Kara pasea nervoasa prin padurea cristalina.Zexius abia ca putea sa tina pasul.
-D-ra kara...nu cred ca e bine sa ne indepartam de locul unde a disparut Lord Xanek.Kara pufni:
-O sa ne gaseasca el...cand si-o reveni iar din toanele lui!Acum am ramas doar noi doi din cauza ca el se irita asa usor..sincer..cum l-o suporta fata aia,spuse ea mai incet astfel incat Zexius sa n-o auda.
Mersera ce mersera si coborara intr-o vale care parea sa se intinda destul de mult.
-Grozav,isi spuse fata nervoasa.
In timp ce avansau spre mijlocul campiei goale,ceva straniu se simtea in aer.
-Mi se pare mie...sau..nu..trebuie sa mi se para...e...frig1zise Kara spre Zexius care deja avea turturi la nas.
-Noi...de..de...demonii suntem mai sen...sibili la..f...f...rig!!incerca el sa zica.
Daca nu era ceva straniu Kara ar fi inceput sa rada de clantanitul lui Zexius.
-Habar n-aveam ca e frig in Iad!!zise ea uimita.
-Cred...asta este valea demonilor ghetii...sunt o specie rara..adica...defapt...stau mereu ascunsi deci putini i-au vazut.Kara incepu sa se invarteasca mirata:
-Sa se ascunda?Unde...E..o campie!Deodata,calca cumva si pamantul se surpa in jurul ei.Zexius nu apuca s-o prinda.Elfa aluneca printr-un tunel strampt si se trezi intr-o camera slab luminata si rece.Dadu sa se ridice,dar o sulita ii erau indreptate spre gat.Un tanar cu fata alba si par albastru deschis parea sa o priveasca cu ura.
-Cine esti intrus-o?intreba el taios.
-Aaa..pei vezi...eu,da Kara nu apuca sa termine ca baiatul o lua de brat si o trase spre usa cu forta.Kara putea sa-l puna usor la pamant,dar decise sa vada ce urma sa se intample ‘Oare astia sunt demonii ghetii de care vorbea Zex? ‘’
Tanarul o duse de-a lungul a niste coridoare intortocheate cu mii de increngaturi si usi...era clar un loc din care greu scapai.
-Stii...fetelor nu le place sa fie bruscate!zise ea iritata de forta cu care o strangea.Baiatul nici nu paru s-o auda.Deodata coti cu ea la dreapta si deschise o usa in capatul holului.inauntru, era o sala mare dar goala ,cu zeci de coloane de gheata care straluceau ca niste cristale.In capatul incaperii,era un tron mai luminat si mai stralucitor pe care o tanara asemenea la culoarea pielii si la par ca baiatul,statea cu un sceptru in mana.Avea un chip bland...si
-Aripi1!!??striga Kara.Acu le-am vazut pe toate...demon...in Iad...de gheata....cu aripi!!!
-Regina Velhis!zise tanarul aplecandu-se si punandu-si mana la piept i nsemn de respect,am gasit aceasta...intrusa in camera de provizii in timp ce faceam un control,spuse el impingand-o pe Kara catre tron si dezechilibrand-o.
-Cine esti si ce vrei?intreba Velhis pe un ton autoritar.
-Nu am nicio treaba cu voi,zse Kara.Am venit pentru a- m cauta prietena,a fost rapta de un anume..Ashram.La auzul numelui tanara se incrunta.
-Ashram!? repeta ea ganditoare.Vad ca nu esti de pe aici,zise ea analizand-o din cap pana-n picioare....esti..un elf cumva?
-Cam asa ceva,raspunse Kara calm.Deci...ma lasi sa plec nu?
-Nimeni nu se adreseaza asa maiestatii Sale!!interveni baiatul nervos ridicand sulita la ea.Velhis ridica mana in semn de stop.
-Nu ,Ferian,sangele pateaza albul meu imaculat.Kara ranji:
-He...nu trebuie sa te temi...deja sunt moarta.Ferian o privi pe velhis cu subinteles.
-Undead?Interesant....draga mea....sa inteleg ca nu esti aici ca un spion al lui Ashram nu?intreba Velhis ridicandu-se de pe tron.
-Spion!!? repeta elfa uimita.Noi vrem sa-l omoram..nu sa ii oferim informatii...
-‘’Noi’’? ai prieteni cu tine sa inteleg.Cu fiecare intrebare Velhis parea mai incruntata si mai infricosatoare.
-Da...am venit sa ne salvam prietena,spuse ea scurt nefiind impresionata de regina.Velhis indrepta brusc sceptrul spre ea.O raza albastra tasni si o inconjura,insa nimic nu se intampla,spre uimirea tuturor.Raza plutea in jurul ei,dar nu o ranea.
-Hmmm...ai..suflet pur..pentru un undead!zise Velhis incercand sa nu para prea surprinsa.De obicei sceptrul meu transforma totul intr-un morman de gheata.Deci...spui adevarul...cum te numesti?
-Kara,raspunse elfa.
-Kara...probabil esti obosita,Ferian,spune-le servitoarelor sa pregateasca o camera pentru oaspetele nostru.Kara ridica din spranceana:
-Regret...dar..nu am timp de odihna...trebuie sa..
-Sa-l gasesti pe Ashram?o intrerupse Velhis....da.....pei...regret,dar nu voi permite ca un mic grup de intrusi sa distruga planul meu! In acel moment Ferian o apuca de brat si o mobiliza.
-Ce??reactiona Kara.Ce plan?Lasa-ma...n-are nicio legatura cu tine!zise ea nervoasa.
-Ba are!nenorocitul de Ashram mi-a ucis neamul,tatal,mama,fratii si surorile....razbunarea va fi a mea!zise ea cu un chip impietrit.Vei ramane aici cat timp ne punem planul in aplicare.
-Stai!1Adica...voi stiti unde e?
Velhis nu raspunse.
-Luati-o!ordona ea