Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : A inceput inscrierea pentru concursul de felicitari pentru sarbatori. Felicitarea castigatoare va fi folosita de situl www.animefan.ro pentru a ura sarbatori fericite membrilor sai. Mult succes! December 17, 2007, 11:50:53 PM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Bleach | Topic: Ashido
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: La ce rang credeti ca este ?
Capitan 2 (66.7%)
Vice-capitan 0 (0%)
sub cele enuntate 1 (33.3%)
Total Voters: 3

Pages 1
Author
Topic: Ashido  (Read 42 times)
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 301

Don't make me use the eye !

« on: December 09, 2007, 03:58:49 AM »

De cand a aparut personajul aceasta vroiam sa fac un topic despre el. Mi se pare destul de interesant si mai ales ca lupte de atatia ani din padure. Din cate am vazut eu nu si-a folosit deloc Bankai-ul si a invins adversari destul de buni, mai ales ca erau in grup. Faza este ca era o piesa importanta daca ajunge cu restul grupului in castel.
Personal, nu cred ca el nu o sa mai apara in toata actiunea asta. Chiar sunt curios ce rang are momentan, eu zic ca este undeva aproape de capitan.
Credeti ca se va intoarce in Soul Society ?

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 501

Nici prea personal...

« Reply #1 on: December 09, 2007, 09:14:35 PM »

ar fi treb la poll sa pui optiunea: who cares?
ashido e pers in plus...si astfel are lipsuri si limite...eu unu speram sa moara...iar dak mai vad un filler la bleach jur k le arunc bomba in cap!

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 136

Gamehamster

« Reply #2 on: December 16, 2007, 11:07:44 AM »

bine, tu limiteaza'te doar la manga... deparca anime-ul trebuie sa urmeze intocmai manga, nu poate sa mai adauge ceva in plus.... revenind... ashido cred ca era un shinigami oarecare, si din acest motiv nu si'a folosit nici shikai-ul, nici bankai-ul. eu as spera sa mai apara in vreun filler, deoarece mi'a placut stilul lui de lupta.

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #3 on: December 16, 2007, 02:07:31 PM »

bine, tu limiteaza'te doar la manga... deparca anime-ul trebuie sa urmeze intocmai manga, nu poate sa mai adauge ceva in plus.... revenind... ashido cred ca era un shinigami oarecare, si din acest motiv nu si'a folosit nici shikai-ul, nici bankai-ul. eu as spera sa mai apara in vreun filler, deoarece mi'a placut stilul lui de lupta.
anime nu treb sa urmeze intocmai manga...dar dak e asa, atunci ar trebui alt titlu, pt k nu ar mai fi aceeasi serie.
problema cu un filler e acelasi lucru mereu: toate personajele introduse dispar mai apoi...ceea ce ma uimeste k rin, cloud si nova au rezistat pana acum.
si un filler e doar o tragere de timp pt actiunea adevarata si povestea uimitoare ce urmeaza...eu le-am vazut pe amandoua si pot compara...cei kre nu au citit manga nici nu au de unde sa stie de ce fillerele sunt asa daunatoare.

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 136

Gamehamster

« Reply #4 on: December 16, 2007, 03:31:39 PM »

tocmai d'aia nu vreau sa citesc manga

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #5 on: Today at 01:07:29 AM »

cred ca el era un shinigami oarecare dar dupa ce a stat asa mult timp a devenit mai puternic. Daca ceilalti fugeau mai mult si apoi atacau, Ashido ii kilarea din prima.

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 101

« Reply #6 on: Today at 02:23:56 AM »

dar tot un personaj de umplutura ramane >.> knd ma uitam la ep alea eram ceva de genu "wtf?!? am sarit fara sa vreau vreun cap din manga? ... nu tin minte sa fi citit asa ceva ... si nu mai aveam rabdare sa ajunga sa se intalneasca cu ... what was his name again? ... hm ... de tot zice nino .. i keep on forgetting his name" ... pt ca de aici incolo incep adevarata actiune ... care e mai mult dekt interesanta ... da nah nu va povestesc mai multe pt k as face spoiler

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #7 on: Today at 10:40:58 AM »

ashido nu zice "nino"
« Last Edit: Today at 10:59:55 AM by adicrst » Logged

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #8 on: Today at 10:52:59 AM »

dar tot un personaj de umplutura ramane >.> knd ma uitam la ep alea eram ceva de genu "wtf?!? am sarit fara sa vreau vreun cap din manga? ... nu tin minte sa fi citit asa ceva ... si nu mai aveam rabdare sa ajunga sa se intalneasca cu ... what was his name again? ... hm ... de tot zice nino .. i keep on forgetting his name" ... pt ca de aici incolo incep adevarata actiune ... care e mai mult dekt interesanta ... da nah nu va povestesc mai multe pt k as face spoiler
ya gotta love them bleach fans...
adi...nu ashido zicea nino...the baron [pt k mereu ii uit numele] ii toooot zice nino lui ichi...de aia capitolul knd baronul si-o fura se numeste "don't call me nino!"

sakura
A N B U

« Reply #9 on: Today at 02:17:24 PM »

right ...
ok ... adi ... se pare k am lasat lumea in ceatza ... ce am vrut sa eu spun e ... la fazele in care ei ajung in padure (forgot the name) ma tot gandeam knd saracii ajung sa se intalneasca cu baronul (de zice nino) mai ales k stiam k se intalnesc undeva in las noches nu in padure ... si knd colo asteptarile mele sunt inselate pt k rukia se intalneste cu ashido un pers pe care nu l-am vazut in manga si ma tot intrebam daca nu cumva am sarit un capitol si m-am pus sa cicalesc daca nu cumva am sarit capitole din manga ... si nu ... nu le-am sarit ... adevarul e k a m-au cam plictisit fazele din padure ... si dupa cum am zis adevarata actiune incepe de la intalnirea cu baronul ... if u only knew ... kte surprize apar dupa intalnirea cu baronul ... ai ajunge sa zici "wtf ... astia intarzie actiunea numa k sa bage un personaj aiurit care si asa nu mai apare mai incolo?!? knd toata frumusetea e de la intrarea in las noches" ... oricum o sa ai parte de niste suprize placute ... garantez ... daca nu se mai intarzie mult actiunea cu alte personaje inutile ;)
« Last Edit: Today at 02:18:52 PM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #10 on: Today at 02:25:00 PM »

revenind la ashido...personajul avea potential...adik kiar as fi vrut sa apara si in manga...atunci nu as fi zis k e introdus inutil...dar felul in kre a fost bagat lasa mult de dorit...pana si iesirea lui din scena e lame...knd l-am vaz prima data am zis: whoa...predator...asta inseamna k ichigo e schwarzie, si chad e danny glover....

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #11 on: Today at 04:05:50 PM »

pai zicea ca or sa se intalneasca din nou. De unde stii ca nu va aparea in cine-stie-ce lupta din castel...si "puff" there goes the manga

sakura
A N B U

« Reply #12 on: Today at 04:16:30 PM »

well daca apare e ok ... nu ma supar dar daca apare sper sa fie ceva mai interesant nu doar niste amintiri si kteva lupte amarate ... totusi dupa mine apartia lui sau unui alt personaj ar inseamna sa se amane partile bune pe care abia le asptept ... u don't even know ...

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #13 on: Today at 06:18:51 PM »

pai zicea ca or sa se intalneasca din nou. De unde stii ca nu va aparea in cine-stie-ce lupta din castel...si "puff" there goes the manga
pt k dak ar fi cum zici tu, ar insemna k bleach nu va ma urma manga....si in ciuda fillerelor bagate pana acum, povestile din filler erau mereu incheiate...k atunci knd patros a furat fake-ul...creat de aize cu iluzia sa...
problema unui filler este k kubo tite, geniu al luptelor, nu e cel ce regizeaza scenariul si de aceea e asa lame..

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Bleach | Topic: Ashido « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne