Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! October 19, 2007, 03:14:44 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: De unde sunteti?
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 ... 5 6 7
Author
Topic: De unde sunteti?  (Read 928 times)
voltaire
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 102

Is it power you seek?....

« Reply #90 on: October 06, 2007, 03:00:50 PM »

Maaah,ce avetzi totzi cu saracul orash?Ce vina are el ca e asha cum e din cauza tuturor provincialilor (ca sa nu le zic altfel) care vin shi il intoxica...Pana la urma ar trebui cu totzii sa recunoashtetzi ca fara Bucureshti nimeni n-ar reushi sa faca nimic,asta pentru ca totzi vin sa munceasca sau sa studieze aici...Asha ca nu mai fitzi nerecunoscatori...
venim aici pt ca alternativele sunt sumbre, mas duce fericit si la cluj fii fara grija, dc nu ar fi in cealalta parte a tarii
cat despre asa zisii "provinciali", din cate stiu eu 80% din bucuresteni au fost provinciali, adica nu e de ajuns sa scrie in buletin domiciliul pe strada x-ulescu din Buc si gata, je suis bucurestean

To see a world in a grain of sand,
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour.

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 165

Gamehamster

« Reply #91 on: October 06, 2007, 03:33:32 PM »

adik tu tocmai ai jignit toata lumea din afara bucurestiului pt faptul ca incearca sa vina in CAPITALA TARII ca sa se realizeze. daca nu erau provincialii astia, bucuresti nu era capitala.

Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 3

Eat this!

« Reply #92 on: October 06, 2007, 04:07:43 PM »

Nu Kyo,ai intzeles greshit...Ma refer la cei de la tzara...De ce nu se duc in Deva,Timishoara,Constantza etc.,ca shi alea sunt orashe shi slava Domnului avem destule...
« Last Edit: October 06, 2007, 04:23:04 PM by Cr1571n4 » Logged

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 165

Gamehamster

« Reply #93 on: October 06, 2007, 04:35:14 PM »

stick on topic.
s'au mai sters post-uri, si am preferat sa anunt, nu ca as insinua ca cristina face spam.
« Last Edit: October 06, 2007, 04:35:42 PM by Kyo » Logged

Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 14

Death awaits those who oppose

« Reply #94 on: October 07, 2007, 03:56:46 PM »

Eu mis din Barlad,jud Vaslui Tara secetei Vara si iernii fara zapada,paiiiiiiiiiiii iarna

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hidden-nin

Chakra: 24

Jabberwock

« Reply #95 on: October 12, 2007, 05:59:14 PM »

sincer sunt de acord cu cristina
bucurestiul a ajuns in halul in care e din cauza provincialiror ,kyo din cate stiu eu buzau e oras ,si eu nu ma refer la cei care vin din orase , ma refer la cei din comunele , ciorogarla , chitila ,domnesti , bragadiru ,magurele ,popesti leordeni , jilava etc k sunt o gramada de tarani care isi vand terenul si isi cumpara casa in bucuresti ca ce dracu sa faci intro comuna dak ai bani iti ridici o vila sa o vada toti amarati care merg in carciuma, neeeea melteanu vrea la oras, si dupaia te mai miri de ce e bucurestiul asa de jegos , din cauza lor , ei sunt aia care se cred la ei in comuna si incep sa ingradeasca gradina din fatza blocului dak stau la parter ,sa isi aduc gaini , sau sa o transforme intr-o gradina cu legume , dak nu se poate si nu se poate ce dracu macar un gratar acolo in spatele blocului tot il faci, k nu se poate fara un gratar o bere si o dacie obosita cu manelele la maxim, sa nu mai zic k in liceul meu sunt numai pusti care alt ceva decat lauda k sunt beti , k iau tr*so lu una ,k dau de carnet si k isi iau nil*uri sau moibile smechere care sa le tina la maxim in mijlocul de transport ,astia vin cu note mari , am in clasa copi care cka sunt de nota 8-9 cand au intrat in liceu , acum cateva zile unu ia furat din geanta unei profesoare cand s intor cu spatele sa scrie la tabla ,sau furat mobile in clasa , sa nu mai zic k nu se pot tine orele k ii auzi cum tipa si se injura intre ei , astia strica bucurestiul

Pages 1 ... 5 6 7
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: De unde sunteti? « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne