Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! November 12, 2007, 04:29:00 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Spoiler ????
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Spoiler ????  (Read 18 times)
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 316

Don't make me use the eye !

« on: November 10, 2007, 01:48:50 AM »

Vad ca unii membri nu mai rezista cu "atata spilor pe af" si nu stiu ce sa mai faca. Vreau sa clarific odata si pt totdeauna faza cu spoilerul.

Spoiler se face daca tu acum vrei sa vezi un episod nou si esti la zi cu toata actiunea si unu vine si-ti spune: ba moare la sfarsit si gata, ti-o taiat cheful. Dar daca  eu sunt la episodul 150 din naruto si imi vine cineva care azi s-a apucat de serial, sa nu se astepte sa se faca forum de discutii separat pt el/ea. Rolul unui forum este sa discuti si sa a f l i lucruri importante si pe care nu le sti. Daca pentru fiecare membru va trebui sa ma abtin sa spun si sa discut unele lucruri atunci la ce mai exista forum?..tot forumul o sa se mute in INDBOX-urile voastre daca ne luam dupa sfaturile "spune-i prin pm". Cred ca am vorbit de 100 de ori pana acum despre kakashi gaiden. Aceasta parte este in manga de ani de zile si acum vin membri si spun ca vezi tu doamne ce spoiler am facut ca am povestit partea aia pentru lamurire si umplerea unor goluri din anime .
Nu o sa pot pune la fiecare topic acum SPOILER pt ca peste 1,2,3,10,20 de luni de la actiunea respectiva vine altu care abia a inceput naruto sau alt anime si zice ca i-am facut spoiler. Tipilor/elor, mai intelegeti si voi chestiile astea !

Nu restul trebuie sa aiba grija de tine, tu trebuie sa ai grija de tine. Fiecare topic are un anumit numel daca tu nu vrei sa afli despre ce se vb acolo pt ca tu nu ai ajuns la partea acea, NU INTRI SI GATA nu ne spui sa nu vb depre asta decat in pm-uri.

Spec ca am lamurit multimea. Multumesc
« Last Edit: November 10, 2007, 01:53:09 AM by adicrst » Logged

Pret: 10 ryo
Chakra: 10

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 510

Nici prea personal...

« Reply #1 on: November 10, 2007, 11:22:33 AM »

kakashi gaiden spoiler?!
looool
sincer pe mine ma streseaza k a trebuit facut topicu asta....
desi depinde de fiecare cum reactioneaza la un spoiler, exista anumite limite.
cat despre mine...spoil on! de abia o sa am chef sa ma uit la o serie dak aflu un detaliu picant sau doua...

Jiraya
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 82

Pliciman,J-Pliciman,here i come to take the gunoi!

« Reply #2 on: November 10, 2007, 11:40:45 AM »

Vad ca unii membri nu mai rezista cu "atata spilor pe af" si nu stiu ce sa mai faca. Vreau sa clarific odata si pt totdeauna faza cu spoilerul.

Spoiler se face daca tu acum vrei sa vezi un episod nou si esti la zi cu toata actiunea si unu vine si-ti spune: ba moare la sfarsit si gata, ti-o taiat cheful. Dar daca  eu sunt la episodul 150 din naruto si imi vine cineva care azi s-a apucat de serial, sa nu se astepte sa se faca forum de discutii separat pt el/ea. Rolul unui forum este sa discuti si sa a f l i lucruri importante si pe care nu le sti. Daca pentru fiecare membru va trebui sa ma abtin sa spun si sa discut unele lucruri atunci la ce mai exista forum?..tot forumul o sa se mute in INDBOX-urile voastre daca ne luam dupa sfaturile "spune-i prin pm". Cred ca am vorbit de 100 de ori pana acum despre kakashi gaiden. Aceasta parte este in manga de ani de zile si acum vin membri si spun ca vezi tu doamne ce spoiler am facut ca am povestit partea aia pentru lamurire si umplerea unor goluri din anime .
Nu o sa pot pune la fiecare topic acum SPOILER pt ca peste 1,2,3,10,20 de luni de la actiunea respectiva vine altu care abia a inceput naruto sau alt anime si zice ca i-am facut spoiler. Tipilor/elor, mai intelegeti si voi chestiile astea !

Nu restul trebuie sa aiba grija de tine, tu trebuie sa ai grija de tine. Fiecare topic are un anumit numel daca tu nu vrei sa afli despre ce se vb acolo pt ca tu nu ai ajuns la partea acea, NU INTRI SI GATA nu ne spui sa nu vb depre asta decat in pm-uri.

FINALLY.
Spec ca am lamurit multimea. Multumesc

uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?

Pages 1
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Spoiler ???? « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne