu picioarele departe de el, si se eliberase. incerca sa isi morfeze coasa, dar nu reusi.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 174

Devils Never Cry!

« Reply #226 on: October 12, 2007, 09:48:12 PM »

Xan ridica mana in sus concentrandu-se puternic; o aura nearga se forma insa...disparu rapid.
Xanek: "ce ai facut vrajitoare-o?"
Valsh: "vai, ce s-a intamplat baiete, ti-am stricat jucaria? sa nu incepi sa plangi acum!' raspunse ea batjocoritor. Demonul abia se abtinea sa nu sara orbeste spre ea. Mainile si picioarele ii tremurau de nervi, iar drow-ul vedea asta, fiind foarte multumita, zambind larg. Xan stangea puternic din dinti privind-o cu ura. Se uita apoi la cum ii tremurau mainile.
Xanek: "trebuie...trebuie sa ma ...calmez!" Spunand asta, demonul isi trase un pumn in fata. Valsh facu ochii mari mirata. Xan indeparta mana stergandu-si din sangele ce-i dadu pe fata. Lasa mainile relaxate sa cada pe langa trup si respira adanc. "heh, frumoasa smecherie...chiar ca mi-ai facut-o!" zambi el.
Valsh: "inceteaza...sti ca nu a fost mare lucru!"
Xanek: "hahaha! ce bine e...simti?..."
Valsh: "poftim?! despre ce vorbesti?"
Xanek: "tre sa simti, sa simti cum sangele iti fierbe...cum arde de nerabdare...cum cloceste in asteptarea urmatorului atac..."
Valsh: "scuteste-ma cu prostiile tale." il intrerupse ea. "deja m-am lungit prea mult, e timpul sa termin ...!" se repezi ea spre demon. Xan statea insa calm.
Xanek: "binenteles ca nu intelegi, asta e diferenta dintre noi doi..." spuse acesta calm. Valsharess avansa rapid, ridica pumnul si pregati atacul. Ochii lui Xan sclipira, ridicand mana drapta in sus.
Valsh: "esti terminat, nu mai are rost..." striga drow-ul aruncand pumnul, insa fu instant lovita din stanga peste fata. Acesta fu prinsa din plin si aruncata la pamant. Ridica insa capul mirata, punandu-si mana pe orbazul lovit. Xan nu se miscase din acel loc; statea inca calm cu mana dreapta indreptata inainte. Nu stiu ce ai facut nenorocitule, dar sa nu crezi o sa-ti mai mearga odata. Acesta sari rapid in picioare si avansa din nou; intr-o clipa aparu in spatele lui incercand o lovitura cu piciorul. Insa inainte ca tinta sa fie atinsa, ea fu lovita in stomac fiind din nou trantita la pamant. De data acesta nu se grabi sa se ridice.
Valsh: "cred ca m-am prins." zise ea gafaind.
Xanek: "era si timpul!" zambi demonul.
Valsh: "...insa sa fi in satare sa manipulezi spatiul in felul acesta, chiar sunt impresionata. Mi s-a parut dupa primul pumn ca mana mi-a disparut insa am zis ca mi se pare. Mi-ai introdus pumnul intr-o alta dimensinue, redirectionadu-l instant spre fata mea. ingenios..."
Xanek: "nu vad ce te miri...nu a fost mare lucru!" incepu demonul sa rada.

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 527

Nici prea personal...

« Reply #227 on: October 13, 2007, 11:45:40 AM »

ken o privea ingrijorat pe fata. simtea k ceva era diferit.
"nu stiu ce ti-a facut ala...dar acum, pt k planul de dinainte sa mearga, am nevoie de doua lucruri de la tine. viziunea si o flacara...poti face asta?"
kara se ridica in picioare hotarata..."cat timp e doar o mica flacara...da..."
"bun...acum sper k si Xanek isi tine cuvantul..."
in cealalta dimensiune, demonul si...mama lui stateau nemiscati.
"hai...stiu k ai gasit deja o cale sa treci de bariera asta...nu?" intreba el batjocoritor.
femeia nu isi pierduse nici rabdarea nici puterea...isi stranse pumnul, si il privi cu ura pe Xan.
"nu te astepta sa functioneze din nou acel truc..."
ea se repezi spre demon cu o rapiditate.
"acum!" gandi xanek. el se lasa lovit de pumn, o apuca strans de brat, si apoi ii spuse privind-o. "acelasi truc...alta aplicare!" cu mana libera el deschise un portal spre unde fusese inainte sa fie luat de ea. o trase inauntru. cei doi fura aruncati pe holul unde ken, kara si restul asteptau. Valsh fu rapida, se elibera si il arunca pe Xanek in perete. apoi, se uita in jur...
"voi...ce aveti de gand? doar stiti k nu ma puteti prinde...."
ken ramase tacut si o privi zambind. Valsh avea de gand sa profite de aceasta ocazie si sa il ucida pe baiat. se facu imediat invizibila si inainta cu rapiditate spre el. ken sari, se propti in tavan, se rasuci in aer si ateriza departe de locul unde fusese. "acrobatii inutile..."gandi valsh. se rasuci si ea, si il tinti din nou pe ken. acesta statea cu spatele la ea, parca cerand sa fie atacat. "si unul s-a dus...." gandi femeia pregatindu-se sa ii strapunga pieptul.
insa, din partea cealalta a holului se auzi un strigat...nu...o incantatie: flarea naga! un val de flacari, nu puternic dar luminos o inconjura pe Valsh. "ce e asta? doar nu se asteapta ca flacarile astea sa ma....ooo..nuuuu!" ken se repezi imediat spre silueta inflacarata. o prinse de guler, si o trase spre el. "hai noroc!" zise el zambind. Valsh nu avu timp sa reactioneze. ken o lovi cu piciorul in burta, apoi o prinse cu bratul de dupa gat si o tranti de zid.
"mare greseala copile...acum esti al meu!" valsh lansa un val de magie puternic spre ken, de la mica distanta kre se alfa intre ei. ken insa ramase nemiscat si neatins. "nu! nu poti....". ken ridica capul si ii zise: "stiu ce pot si ce nu...nu te pot invinge de unul singur...dar cand ataci un membru al aliantei, ne ataci pe toti." el o impinse cu si mai multa putere in zid. valsh nu se putea misca. "youjutsu ougi! youtsuiken![demon hammer punch!]" ken trecu imediat in forma de demon, stranse emergie in pumnul liber si o lovi pe demonita cu putere. aceasta fu aruncata prin zid, la mare departare de turn, si disparu in zare zbierand....
ken isi stinse aura de demon si privi in zare. angel si dermod se apropiara..."cum ati reusit asta?"
ken se intoarse si izbucni in ras..."sincer...nici eu nu stiu." fetele tuturor se intinsera de mirare. kara intervenii..."deci a mers mica ta smecherie...dar puteam fi toti morti acum..."
"da, asa se intampla knd mizezi pe altii...dar de aia e bine sa ai si incredere."
kara incuvinta din cap. Xanek se apropie si el. ken continua: "tipa era invizibila pt noi...si o maestra a vrajilor. nici unul din noi nu o putea invinge, decat sacrificandu-si viata. insa kay putea vedea acum....si avea si o metoda de a mi-o arata si mie..."
"flacarile magice..." intervenii fata.
"insa aveam nevoie k femeia sa fie adusa aici..."
"si aici am intervenit eu..." spuse xanek iritat k nu daduse el lovitura finala.
"deci...am scapat de ea?" intreba angel, strangand bratul lui Xan.
"nici vorba...." zise demonul. "e mult prea incapatanata sa moara asa usor...ar acum se va mai gandi pana se ne atace in grup. dar ma mir k pustiul a ales un plan kre sa implice mai multi versus unul...ce s-a intamplat cu corectitudinea ta?"
"e tot aici..." zise ken zambind. "numai k tipa aia ne-a inselat si ne-a ucis doi prieteni. in plus, tie, Xan, nu iti pasa de metode cat timp rezultatul e acelasi...asta era calea cea mai rapida. asa te-am si convins sa ne ajuti..."
"avem lucruri mai importante de facut...eu si cu ea...o vom rezolva alta data. acum nu e timp de dispute vechi."
grupul era acum usurat...o amenintare trecuse.

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 170

Gamehamster

« Reply #228 on: October 13, 2007, 01:02:03 PM »

...sau cel putin asa crezusera cei din alianta.
valsh isi crease un portal inter-dimensional in golul in care se avanta in afara turnului, si o scoase in drumul aliantei, la departare. "Mda, bun teamplay, dar cheia lor este elfa aia, care mereu a fost jenanta pt treburile mele... Se pare ca voi practica trucul invatat de la odrasla mea. astfel nu voi mai fi nevoita sa consum si multa energie si sa ma pastrez pt demonii aia 2 nesuferiti."
Valsh se cufunda din nou in portal...
Ca de obicei Kara mergea inainte, in fata grupului, iar ken cu xan discutau in spate de valsharess fiind asistati de dermod si angelus.
Valsharess se ivi in spatele karei, o lovi in crestet, lasand'o inconstienta, si disparu iar in portal. ceilalti nu observara ce se intampla.
Ken: "huh? acum a bushit'o somnu?"
Valsh, ivindu'se in fata lor prin portal: "De fapt nu cred... nu am nimic cu ea, deci e doar inconstienta. cu voi restul am treaba, ea era cea care ma impiedica sa pot lupta corect cu voi, desi sunteti 4."
Ken: "Aha, si crezi ca fara kay nu te putem bate?"
Valsh, raspunse iar sec: "hmhmhmhmhm... Nu"
Xanek: "O sa fiu mai mult decat bucuros sa continuu ce am inceput dincolo, la statuie!" si incercase sa isi morfeze coasa. insa coasa lui se afla dincolo, in statuie.
Valsh: "Demonule, omiti ceva?"
Xan se incrunta si disparu printr'un portal dimensional.
Valsharess: "Cat timp se duce dupa coasa, am timp sa iti platesc loviturile alea primite mai devreme!"
Ken, adoptand o pozitie de lupta: "Sa te vad!"
Valsh: "Hmhmhmhm..." *Casts Greater Planar Binding*. Un nor abia vizibil o ridica in aer, facand'o mult mai usoara si subtila in miscari.
Ken incerca sa o loveasca, cu o lovitura rapida. ratase. vru sa isi intoarca piciorul, nevrand sa o lase pe regina sa scape fara o lovitura. valsh ii prinse piciorul si il arunca peste dermod.
Valsh: "Acum s'a terminat" *Casts Improved Invisibility*
Ken se ridicase, il ridicase si pe dermod:
Dermod: "Frate, ziceai ca ai slabit?"
Ken: "Mai taci! Nu vezi k am treaba?! in loc sa stai sa te holbezi poate ai incerca sa faci un teamplay!"
Dermod: --_--''
Ken: "Wha?! Unde e? sa nu imi spui ca iar s'a dus dupa batranu ala cu incheieturi rancede!"
Valsh zambi in sinea ei... Fix in acel moment in care ken terminase fraza se arcui cu fundul in spate, drept dovada ca primise o lovitura in burta. apoi capul ii zbura in sus, cazand iar pe spate.
Ken: "Ce naiba... nu ii pot simti miscarile!"
Din spate se auzi o incantatie [valsh casts Negative Energy Blow].
Ken: "Credeai ca vrajile de atac functioneaza impotriva mea?! DIVINER!" ken se relaxase, asteptand sa vina vraja spre el. Impactul se produse. sfera fuse acoperita intr'o energie neagra, micsorand dimensiunea sferei Diviner-ului pana cand ken scoase un urlet de agonie cazand la pamant a 3a oara.
Valsh, disipand magia care o invaluise: "NU te poti pune impotriva mea. nici nu vreau sa ranesc, ca nu am venit aici cu scopul de a'i omori pe cei care vor sa il omoare pe fiul meu ce s'a rasculat impotriva ordinelor mele! si acela nu e xanek, deoarece eu l'am lasat sa plece fara sa il opresc! nekron a evadat din imperiul meu, prea insetat de putere!!!"

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 174

Devils Never Cry!

« Reply #229 on: Today at 12:33:08 AM »

Era liniste, nimeni nu indraznea sa zica ceva sau sa miste. Insa deodata...
Zexius: "Doamna Valsharess! nu credeam ca va veti implica in asta." Drow-ul introarse capul nepasatoare, recunoscand vocea.
Valsh: "tu ce cauti aici?" spuse ea batjocoritor. "inca nu ai murit prin vreoun razboi stupid?"
Zexius: "stiu ca niciodata nu m-ati placut, mai ales din cauza faptului ca Xan imi era prieten."
Valsh: "exact vierme; de aia a devenit asa slab...de cand i-ati bagat prostiile astea despre prietenie in cap ..."
Angel: "NU!" striga ea din spate. Valsh o privi amenitator!
Valsh: "tu vorbesti?...tu...draga mea Angelus, ai ce-a mai mare vina in toata povestea asta. sa nu crezi ca voi uita de tine." zambi aceasta. "stiam ca armatele tale de dragoni nu te vor proteja la infinit!"
Angel: "inceteaza. nu sti nimic!"
Valsh: "poftim?!?"
Angel: "nu...nu sti nimic despre Xan! el nu e ca tine, desi are multa putere, are totusi o inima buna si..."
Valsh: "prosti!" o intrerupse brusc drow-ul. "destinul lui Xanek a fost sa fie cel mai bun general al demonworld-ului, iar apoi sa ia tronul si sa ne duca rasa intr-o noua era intunecata si infloritoare. razboiul vostru l-a schimbat. tu l-ai schimbat!" indrepta ea degetul amenintator spre ea. Angel lasa capul in jos. "ce regina mai esti daca numai sa plangi sti..?"
Angel: "ignoranta este o binecuntare nu Valsharess?" spuse dintr-odata pe un ton rece.
Valsh: "ce-ai zis nenorocit-o???" zbiera aceasta infuriata.
Angel: "nimeni nu l-a schimbat pe Xan! pentru tine a fost doar o masina de ucis...un mod de a avansa in rang prin munca altora...ai fost oarba sa vezi adevarul despre el! sau ai fost prea ingamfata si prea proasta sa-l accepti..." insa fu intrerupta cand Valsh aparu langa ea plesnindu-i o palma ce-o trimise la pamant. Angel se ridica incet. Parea ca abia se mai tine pe picioare.
Valsh: "fetito, nu am vrut sa fac asta, insa mi-ai fortat mana..." zise in timp ce isi morfa biciul, incepand sa-l invarte. Incorda mana si il lansa spre ea.
Ken: "ai grija...!" zbiera semi-demonul. Insa, inainte ca biciul sa o atinga, o bariera de foc se forma in jurul ei! Intensitatea flacarilor era atat de mare incat atacul fu oprit.
Valsh: "ce?" spuse parand mirata. Bariera cobori, iar Angel o privea cu ochii ei rosii [note: ochii ei nu sunt normal rosii ci albastri].
Angel *cu o voce groasa rasunand terifiant* [note: voce de dragon]: "acum...arzi!" ochii ei sclipira. Ridica mana spre Valsh lansand o uriasa bila de foc. Valsh se uita neimpresionata la atacul ce venea spre ea. Bila lovi locul explodand violent innegrind pamantul. Valsh aparu ceva mai departe nevatamata.
Valsh: "doar nu credeai ca un atac asa penibil va fi un pericol pentru mine, nu?"
Angel: "nu..." zambi ea. "era doar incalzirea! Skies of Fire, hear my call....METEOR!" Valsh observa mirata ca sub ea aparura umbre multiple. Se uita repede in sus; zeci de bile de foc cadeau aspura ei cu o viteza incredibila. [note: acestia se alfa intr-o incapere inalta, deci bilele se formau cam la nivelul tavanului. distanta fiind destul de mica pana la podea.]
Ken: "adapostirea!" striga acesta. Dermod o lua pe Kara in brate si fugi. Zexius la fel. Valsh era impietrita. Bilele erau prea multe, prea rapide... sari din locul unde 3 bile explodara, aterizand mai departe; nu statu nici o secunda si sari din nou, alte 4 bile explodara instant. Se roti in aer evitand alte cateva atacuri, insa o bila totusi o atinse, explodandu-i pe spate. Ea cazu in genunchi la pamant fumegand...insa sari repede in picioare din calea altora. Bilele de foc cadeau cu neincetare. Nu trecu mult si fu lovita din nou...apoi din nou. Cazu intinsa pe pamant insa atacul nu se sfarsi. Cateva zeci de bile continuara sa cada in acel loc. Dupa ceva vreme acestea incetara.  Podeaua distrusa ardea puternic formand un fum negru gros si innecacios. Angel privea locul; lasa mana in jos expirand usurata. In acel moment Valsh aparu in fata ei si-o lovi cu pumnul in burta. Aceasta cazu la pamant tusind.
Valsh: "bun atac fetito! chiar nu ma asteptam la asa ceva de la tine. sunt inpresionata...insa..." isi morfa din nou biciul, transformandu-l in sabie "pana aici ti-a f..." Aceasta se opri cand pe umar ii fu asezata coasa, cu lama spre gat.

Pages 1 ... 14 15 16
AnimeFan | Jocuri | Role Play | Topic: Fantasy World - The Epic Story « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne