Hai sa postez si la topicul asta ca tot n-am ce face.
Am jucat jocul acum ceva timp; desi la inceput aveam impresia ca va fi dezamagitor si linear, pot spune ca e foarte captivant. Desi nu e un FF in genul celor cu care ne-am obisnuit, este cu singuranta un joc bun. Cam greu cu controalele la inceput, mai ales ca se vrea shooter (un mouse ar fi facut minuni). Grafica buna, OST bun, voice-acting misto. Vincent just kicks ass.
Singurul minusuri ale jocului sunt bossi penibili si faptul ca e prea scurt (l-am gatat in 2 seri). Btw, ultimul nivel cand Vince e Chaos-mode e genial; mai ales impuscand monstri pe Longing-ul lui Gackt. Filmul de final (adica cel bonus) e WTF?! Apare Genesis si-l ia pe Vice, Gen fiind jucat de Gackt insusi (si nu parea nici macar CG). Deci ne putem astepta in curand la inca un joc sequel la FFVII.
Recomand jocul atat fanilor FF cat si celor care n-au tangente.
Si acum o intrebare pentru cei ce l-au mai jucat. La boss battle-ul cu robotul din Midgar Mansion, cum draq il bati mai eficient decat sa stai sus pe scari ascuns si sa ii dai cate 1-5dmg in cap pana moare. There must be a better way, dar mi-a fost prea lene s-o caut.
asta e intrebarea....
desi nu am unde sa il joc momentan...tare as vrea. m-am indragostit de chaos mode de knd am vazut imaginile...iar faza cu gackt=genesis...mi se pare aiurea, dar nu e asa rau...lasa loc de o continuare...