(nu m-am suparat ) de ce sa comentez doar ultimul sig? le iau de la primu sig dupa acele imagini editate.
1) am o oarecare idee asemanatoare cu rezultatul tau, dar nu arata rau. Parca ar fi mers putin mai mult lucrat la render, nu doar fundal. Textul, nu-mi place pozitionarea, mai spre marginea sigului era mai bine.
2) arata bine :). Cu putin mai mult "joc" de culoare arata si mai bine. Adica, e foarte potrivita chiar si o combinatie intre cele doua variante (ma refer la culori).
4) si ultimul...
lipsa de imaginatie ca a inceput scoala
hei! e bun, acesta chiar imi place foarte mult ^_^, dar (mereu un "dar" ) incearca sa combini mai mult renderul cu fundalul. Dar chiar imi pllace cum a iesit.
ultimele "chestii" :
-pe 3 (cel cu sesshomaru) nu l-am comentat ca nu am stiut ce sa comentez
-cum am spus si mai sus, unde nu am avut ce comenta nu am comentat, deci despre ce nu am zis nimic, inseamna ca-mi place
-lucrezi bine, chiar imi place cum te descurci, dar incearca sa combini mai mult renderul cu fundalul, sa mai insisti putin la efectele renderului (primul si ultimul sig comentat nu m-au multumit destul la acest capitol)
-vad ca le salvezi jpg. Pentru o mai mare calitate incearca sa salvezi in format png, pastreaza calitatea sig-ului.
si am tacut in sfarsit :-'