Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! October 13, 2007, 06:02:28 PM
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: toonami jetstream (CN)
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: toonami jetstream (CN)  (Read 22 times)
jupy
Fanclub Digimon
Hidden-nin

Chakra: 154

- i'm so ugly, but that's ok -

« on: October 12, 2007, 11:06:34 PM »

toonami jetstream (cartoon network) va difuza one piece- 13 august, DBZ - 10 sept, Bobobo-bo - 5 noembrie si Zolds Genesis- data necunoscuta... cui ii place ideea? eu ma bucur k intra animeurile in televiziunea romana mai mult!

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hidden-nin

Chakra: 25

Jabberwock

« Reply #1 on: October 12, 2007, 11:41:04 PM »

nu imi place ,serios stiu cum sa intamplat prima oara cand sa lansat a+ au aparut o multime de asa zisi fani anime,ok sau format uni care sunt cu adevarati dedicati da majoritatea sunt anime fani k e la moda ,si imediat te prinzi care sunt ,cand incep cu "ma uit la desene animate" ,mda....... nici nu cred k stie ce e ala un anime, lui pur si simplu ii place un serial 2 acolo ,nu animeurile in general ,ce pot sa zic decat k eu mam obisnuit cu torrentul inloc de tv

Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 14

Death awaits those who oppose

« Reply #2 on: Today at 01:15:00 PM »

Mie nu mi se pare o idee foarte rea.Eu nu am vazut un numar extrem de mare de animeuri dam plac cu adevarat majoritatea(95%),cam asa.

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

Brolly_AF
the First Kage
Fanclub Akatsuki
Kage

Chakra: 1657

I am Kyuubi.

« Reply #3 on: Today at 02:13:32 PM »

Idea este Buna, doar ca trebuia sa apara mai repede nu asa tarziu !!!

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: toonami jetstream (CN) « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne