Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! November 29, 2007, 09:22:55 PM
AnimeFan | GFX | Artwork & Fanfiction | Topic: Yazoo's drawing corner ~~~
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Yazoo's drawing corner ~~~  (Read 19 times)
Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 181

~[Singrave Legacy]~

« on: November 27, 2007, 09:19:23 PM »

Ok, m-am decis sa deschid si io un topic pe aici. Mai intai voi posta niste lucrari mai vechi [nu foarte totusi] urmand sa fac update-uri cu noutati. Here we go:

~ desen pentru un concurs vechi de desen; nu mi-a iesit cinestie ce, insa nici n-am investit prea mult timp in el ~

~ Reno fanart [Final Fantasy VII series] ~

~ Devil May Cry 3 chibis - Conclusion ~

~ Action scene - ar fi urmat sa fie editata in stil manga, insa asa a ramas ~

~ Kaim Mattheas - personaj propriu pentru universul KoF [King of Fighters] ~

RAW: EDITED:

~ more Kaim art ~

RAW: EDITED:

~ Yazoo fanart [Final Fantasy VII Advent Children] - facut in timpul unui curs ~

~ Shen Woo fanart [KoF] ~

Cam atat pentru moment; cred ca ajunge. Voi revenii cu altele noi.
ja ne!~

« Last Edit: November 27, 2007, 09:20:04 PM by Yazoo » Logged

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 511

Nici prea personal...

« Reply #1 on: November 27, 2007, 09:45:49 PM »

Kaim looks kool!
frate...nu te lasa de treaba...vreau sa aflu kre e treaba cu Kaim...design, style, moves and shit...

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 181

~[Singrave Legacy]~

« Reply #2 on: November 27, 2007, 10:04:45 PM »

Kaim looks kool!
frate...nu te lasa de treaba...vreau sa aflu kre e treaba cu Kaim...design, style, moves and shit...

Oh, long story short: Kaim este un personaj gandit de mine si un prieten; urma sa fie protagonistul unui fan-doujin [not hentai related] despre KoF. Insa, prietenul acela a plecat la Cluj la facultate si proiectul a ramas on-hold, urmand sa fie dropped in curand din cauza ca nu mai am chef sa ma ocup de el. Despre personaj, lets see: got blasted with evil Orochi enegry which mutated his left eye, in something similar to a jyagan. Fights ussing a personalized style derived from Tae-Kwon Do (adica mai mult bazat pe lovituri de picioare). Look: Par negru, ii acopera ochil stang (cum probabil se vede), si poarta o uniforma scolara japoneza cu cravata desfacuta atarnata de gat.
A da, am uitat sa mentionez ca in desenul cu the fight scene (care ar trebui sa fie o pagina de manga), tot Kaim e personajul din mijloc; Ar fi trebuit sa fie un experiment la cum va arata doujin-ul insa nu ne-am mai ocupat de el. Pacat, dar deh, ata ete.

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 511

Nici prea personal...

« Reply #3 on: November 27, 2007, 11:05:51 PM »

[dak erai pe mess iti ziceam acolo]
dak ai nevoie de un partener, te ajut cu placere...ideea e super, si are potential...

Pages 1
AnimeFan | GFX | Artwork & Fanfiction | Topic: Yazoo's drawing corner ~~~ « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne