Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 12, 2007, 08:02:58 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Manga | Topic: Warcraft: the sunwell trilogy
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Warcraft: the sunwell trilogy  (Read 14 times)
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 510

Nici prea personal...

« on: November 10, 2007, 08:39:21 PM »

eh....nu e kiar manga, dar grafica asa e.
fiind luat curentu am dat o raita pana in carrefour si am citit primul volum: Vanatoarea de dragoni.
la inceputul cartii e scrisa povestea war 3 de pana acum: de la crearea lumii de catre titani pana la transformarea lui arthas in lich king.
povestea urmareste un grup de eroi in cautarea lor a izvorului soarelui, the sunwell...salas al unei forte stravechi si mistice, distrus si recreat in quel'thalas.
grupul e format din kalecgon, un dragon albastru ce ia forma unui tanar, arveena, fata kre il salveaza, tyirnoga, logodnica lui kalec, jorad, fost paladin sub comanda lui arthas, si de curand piticul hartyc grymstone.
restu cititi si voi...

Jiraya
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 82

Pliciman,J-Pliciman,here i come to take the gunoi!

« Reply #1 on: November 11, 2007, 04:49:29 PM »

bah.. da ai scris personajele de zici ca ai ceva cat tastatura in varfu degetelor 

ii cheama Kalecgos, Anveena, Tyiriagosa, Jorad, si Harkyn Grimstone

uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 180

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #2 on: November 11, 2007, 09:09:44 PM »

Mi-am cumparat di eu cele trei volume. Chiar daca primul volum mi s-a parut mai slabut, urmatoarele doua mi-au placut.
Cred ca cel mai important lucru la manga-ul asta, pe langa poveste, este stiul de desen absolut uimitor a lui Kim Jae-Hwan. Coreenii astia au avut mereu u stil aparte si foarte calumea in manga-uri ca Warcraft, Archlord sau King of Hell, si multe altele.
Revenind la cele 3 volume, per total sunt de parere ca merita invetitia (nu foarte ieftina, un volum fiind in jur de 20-si-ceva de lei). Daca esti fan Warcraft cu atat mai mult.

~ The Great Age of Pirates ~

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Manga | Topic: Warcraft: the sunwell trilogy « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne