News: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
March 21, 2008, 07:42:01 AM

Login with username, password and session length

A inceput Concursul Animefan cu premii atractive! Mult succes participantilor
Pages: 1 ... 19 20 [21]   Go Down
  Print  
Author Topic: Fantasy World - The Epic Story  (Read 2368 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 846

105.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #300 on: February 17, 2008, 10:58:16 PM »

Loki se intoarse spre noul inamic...il privi lung. nu se arunca cu capul in fata..nu acum. stia k nu ar fi avut curajul sa il atace asa dak nu ar fi avut niste putere.
"preiei stafeta...dar poti sa o duci?" zise Loki zambind.
xanek ridica coasa pe umar. il privi serios pe zeu. "dispari..." xanek disparu, ajunse in spatele demonului, intoarse coasa, o rasuci, tintind gatul bestiei. kara era ingrozita...dak il ucidea...poate murea si ken, insa dak nu il ataca, Loki ar fi parjolit tot in calea sa. Zeul vazu atacul rapid al lui Xan, isi inclesta pumnul si lovi cu putere. Sala se zgudui. kara si zex priveau holul...xanek si Loki stateau cu spatele unul la celalat, la distanta unul de altul. Zeul isi privi taietura de pe brat, in loc de sange, curgand jaratec. Xanek isi scutura coasa, aruncand sangele zeului de pe lama.
"ce zici...o pot duce?" intreba Xanek sarcastic.
Loki se intoarse usor...si il privi serios pe adversarul sau. "pentru moment. insa nu ma vei opri. tinta mea nu esti tu, e ashram...iar tu nu esti decat un punct de trecere..."
"gresit!" zise xan putin iritat. "e tinta mea...uita asta, si voi avea grija sa iti reimprospatez memoria in timp ce iti tin capatana hada in mana"
Loki ofta...isi dadu seama k isi atinsese limita. Incercase prea mult sa isi mentina forma, iar asta ii consumase din energie. kiar dak ar fi fost la putere maxima, xanek tot ar fi fost o provocare. isi desclesta pumnul. "imi pare rau...k dupa ce in sfarsit gasesc un partener decent de lupta, trebuie sa ofer scuze de genul...dar timpul meu e imprumutat..."
xanek isi puse iar coasa pe umar. "atunci dispari mai repede..."
Loki ranji..."nu e nevoie sa fii ostil cu vorbele tale...coasa ti-e destul de taioasa. hai sa facem un concurs...acela dintre noi kre il va ucide primul pa ashram, va putea sa ii dea celuilalt ce nume vrea...esti de acord, scobitoare?"
"imi va face placere, atat sa il eviscerez pe Ash...cat si sa te umilesc pe tine, chibritzel!"
loki lasa bratele pe langa corp...incepu sa isi piarda din lumina si din marime. usor usor...revenea la forma lui ken. "esti in adancul iadului acum...nu te asteapta decat chinuri si suferinta...dar pt monstrii k noi, acestea sunt doar stimulente..." ken aproape k revenise...doar ochii ii mai luceau in flacari. "ne vedem in infern!"
ken deschise brusc ochii. se uita in jur...incercan sa isi dea seama dak a ranit pe cineva. il vazu pe xanek. "eh...uite o fata pt kre NU am reinviat..." demonul trecu pe langa el, aplicandu-i o scatoalca prompta. kara alerga spre el..."te-am sarutat asa si tot ai plecat...incep sa fiu geloasa pe monstrul ala." ken zambi, in timp ce o imbratisa. "nu ai de ce...cu el m-am procopsit...dar pt tine as merge pana la capatul iadului.." xanek raspunse sarcastic iar: "asta ai si facut, netotule..."
grupul era acum reunit...intarit de greutatile intampinate. cei patru hotarara sa se odihneasca pentru acum. Xanek si Ken aveau cea mai mare nevoie de asa ceva. ei stiau...k drumul ce ii asteapta nu le va oferi ragaz sau mila.

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 307

155.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #301 on: March 07, 2008, 02:51:43 AM »

Xanek se dusese langa prietenul sau ce statea in fund ceva mai departe si-i intinse mana. Zexius il privi lung apoi intoarse capul mahnit...
Zexius: "Am dat-o-n bara din nou...daca nu ai fi venit..." insa Xan se apleca si-i pocni una. Zexius ramase ca traznit.
Xanek: "Am venit cat de repede am putut...insa daca nu interveneai, ar fi fost prea tarziu. Asa ca inceteaza cu smiorcaiala si ridicate...esti un demon ce naiba!" ii intoarse acesta spatele. Zex mai statu o clipa apoi se ridica zambind.
Zexius: "Dar...unde te-ai dus la urma?" intreba curios acesta; nu trecu mult si Xan il prinse de gat si-l trase aproape, soptindu-i in ureche...
Zexius: "CEEEE!???!!!"
Ken si Kara sarira din partea cealalta a incaperii ca arsi pregatiti de lupta.
Ken si Kara (in grup): "Ce-i? Ce s-a intamplat?" insa Xan ii impinse capul in jos prietenului sau...
Xanek: "Nimic nimic...ehehehe..." raspunse acesta repede. Cei doi il sagetara din priviri.
Ken: "Lasand gluma deoparte, ne-am cam abatut din drum, insa nu am aflat nimic despre bunul nostru rapitor..."
Kara: "Asa este, insa este aici cineva care ne-ar putea ajuta, nu-i asa maiestetea voastra?" Cei 4 isi indreptara privirile spre fundul incaperii unde regina ghetii statea rezemata de un perete. Valhis ofta...

[authors note: scuze de intarziere si de postul scurt; ma revansez data viitoare cand probabil voi avea mai multa inspiratie]

~ bored ~
Pages: 1 ... 19 20 [21]   Go Up
  Print  

Jump to: