News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 23, 2008, 10:32:19 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12   Go Down
  Print  
Author Topic: massuri tampite  (Read 1536 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin

Chakra: 42

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to Cr1571n4

« Reply #105 on: January 14, 2008, 08:11:31 PM »

" Fata l-a întreabat pe iubitul ei: "Iti plac ?'' El a raspuns: ''Nu'', Ea l-a intrebat: ''Ma gasesti draguta ?'',El a raspuns: ''Nu'' ,Ea l-a intrebat: ''Ma aflu in inima ta ?'' El a raspuns: ''Nu'' ,Pentru ultima data, ea l-a intrebat: ''Daca plec, vei plange dupa mine ?'' El a raspuns: ''Nu''. Ea a plecat trista. Si atunci el a prins-o de mina, spunandu-i: ''Eu nu te plac, eu te iubesc. Nu te gasesc draguta, te gasesc superba. Tu nu esti in inima mea, tu esti insasi inima mea. Eu nu voi plange dupa tine daca pleci, eu voi muri dupa tine.'' (In aceasta seara, la miezul noptii, dragostea ta iti va spune ca te iubeste ! Ceva dragut ti se va intimpla maine intre 16-20 iar daca nu il trimiti la toti din lista ta vei avea ghinion....scz dar lam primit ji yo "

Cat pot sa ma enerveze copiii ashtia cand spun "scz, l-am primit shi eu"...De ce nu zic direct "scz, da' sunt cretin/a shi il trimit shi eu"...Geez...

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 242

71.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #106 on: January 14, 2008, 08:42:46 PM »

:)) acu,a a ajuns si la u , lam primit acum cateva luni e interesant sa vezi cat de departe ajung mass astea

Un simplu amic gandeste ca prietenia s-a sfarsit cand v-ati certat. Un prieten adevarat te suna dupa o cearta. Un simplu amic asteapta ca tu sa fii mereu acolo pentru el. Un prieten adevarat asteapta sa fie acolo mereu pentru tine. Un simplu amic citeste acest mesaj si-l sterge . Un prieten adevarat il da mai departe si ti-l trimite si tie .... [imi cer scuze pt mass , dar cred k merita citit ]

iar asta e interesant
eu ca voi mai gasesc in recycle bin ..voi ca mene nici pe google :)) MASS

Kyo's Edit: exita butonul de edit.
« Last Edit: January 14, 2008, 10:19:51 PM by Kyo » Logged

Ichimaru Gin, uhhh prea hot
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to Cr1571n4

« Reply #107 on: January 18, 2008, 06:29:48 PM »

" Manelistii put urat. Rockerii put frumos. 02. Manelistii se dau cu gel in cap. Rockerii isi ingrijesc parul [de-aia si-l lasa lung]. 03. Manelistii sunt nespalati. Rockerii se spala des. 04. Manelistii se scuipa. Rockerii se bat cu apa. 05. Manelistii au tarfe. Rockerii au fete bune, care nu sunt tarfe. 06. Manelistii dau din buric si din cur. Rockerii din cap si maini. 07. S-au facut campanii anti-manele. Nimeni nu a facut anti-rock. 08. Manelistii poarta tricouri roz, mulate. Rockerii tricouri negre largutze. 09. Manelistii injura urat. Rockerii inventeaza injuraturi pe moment. 10. Manelistii nu o sa trimita mesaju’ asta mai departe . Rockerii o sa rada si o sa-l trimita. ....g.m......[srry]lol.... "

Sincer, nici nu shtiu ce sa zic Da' e sigur ca-mi vine sa vomit

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 129

79.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #108 on: January 19, 2008, 12:21:13 AM »

robby: Sexul pe intelesul calculatoristilor Tata, cum am aparut eu pe lume?? Tata zice: - Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Hai sa-ti spun pe limba ta. Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup care a tipat din toti rarunchii: - You`ve Got Mail !!!!

(cel mai tare banc)

(macar are haz ... lol ...)
« Last Edit: January 19, 2008, 12:22:16 AM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
Jiraya
I AM TOTALLY GAY
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 80

1223.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #109 on: January 20, 2008, 10:50:38 PM »

DanYY CrYstEa: ...fata cauta bajet.....cei interesati contactai id:valy_ubyta2007

mai nou yahoo e matrimoniale

They call me Craazy Looop
Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 49

30.00 ryo

View Inventory
Send Money to sasuke

I am the powerfull

« Reply #110 on: January 22, 2008, 09:36:13 PM »

¦¦¦¦¦¦¦¦Sunt 14 ingeri .......12 fac nani ....... 1 se joaca ........ 1 citeste acest mesaj. Da-l si tu la toti din lista ta si daca il primesti inapoi macar de 5 ori,maine ti se va indeplini o dorinta¦¦¦¦¦¦¦¦¦ ........ e adevarat : Dacă citeşti asta cu mana pe mouse vei fi sărutat(ă) de iubirea vieţii tale şi mâine vei avea tnoroc, scz de mass da e interesant....[] ) ce cretini

Alfabetul iubirii p mess: ceau`=te iubesc .....cmf=vrei sa stai k mn?.......bn u?=da veau sa stau cu tn.............buzz=vreau sa te sarut.....da mai departe si vezi ce primesti!!!  sorry d mass 
« Last Edit: January 22, 2008, 10:07:49 PM by sasuke » Logged

he0ky
Fanclub Dragon Ball

71.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #111 on: January 25, 2008, 04:38:47 PM »

vand magar model cc an mabicatie 2006 gri metalizat nichelat,copite magneziu,climatronic bizon,urechi reglabile heliomate incalzite,linie audio I-HA,servobici 6 trepte,consum 6% paie,RAR dec 2009 ,2500 km reali,pret 3000 euro usor negociabil posib.leasing Rog Buzz pana nu moare

wtf ,asta nu are nici o logica

anarazell
ho know i have boobz??
Hidden-nin

Chakra: 105

Flag:
13.00 ryo

View Inventory
Send Money to anarazell

i like candy ^_^

« Reply #112 on: January 26, 2008, 05:45:21 PM »

wtf ,asta nu are nici o logica
heo massurile in genere nau logik mai ales daka e unu tampit iar asta ar tr sa fie funny

he0ky
Fanclub Dragon Ball

71.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #113 on: January 26, 2008, 11:11:23 PM »

Da mai departe mesajul asta si cine te ubi(iubeste) iti va da buzz scz de mass da si yo lam primit scz pt cei cu dnd si brb scz

clasic , dar inca la moda printre tampiti

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 445

1100.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #114 on: January 27, 2008, 11:53:57 PM »

macar un mass constructiv

Avem Nevoie De Votul Tau Pentru Desfiintarea  Taxei Auto De Imatriculare Intra Si Tu Te Rog Si Voteaza pe http://www.taxauto.go.ro Da Mai Departe

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 187

120.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #115 on: January 28, 2008, 01:00:33 PM »

constructiv? si pe cat facem pariu k dak intru pe site-ul ala dau numa de google adds si de pop-up-uri?

..........

mda, eram sigur. BAAAAAAAAA NU MAI PUNETI BOTU LA D'ASTEA CA OAMENII ISI FAC BANI GRASI DIN CHESTII D"astea! deci cum ar putea fi luat in seama un site care nici macar nu are un domeniu propriu, mai ales cand vine vorba de ceva important ca taxa de inmatriculare... wa, sa fim seriosi, am gasit 3 bannere acolo:

ah, mare zic k dak nu era nenea firefox imi sareau si 2 - 3 pop-uri...
alta faza, misto titlul site-ului xD:  De Vanzare! Contact At: [email protected] .

concluzie: pffffff xD
« Last Edit: January 28, 2008, 01:02:01 PM by Kyo » Logged

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to Cr1571n4

« Reply #116 on: January 28, 2008, 04:51:30 PM »

" Dupa 25 de ani de casatorie , un tip isi priveste sotia in ochi si-i spune - Iubito , acum 25 de ani stateam cu chirie , aveam o masina ieftina , dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14 " alb-negru , dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna , un pat mare , un TV color cu plasma . Dar adorm cu o femeie de 50 de ani . Draga mea , cred ca ai o problema. Sotia , fiind o femeie inteleapta , ii raspunde sotului : - Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani iar eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie , sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea. "

Ha-ha-ha-ha-ha...Ce tare e...Nu mai pot de ras...

he0ky
Fanclub Dragon Ball

71.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #117 on: January 29, 2008, 04:48:48 AM »

DRAGI OBSEDATI DE MASSURI IDIOATE CITITI SI INVATATI –> Aviz pentru amatorii de massuri: 1. Directorul de la Yahoo nu inchide Yahoo-ul … nu’i atat de prost 2. Nu e nici un copil cu grupa sanguina abcxyz care moare de plictiseala acuta in Koreea comunista… 3. Nu iti apare iubirea adevarata pe monitor daca restartezi de 5 ori compu, sari de 3 ori pe geam si iti omori toata familia cu o surubelnitza 4. Rugam toti amatorii de mass sa fie dragutzi si sa termine, sau sa roage pe cineva sa ii lege la maini… Multumim, Directia anti-tembelism (da mai departe dak esti de acord cu mine)”

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 49

30.00 ryo

View Inventory
Send Money to sasuke

I am the powerfull

« Reply #118 on: January 31, 2008, 07:25:25 PM »

m-am saturat sa tot primes c massuri de genul acela duh ce idioti trebuie sa fie oamenii sa cread a asa ceva si ce nu mai inteleg cum poate un id sa fie virus care-mi explica si mie?(or maybe not)

he0ky
Fanclub Dragon Ball

71.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #119 on: February 04, 2008, 12:27:18 AM »

pretty_kagome_girl: deci, nu stau sa compun poezii si romane .... spun scurt : caut un baiat pt o fata de 16 ani .... conditii : 1. sa fie frumos ... 2. sa aibe intre 15 si 18 ani ... 3. sa fie serios ...... restul dnd ^_^ ... imi dati un buzz si aflati detaliile .... ja ne ^_^

wtf , aoleu de ce dracu tin eu fete deastea in lista

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12   Go Up
  Print  

Jump to: