Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! October 17, 2007, 01:10:27 PM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Introduceri | Topic: ~Hello~
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: ~Hello~  (Read 35 times)
Obsidian Butterfly
.: Snowdrop Crystal :.
Ninja student (no ranked mission)

Chakra: 1

« on: October 16, 2007, 08:30:53 PM »

Salutare tuturor! Ma numesc Helga si sunt din orasul Baia Mare...App sunt cunoscuta si pe nick-ul de Suigintou^^

Animeurile preferate: Rozen Maiden(cred k se vedeXD), Claymore, Demonbane, Zombie-Loan, Le portrait de petit Cossette, Blood+, Venus versus virus, xxxholic, Nana, Parakiss, Touka Gettan, Fruits Basket, Strawberry Panic, Marimite, Azumanga Daioh, The meancholy of Haruhi Suzumiya, Elfen Lied, Air tv etc.

Mangaurile preferate: Bizenghast, Hakushaku Cain, A thousand years of snow, Alichino, Bloodhound, Vampire knight, Rozen Maiden, Rokutousei supika, Angel Dust, Elfen Lied, Strawberry Panic etc.

Ascult mai mereu muzica japoneza(trupa mea preferata este Ali project) dar imi place mult si muzica clasica...

Dak aveti intreari va raspund cu placere^.~

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 168

Gamehamster

« Reply #1 on: October 16, 2007, 08:34:00 PM »

welcome buttlerfly . numele de obsidian ar trebui sa dovedesti ca meriti k sa te strig dupa numele asta. Obsidian Destroyer e prea tare ca erou si pt mom te strig buttlerfly k mai am un fluturash pe forum . care vad k posteaza numai la sig-s ...

need me, pm me  

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 105

I am the powerfull

« Reply #2 on: October 16, 2007, 09:01:29 PM »

sal bine ai venit frumos nume apropo si cati ani ai ca nu am vazut ca a spu iti plac elefantii rzi

Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Missing-nin

Chakra: 32

Love him

« Reply #3 on: October 16, 2007, 09:41:58 PM »

Suigintou  doamne numi vine sa cred de cat timp nam mai vb cu tn (stupid me )
oricum ma bucur sa te vad pe forumul Af, iti urez spor la postat si sa te distrezi c`yaa

Obsidian Butterfly
.: Snowdrop Crystal :.
Ninja student (no ranked mission)

Chakra: 1

« Reply #4 on: October 16, 2007, 10:18:08 PM »

ms pt primire^^
well Kyo ma poti striga oricum vrei(numai sa nu ma strigi Helgutza>.<) si am sa-ti dovedesc k merit numele de obsidianXD
sasuke luna viitoare voi implini 17 anishori
yep Aleera... long time no see... si eu ma bucur sa te vad aici(prima cunostinta pana acumO.o) si voi incerca sa fiu cat mai activa...

~Ayumi~
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 3

~Listen to my story~

« Reply #5 on: Today at 09:08:57 AM »

Neeee-chan cum se face ca mereu nimerim in acelsi timp pe acelasi forum?o.O Cred ca e adevarat ce se spune ..mintile mari gandesc la fel Oricum happy to see you si spor la postat^^ Intrebri..nici nu ma gandesc sa-ti pun..adik nu am chef si nici nu stiu ce sa intreb asa ca...see ya on the forum^^'

I will tell you the story of the forbidden dream
The story of the real sin..

Pages 1
AnimeFan | Sectiunea Principala | Introduceri | Topic: ~Hello~ « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne