Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! November 27, 2007, 06:55:07 AM
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus  (Read 23 times)
jupy
Fanclub Digimon
Hidden-nin

Chakra: 163

- may the rock be with you -

« on: November 24, 2007, 03:57:10 PM »

caut jocule de ps2... ma pueti ajuta cu un torrent? am cautat pe torrentbar, mininova, torrentroom si wtorrent k sa nu mai cautati pe linkurile astea.... HELP?!

Brolly_AF
the First Kage and the Akatsuki Fan Club Leader !!!
Kage

Chakra: 1664

Tobi the Akatsuki Mastermind !!!

« Reply #1 on: November 24, 2007, 04:39:18 PM »

il gasesti aici !!!
 Ai Ps2 sau cu emulator incerci ???

jupy
Fanclub Digimon
Hidden-nin

Chakra: 163

- may the rock be with you -

« Reply #2 on: November 24, 2007, 05:53:54 PM »

am ps2
-problem solved-
dar daca tot am deschis threadu' hai sa vedem ce zic altii despre jocul asta... nu cred ca e vreo problema :)

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 181

-YOUKAI-

« Reply #3 on: November 25, 2007, 02:09:56 PM »

Hai sa postez si la topicul asta ca tot n-am ce face.
Am jucat jocul acum ceva timp; desi la inceput aveam impresia ca va fi dezamagitor si linear, pot spune ca e foarte captivant. Desi nu e un FF in genul celor cu care ne-am obisnuit, este cu singuranta un joc bun. Cam greu cu controalele la inceput, mai ales ca se vrea shooter (un mouse ar fi facut minuni). Grafica buna, OST bun, voice-acting misto. Vincent just kicks ass.
Singurul minusuri ale jocului sunt bossi penibili si faptul ca e prea scurt (l-am gatat in 2 seri). Btw, ultimul nivel cand Vince e Chaos-mode e genial; mai ales impuscand monstri pe Longing-ul lui Gackt. Filmul de final (adica cel bonus) e WTF?! Apare Genesis si-l ia pe Vice, Gen fiind jucat de Gackt insusi (si nu parea nici macar CG). Deci ne putem astepta in curand la inca un joc sequel la FFVII.
Recomand jocul atat fanilor FF cat si celor care n-au tangente.

Si acum o intrebare pentru cei ce l-au mai jucat. La boss battle-ul cu robotul din Midgar Mansion, cum draq il bati mai eficient decat sa stai sus pe scari ascuns si sa ii dai cate 1-5dmg in cap pana moare. There must be a better way, dar mi-a fost prea lene s-o caut.

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 512

Nici prea personal...

« Reply #4 on: November 26, 2007, 10:19:01 PM »

Hai sa postez si la topicul asta ca tot n-am ce face.
Am jucat jocul acum ceva timp; desi la inceput aveam impresia ca va fi dezamagitor si linear, pot spune ca e foarte captivant. Desi nu e un FF in genul celor cu care ne-am obisnuit, este cu singuranta un joc bun. Cam greu cu controalele la inceput, mai ales ca se vrea shooter (un mouse ar fi facut minuni). Grafica buna, OST bun, voice-acting misto. Vincent just kicks ass.
Singurul minusuri ale jocului sunt bossi penibili si faptul ca e prea scurt (l-am gatat in 2 seri). Btw, ultimul nivel cand Vince e Chaos-mode e genial; mai ales impuscand monstri pe Longing-ul lui Gackt. Filmul de final (adica cel bonus) e WTF?! Apare Genesis si-l ia pe Vice, Gen fiind jucat de Gackt insusi (si nu parea nici macar CG). Deci ne putem astepta in curand la inca un joc sequel la FFVII.
Recomand jocul atat fanilor FF cat si celor care n-au tangente.

Si acum o intrebare pentru cei ce l-au mai jucat. La boss battle-ul cu robotul din Midgar Mansion, cum draq il bati mai eficient decat sa stai sus pe scari ascuns si sa ii dai cate 1-5dmg in cap pana moare. There must be a better way, dar mi-a fost prea lene s-o caut.

asta e intrebarea....
desi nu am unde sa il joc momentan...tare as vrea. m-am indragostit de chaos mode de knd am vazut imaginile...iar faza cu gackt=genesis...mi se pare aiurea, dar nu e asa rau...lasa loc de o continuare...

Pages 1
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne