Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : AF va prezinta primul duel in premiera intre Kyo si Yuki. Va asteptam pe toti sa votati si sa incurajam aprecierea amv-urilor pe AnimeFan January 22, 2008, 10:26:58 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Manga | Topic: Naruto - (posibil spoiler pt cei care nu sunt la zi cu manga-ul)
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2
Author
Topic: Naruto - (posibil spoiler pt cei care nu sunt la zi cu manga-ul)  (Read 153 times)
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 340

loved by few hated by many respected by all

« Reply #15 on: December 15, 2007, 08:55:04 AM »

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

eu tooot astept sa fie ceva imprevizibil in serie...da nu prea am noroc...
+1
m-am uitat peste raw si parea interesant din poze si cand colo NIMIC... nicio surpriza sau ceva interesant ... jiraya reinvie din mortzi o.0 0.o o.o O.o o.O ... astia vor sa ajunga k si serialele alea la episodu 2189084258918952

si orochimaru a murit asha sec sa arate kt de puternic e sasuke ... probabil

am recitit episodul ala din manga 362 ... si da ala e tobi fiindca pein il intreaba cum a fost sasuke ? si el l-a vazut ... ciudat e k cu o pagina inainte d discutzia asta cineva il cheama pe pein si ala seamana cu tobi bine se vede doar in umbra
« Last Edit: December 15, 2007, 09:34:01 AM by smasher » Logged

Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music running throu my veins
Hardstyle is the music that makes me INSANE !

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 121

« Reply #16 on: December 23, 2007, 03:03:05 AM »

cap 383 is out ...

sasuke si itachi cred k o sa tina acum concurs de privt...cine clipeste pierde.
k tot veni vb de concurs de privit ...
"let's see how good ur eyesight is" ...

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

The Dark One
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 2

« Reply #17 on: December 30, 2007, 06:05:12 PM »

din cate am vazut un ultimele episoade, Jiraya moare, acel student despre care vorbea profetia e Naruto, Toby este intradevar Madara, chiar Pain o recunoaste dupa ce il omoara pe jiraya...iar in batalia dintre frati
seria asta ne lasa cu o imagine interesanta in care Sasuke il prinde pe Itachi intr-un genjutsu si ii infige sabia pe la spate
Daca batalia se termina asa de repede intre ei,ramane de vazut,dar cea mai interesanta batalie este,dupa parerea mea, ca dintre toby si shinobi din konoha(naruto,hinata,sakura kakashi si restu...)  eu zic k baietii or sa si-o ia

PS. aici e manga si e postata de cate ori apare ceva nou http://manga.unrivaled.info/index.php?folder=/Naruto/384/
« Last Edit: December 30, 2007, 06:11:39 PM by The Dark One » Logged

sakura
A N B U

« Reply #18 on: December 30, 2007, 08:09:28 PM »

acum am citit ... thanks for the link ...
nu pot sa cred k itachi pierde asa usor in fatza mucosului de sasuke ... no friggin' way ... si apoi chiar sunt curioasa ce vrea sa il intrebe pe itachi ...

din cate am vazut un ultimele episoade, Jiraya moare, acel student despre care vorbea profetia e Naruto, Toby este intradevar Madara, chiar Pain o recunoaste dupa ce il omoara pe jiraya...
nu pot sa cred k am sarit peste partea in care ii spune pe nume lui madara >< m-am uitat din nou and yup that is how it is ... madara e tobi interesant ... (se poate totusi ca madara sa nu fi fost omorat de hogake-le cu care s-a luptat? sau ce aparitie surprinzatoare se presupune sa fie?)
well abia astept sa vad ce se intampla in lupta dintre tobi/madara si leafpeoples (cum le spune el)
« Last Edit: December 30, 2007, 08:10:47 PM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 340

loved by few hated by many respected by all

« Reply #19 on: December 30, 2007, 09:50:13 PM »

se stia de mult k tobi e madara o.0

si sper sa nu moara jiraya
itachi nu cred k a pierdut ar fi eSeF
« Last Edit: December 30, 2007, 09:51:05 PM by smasher » Logged

Hardstyle is the music running throu my veins
Hardstyle is the music that makes me INSANE !

sakura
A N B U

« Reply #20 on: December 30, 2007, 09:53:24 PM »

mda stiu k de mult se discuta problema asta ... dar stiu k erau unii de erau impotriva teoriei cu tobi=madara ... si chiar mi-am zis k astept pana vad negru pe alb ... scris tobi=madara

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 510

Nici prea personal...

« Reply #21 on: January 15, 2008, 01:26:43 PM »

mda stiu k de mult se discuta problema asta ... dar stiu k erau unii de erau impotriva teoriei cu tobi=madara ... si chiar mi-am zis k astept pana vad negru pe alb ... scris tobi=madara
pai coloreaza tu manga, k sa vezi rosu pe negru...XD
itachi s-a enervat...ma rog...era si cazu...

sakura
A N B U

« Reply #22 on: January 15, 2008, 09:33:32 PM »

pai coloreaza tu manga, k sa vezi rosu pe negru...XD
itachi s-a enervat...ma rog...era si cazu...

lol ... thanks for the tip ... da nu ma pun sa fac asta acuma ... am alte treburi mai imp pe cap ...
apropos bine k mi-ai amintit ... am uitat sa vad daca s-au facut update-uri la manga ... *goes and check*

new chapter out 385

uchiha madara is alive!
« Last Edit: January 20, 2008, 01:06:45 AM by sakura » Logged

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #23 on: January 20, 2008, 01:18:49 PM »

oh, praise the lord!
cred k singura calitatea a acestei povesti momentan e suspansul....

sakura
A N B U

« Reply #24 on: January 20, 2008, 03:55:15 PM »

cred k singura calitatea a acestei povesti momentan e suspansul....
asta vroiam sa zic si eu ... se pare ca abia acuma incepe adevarata lupta dintre sasuke si itachi ... dar ar fi bine sa ne mai dezvaluie niste detalii viza vi de madara si kyuubi

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi

Chakra: 280

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #25 on: January 20, 2008, 09:17:18 PM »

O___o...well..recunosc...a cam fost spoiler ptr mn..da nu ma deranjeaza asa tare..n-am citit chiar tot...dar..un singur lucru am de zis pe mom...''jiraya-sama...don't die..if u die...kakashi will be destroyed....who will make itcha itcha???'''

[/URL]

sakura
A N B U

« Reply #26 on: January 20, 2008, 10:17:29 PM »

O___o...well..recunosc...a cam fost spoiler ptr mn..da nu ma deranjeaza asa tare..n-am citit chiar tot...dar..un singur lucru am de zis pe mom...''jiraya-sama...don't die..if u die...kakashi will be destroyed....who will make itcha itcha???'''
naruto ... the destined one ... LOL (ce scot din mine)

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #27 on: January 20, 2008, 10:23:02 PM »

girls are kinky beings...LOL

deci, jiraiya i-a antrenat pe pein, minato si pe naruto...who will be the chosen one? minato's as dead as punk...pein is evilly gay...and naru's just a retard
things aren't looking too good for the ninja world.
sasuke: are you looking at me?
itachi: .....
sasuke: are you looking at me??
itachi: bro...
sasuke: answer me! are you freakin lookin at me?!
itachi: i am now! so STFU!

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi

Chakra: 280

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #28 on: January 20, 2008, 10:28:03 PM »

[deci, jiraiya i-a antrenat pe pein, minato si pe naruto...who will be the chosen one? minato's as dead as punk...pein is evilly gay...and naru's just a retard
things aren't looking too good for the ninja world.
sasuke: are you looking at me?
itachi: .....
sasuke: are you looking at me??
itachi: bro...
sasuke: answer me! are you freakin lookin at me?!
itachi: i am now! so STFU!

De unde le scoti mah!!!!!!!!!!!????
ANyway...vinu isi face efectu..Ooo...O____o...i see 2 peins...yey!!!!!!!!!
« Last Edit: January 20, 2008, 10:29:04 PM by sakura » Logged

[/URL]

Pages 1 2
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Manga | Topic: Naruto - (posibil spoiler pt cei care nu sunt la zi cu manga-ul) « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne