News: Revista Animefan 3 a fost lansata, luati-o cat e calda !!!

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 09, 2008, 12:54:11 PM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Naruto - (posibil spoiler pt cei care nu sunt la zi cu manga-ul)  (Read 307 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 129

20.00 ryo

View Inventory
Send Money to sasuke

I am the powerfull

« Reply #30 on: January 26, 2008, 04:43:39 PM »

cine ar fi crezut ca uchiha madar mai ii in viatza  si ca el ii fondatorul organizatiei akatsuki

The Dark One
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 0

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to The Dark One

The King of Darknes

« Reply #31 on: January 27, 2008, 10:01:43 PM »

Cam au dat de inteles chestia asta dinainte de lupta dintre Pain si Jiraiya... Dar sincer nu prea cred ca Madara e nu mai e pe cat de puternic era odata....

Oricum, acum am inteles de ce l-a lasat pe Sasuke in viatza fracsu' Il pastreaza ca "donator" de ochii  tare

Sunt curios daca o sa moara Itachi abia astept sa vad
« Last Edit: January 27, 2008, 10:02:27 PM by The Dark One » Logged

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 122

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #32 on: January 27, 2008, 10:07:32 PM »

sau poate moare sasuke (merita) ... atunci da s-ar schimba multe in poveste ... si poate ar deveni ceva mai interesant ... (mai ales k poate akatsuki s-ar alege cu un alt conducator si mai nebun si mai bolnav dekt madara) ... si apoi am putea spune k sasuke a fost oarecum deja inlocuit (remember sai) ... anyways ... o sa vedem ce se mai intampla (cam greu totusi sa moara sasuke ...mai ales acuma, cand se presupune k e mai puternic dekt insusi orochimaru, are si puterile alea "spectaculoase" ... dupa ce s-a chinuit autorul sa il "imbunatateasca" pe sasuke samd ... nu prea cred k o sa ii curme asa usor "viata" ... but u never know)
« Last Edit: January 27, 2008, 10:08:41 PM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 813

153.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #33 on: February 02, 2008, 12:09:31 AM »

nu...sasuke o sa moara, da nu acum.
zbieratul ala de pe fundal cred k a fost al lui itachi...
"eye love u, brother!"
xcum, interesant cladita povestea cu madara si fratele sau...desi am zis de mult timp k madara inca mai e in viata si k e liderul akatsuki...

The Dark One
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 0

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to The Dark One

The King of Darknes

« Reply #34 on: February 02, 2008, 02:32:58 PM »

N-are cum sa moara sasuke! Nu are cum! Si nici n-o sa-i ia ochii itachi... Tin minte ca am vazut un fel de spoiler pe undeva ca n bonus la un capitol de manga in care era przentat sfarsitul povestirii. Era ceva de genu' sasuke se intoarce la casa lui unde il astepta fiul lui pregatit sa-i arate noa tehnica invatzata, si dupa ce-l arde bine ii spune ca vrea sa aiba si el un fratzior.  Dupa care sasuke se uita dragastos la Sakura si ii spune "De ce nu in seara asta!" Si prin ultimele cadre este aratat noul Hokage care, bine inteles, e Naruto pacat ca nu mai gasesc pagina aia avea multe spoilere misto
« Last Edit: February 02, 2008, 02:38:16 PM by The Dark One » Logged

Crow
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 30

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to Crow

I am darkness, I am your end

« Reply #35 on: February 02, 2008, 02:47:27 PM »

deacord cu ande aici, cred ca itachi tipa. sa fi facut sasuke un mic truc de gen/doujutsu si sa se fi inlocuit pe el cu itachi si sa-i ia de fapt sasuke ochii lu fratisu
« Last Edit: February 02, 2008, 02:48:28 PM by Crow » Logged

andemon
A N B U
Sennin

153.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #36 on: February 03, 2008, 01:25:38 AM »

deacord cu ande aici, cred ca itachi tipa. sa fi facut sasuke un mic truc de gen/doujutsu si sa se fi inlocuit pe el cu itachi si sa-i ia de fapt sasuke ochii lu fratisu
hm...that would suck too!
nu vreau sa moara itachi...nu asa de lame xcum...desi era cazu sa o si incaseze...

he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 186

111.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #37 on: February 08, 2008, 01:57:54 PM »

vb intr-o seara cu volt si in *** ma mananca de il intreb de manga , dak se cupleaza cineva cu careva , mia zis k sai dar nu vreau sa stiu tipa (bine macar k se formeaza un cuplu) si mia mai zis k moare jiraya , aaaaaaaaaaaaaaaaaa nuuuuuu de ce , cand , cum , cine
fie nu vreau sa stiu , mia tot laudat volt mangaul k e super inainte etc , k nu se compara etc , si am comiso , am citit din manga 2 capitole fix alea cand se vede naruto cu sasuke , si dupaia eram wtf ce cacat de serial adika de vreun an de cand am vazut preview ala din primul ep erm cu sufletul la gura sa vezi ce o sa se bata , aoleu deabea astept , da nui mare chestie  adika apare orocimaru hai sasuke sa mergem lasai in viatza k avem nevoie de ei sa ne mai elimine din dusmani
aoleu imi e o scarba de seria naruto acum , aaa sa nu mai aud de el , astept de atata timp ...... k sa se intample .....nimic 

adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi

Chakra: 333

40.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #38 on: February 08, 2008, 02:01:56 PM »

Sai se cupleaza???Cu cine cine?? e cumva ino pig?? wanna know too..

always...
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 186

111.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #39 on: February 08, 2008, 02:10:42 PM »

si eu vroiam sa stiu dak se cupleaza cineva cu careva , nam vrut sa stiu cine e fata vreau sa fie surpriza , posibil ino ,k volt mia zis sa imi iau gandul de la sai-sakura , si alta mai tinerica nu e , si personj nou nu cred k e k ar fi zis volt dak era una noua

adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
voltaire
2-1, in deplasare

Chakra: 117

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to voltaire

In stresiune

« Reply #40 on: February 08, 2008, 03:39:19 PM »

nu vreau sa moara itachi...nu asa de lame xcum...desi era cazu sa o si incaseze...

n-ar fi mai bine sa ii ia sasuke ochii?

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U

Chakra: 122

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #41 on: February 08, 2008, 06:30:25 PM »

n-ar fi mai bine sa ii ia sasuke ochii?
NU!
that would be no fun >< si apoi sa repete cam aceeasi faza care a facut-o cu orochimaru ... lame ... ca foloseste tehnica inamicului impotriva acestuia ... not fun ... prea repetitiv ... si apoi la cat de nebun e itachi ...he'd surely make the action more interesting ^^

vb intr-o seara cu volt si in *** ma mananca de il intreb de manga , dak se cupleaza cineva cu careva , mia zis k sai dar nu vreau sa stiu tipa (bine macar k se formeaza un cuplu) si mia mai zis k moare jiraya , aaaaaaaaaaaaaaaaaa nuuuuuu de ce , cand , cum , cine
fie nu vreau sa stiu , mia tot laudat volt mangaul k e super inainte etc , k nu se compara etc , si am comiso , am citit din manga 2 capitole fix alea cand se vede naruto cu sasuke , si dupaia eram wtf ce cacat de serial adika de vreun an de cand am vazut preview ala din primul ep erm cu sufletul la gura sa vezi ce o sa se bata , aoleu deabea astept , da nui mare chestie  adika apare orocimaru hai sasuke sa mergem lasai in viatza k avem nevoie de ei sa ne mai elimine din dusmani
aoleu imi e o scarba de seria naruto acum , aaa sa nu mai aud de el , astept de atata timp ...... k sa se intample .....nimic 

welcome to the club 

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
andemon
A N B U
Sennin

153.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #42 on: February 08, 2008, 07:48:52 PM »

mda...heo se uita la naruto pt cupluri...e si asta o treaba -_-
xcum, seria inca poate fi salvata...hai pein! da-le mizerie!

smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 340

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to smasher

loved by few hated by many respected by all

« Reply #43 on: February 08, 2008, 11:40:18 PM »

pfff waaa citeam si eu manga evident k nu am fost atent la ce pagina e si citesc citesc vad "amaterasu" si tot dau click am dat o gramada de clickuri si zic "wtf dc nu se duce la urmatoarea" si cand colo era ultima :<

heo citeste manga de tot sa nu o citi deloc, normal k e aiurea daca citesti 2 capitole.

Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music running throu my veins
Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music that makes me INSANE !

Crow
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 30

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to Crow

I am darkness, I am your end

« Reply #44 on: February 08, 2008, 11:52:06 PM »

Pein? Pein is lame! That goes for Madara/Obito/or whoever that Uchiha in the shadows is. They need something bad, someone evil that shows them what a ninja war is really like!

Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to: