Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! December 14, 2007, 03:22:47 PM
AnimeFan | Muzica/Filme | Muzica - Generalitati | Topic: Muzica hip-hop,rapp
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2
Author
Topic: Muzica hip-hop,rapp  (Read 108 times)
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 502

Nici prea personal...

« Reply #15 on: December 11, 2007, 06:31:38 PM »

aici te inseli...diferenta e k rap si hip hop sunt o forma de cultura a negrilor...greselile zise de tine sunt perfect constientizate.
rapul are origini vechi si bune, iar versurile sunt de buna calitate...si nu despre subiecte triviale k iubita vecinului.
hip hop este forma mai gansta a rap-ului...si de aici mai apar erori cum ar fi 50 cent kre kiar e echivalentului unui manelist..si sunt multi altii.
dar oameni k tupac, BIG...si kiar mai spre noi: DMX, eminem.....kiar merita respect cel putin pt creatiile lor

anarazell
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 29

« Reply #16 on: December 11, 2007, 07:42:24 PM »

hai sati zik k poate ani inteles qm tr ... in 1600 negrii cantau hip hop si nu am zis k nu cantau am zis k punk provine din hip hop(la versuri ma refer k el are versuri d hip hop si zdranganea d rock e paretea a doua) hip hopu a creat punk....si nu invers...punk e mai nou k hip hopu dc crezi k a aparut in garajele d la detroit:p?
anywey qm ai zis si u 2pac,dmx,big, Eminem merita respect...si sper sa nus e supere cnv p me da 50 d banuti nu merita dekat 2 lei...e un kkt q ochi care se crede c nu e si ar vrea sal copie p snoop si eminem si sa faq cik o combinatie....esuata...

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #17 on: December 13, 2007, 11:54:17 AM »

hai sati zik k poate ani inteles qm tr ... in 1600 negrii cantau hip hop si nu am zis k nu cantau am zis k punk provine din hip hop(la versuri ma refer k el are versuri d hip hop si zdranganea d rock e paretea a doua) hip hopu a creat punk....si nu invers...punk e mai nou k hip hopu dc crezi k a aparut in garajele d la detroit:p?
anywey qm ai zis si u 2pac,dmx,big, Eminem merita respect...si sper sa nus e supere cnv p me da 50 d banuti nu merita dekat 2 lei...e un kkt q ochi care se crede c nu e si ar vrea sal copie p snoop si eminem si sa faq cik o combinatie....esuata...

um...cum poti spune k hip hop a creat punk, knd punk a fost creat in anglia?!
get the facts straight....

anarazell
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 29

« Reply #18 on: December 13, 2007, 05:18:26 PM »

ok....deci cn tia zis k a aparut in anglia tea mintit....dc sa mananc kkt k si eu pana aku 4 luni stiam acelasi lukru dar dupa c am citit"ERA PUNK"am aflat k a aparut in detroit k fiind o muzik d garaj...sincera sa fiu mai bn de 90% dina scultatorii d punk stiu k e originara din londra da uite k nui asa...daka vrei sa te convigi dute in anticariat ia era punk citesteo(are 500 d pg) si p urma o sa te lamuresti:P

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #19 on: December 13, 2007, 11:50:14 PM »

ah crap....got pwned by a girl...in fine...maine verific, promiss!

http://en.wikipedia.org/wiki/Protopunk
unu la mana...punkul din SUA si cel din anglia sunt diferite....s-au dezv separat.
in al doilea rand, mie nici macar nu imi place punkul american timpuriu si de aia eram aiurit si nu stiam....
« Last Edit: Today at 02:28:42 PM by andemon » Logged

Pages 1 2
AnimeFan | Muzica/Filme | Muzica - Generalitati | Topic: Muzica hip-hop,rapp « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne