News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 10, 2008, 03:34:51 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: Naruto - (posibil spoiler pt cei care nu sunt la zi cu manga-ul)  (Read 356 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 122

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #45 on: February 08, 2008, 11:54:15 PM »

pfff waaa citeam si eu manga evident k nu am fost atent la ce pagina e si citesc citesc vad "amaterasu" si tot dau click am dat o gramada de clickuri si zic "wtf dc nu se duce la urmatoarea" si cand colo era ultima :<

i know the feeling

heo citeste manga de tot sa nu o citi deloc, normal k e aiurea daca citesti 2 capitole.

+1 u're right

Pein? Pein is lame! That goes for Madara/Obito/or whoever that Uchiha in the shadows is. They need something bad, someone evil that shows them what a ninja war is really like!
maybe ... dar inca nu stim tot despre pein ... so let's give him a chance ^^
sau lui itachi lol la cat de nebun e ...

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
Crow
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 30

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Crow

I am darkness, I am your end

« Reply #46 on: February 09, 2008, 02:05:00 PM »

itachi arata chiar caraghios cand incepe sa tipe la sasuke. toata imaginea lui de cool and cold guy pe care a avut-o in timpul intregii povesti e stearsa cu buretele acum e aratat ca un nebun, it's pathetic. era printre putinele personaje misto si l-au stricat

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 814

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #47 on: February 09, 2008, 02:14:51 PM »

itachi arata chiar caraghios cand incepe sa tipe la sasuke. toata imaginea lui de cool and cold guy pe care a avut-o in timpul intregii povesti e stearsa cu buretele acum e aratat ca un nebun, it's pathetic. era printre putinele personaje misto si l-au stricat
100% adevarat!
a fost prima data knd l-am vazut asa excitat...
adik ma asteptam sa isi piarda calmu...dar nu in timp ce isi violeaza fratele!

Crow
Jounin (B-rank mission)

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Crow

« Reply #48 on: February 09, 2008, 06:12:46 PM »

deci cat de lol a fost? sasu a l-a batut fara Mangekyo, dar totusi asta inseamna ca e mai puternic chiar si fara ultima tehnica a sharingan-ului? totusi as vrea sa se termine o data lupta aia sa moara unu din ei, si Two Face care se tot uita la ei

sakura
A N B U

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #49 on: February 09, 2008, 08:30:00 PM »

agrees ... de asta rad numa la gandul postat (de mine) mai sus ... dar parca nu as vrea sa catige sasuke ... nu stiu ...
phew ... no one lost their eye ...
interesant ... se pare ca sasuke l-ar putea depasi cu mult pe itachi ... dar sunt foarte curioasa in privinta tehnicii amaterasu ... looks intriguing ...

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 340

20.00 ryo

View Inventory
Send Money to smasher

loved by few hated by many respected by all

« Reply #50 on: February 09, 2008, 09:01:00 PM »

Pein? Pein is lame! That goes for Madara/Obito/or whoever that Uchiha in the shadows is. They need something bad, someone evil that shows them what a ninja war is really like!
eu zic k zetsu e cel mai jmecher dintre jmecheri ()

chiar daca nu s-a batut are jutsuri klumea de spionaj (LOL) si urmareste toate luptele importante

Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music running throu my veins
Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music that makes me INSANE !

Crow
Jounin (B-rank mission)

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Crow

« Reply #51 on: February 09, 2008, 09:11:19 PM »

dar poate ma lamuriti voi ca nu prea imi dau seama, itachi si-a scos ochiul sau nu? ca ba il arata ca se tine de fata, ba il arata cu amandoi, ba il are inchis...wtf? arati o data gaura plina de sange sa ne convingem

sakura
A N B U

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #52 on: February 09, 2008, 09:18:46 PM »

genjutsu ... just genjutsu ... si nu doar itachi e in stare de genjutsu ... sasuke a reusit sa faca fata tuskuyomi-ului lui itachi ... si precis a folosit un genjutsu impotriva lui itachi astfel incat sa ii provoace o durere similara ... (someone correct me if i'm wrong)

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 814

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #53 on: February 09, 2008, 11:20:45 PM »

adevaru e k mangaka-ul mulge lupta asta mai rau decat naruto vs sasuke...
toata lupta asta genjutsu a fost amuzanta timp de 3 capitole...da vreau sa vad niste ninjutsu si niste miscare.
desi e totusi naruto, nu ruroken si nici bleach.

Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to: