News: Daca aveti -25 chakra riscati sa luati ban, va rugam sa fiti atenti si daca sunteti in aceasta situatie sa cumparati din AF SHOP item-uri specifice !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 19, 2008, 02:18:08 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: 1 ... 8 9 [10]   Go Down
  Print  
Author Topic: school stuff  (Read 887 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sungoddess
ignited!!!
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 377

45.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

never say ever

« Reply #135 on: June 18, 2008, 09:34:12 PM »

Wrong..    nu conteaza ptr ei ...isi fac materia..chiar si prost daca o fac tot sunt platiti..si legat de facultati..nu numai la facultati este faza cu doar tocesti si treci..si faptu ca invatamantu nostru este inca cu baza comunista..d-aia mereu ramanem in urma..au venit studenti straini..si ne-au aratat cum se preda la ei..pei frate..e diferenta ca de la cer la pamant..nu e de mirare ca is mai destupati la minte..

The Dark One
Genin (D-rank mission)

Chakra: 3

105.00 ryo

View Inventory
Send Money to The Dark One

The King of Darknes

« Reply #136 on: June 18, 2008, 10:07:41 PM »

Crow, as face asta, dar nu-mi permit. Plus ca vreau sa duc pana la capat ce am inceput, si mai am un an si scap de facultate. M-am descurcat destul de bine la auto pana acum, nu pot sa ma plang. Sunt inca la stat si am putine restantze... asa ca nu o sa-mi fie greu s-o termin

Dupa parerea mea, in curand facultatile private vor ajunge mai bune decat cele de stat. E un lucru trist, dar inevitabil dupa cum merg lucrurile la noi. Automatica, din facultatea la care toti isi doreau sa ajunga, la care erau 3 sau 4 candidati pe loc, a ajuns acum o facultate cu ceva de genu' 1.2 candidati pe loc, si in curand o sa se ajunga la admitere pe baza de dosar.

Partea buna a facultatii de stat e ca ti se ofera un loc unde sa stai pe relativ putini bani, si diploma pe care o iei la sfarsit(si e pe moka). Restul e apa de ploaie.

Daca n-as fi prins la stat aici, nu as fi facut poli. Gandeste-te ca poli costa mai mult decat romano-americana la cu taxa 

PS. Mult succes la toamna!! Sa-mi povestesti si mie cum e acolo
« Last Edit: June 18, 2008, 10:09:33 PM by The Dark One » Logged

Pages: 1 ... 8 9 [10]   Go Up
  Print  

Jump to: