News: ATENTIE !! Din cauza politicii anti-spam a companiei Yahoo, unele email-uri trimise de catre animefan pot intarzia si pana la 24 de ore. .::GMail,Hotmail,etc nu sunt afectati:..

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
January 08, 2009, 10:56:32 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !

Download [Anime Download] [Serii Complete]

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: My evolution in AMV making  (Read 696 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
DeeDee
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 1035

169.00 ryo

View Inventory
Send Money to DeeDee

sugar high- Pepsi addict - :D

« Reply #15 on: April 30, 2008, 04:39:43 PM »

Da, s-a mai plans lumea de suprapunerile de pe la mijloc, dar pur si simplu nu am putut alege intre cele 2 frame-uri! Nu e foarte deranjant totusi.
Si suprapunerea de la sfarsit asa trebuie sa fie.

Yay!!! Alt AMV facut in 2-3 zile!!!  mama, ce le scot pe banda - fara numar, fara cifra 

Anime Lav Stori

Muzica: Fara Zahar - Lav Stori
Anime: destul de multe, toate sunt listate la sfarsitul AMV-ului
YouTube Link:  http://www.youtube.com/watch?v=A23OIZ9jgZ8

Comentati, aici sau acolo. Sau, si mai bine...si aici, si acolo. 

Image and video hosting by TinyPic
The Force is with me!
viase
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 4

28.00 ryo

View Inventory
Send Money to viase

« Reply #16 on: April 30, 2008, 05:55:42 PM »

Hmm...amv-ul e destul de original dar pare prea "murdar"
Multe faze se repeta...chiar de 5 ori unele. Ai mare grija la masking am vazut o gramada de geseli, incearca sa folosesti si optiunea feather dar nu abuza de ea. Calitatea vizuala este slaba si am vazut unele faze random.
Parca am vazut si putin lip sync, dar nu stiu sigur daca asta trebuia sa fie...era prea prost sincronizat
DeeDee

169.00 ryo

View Inventory
Send Money to DeeDee

« Reply #17 on: April 30, 2008, 06:15:42 PM »

Interesant ce spui tu...da, am observat si eu ca rezolutiile nu se potrivesc la clipurile masking (partea cu otv-ul, partea cu Tiriac), asta pentru clipurile respective au diverse calitati si din cauza asta pare murdar...mai ales ca in unele parti a trebuit sa maresc personajul, ceea ce a redus din calitate.
Refrenul...mai precis clipurile de la refren trebuie sa se repete; la cat de repede se succed celelalte clipuri e nevoie de un fel de reper, si asta e menirea refrenului...
Maskingurile (tot noob): am incercat cu blur ceva dar nu mi-a mers, featherul poate repara taietura  dar cu siguranta nu ar fi ajutat prea mult...asa ca am decis sa ma lipsesc de feather la acest AMV.
Faze random? where?
Lip sync unde ai vazut, trebuie sa fie. In lip sync inca's noob.

Si eu ma mandresc pentru originalitate, inainte de toate. 

edit: observ ca te preocupa mai mult partea tehnica, viase...ia zi, nu te-ai amuzat si tu macar putin?  
« Last Edit: April 30, 2008, 06:18:04 PM by DeeDee » Logged

The Force is with me!
viase
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 4

28.00 ryo

View Inventory
Send Money to viase

« Reply #18 on: April 30, 2008, 06:44:48 PM »

Refrenul...mai precis clipurile de la refren trebuie sa se repete; la cat de repede se succed celelalte clipuri e nevoie de un fel de reper, si asta e menirea refrenului...
Lol, e mare diferenta dintre audio si video...fazele care se repeta nu fac altceva decat sa strice flow-ul amv-ului

ia zi, nu te-ai amuzat si tu macar putin?
...melodia m-a amuzat dar video-ul doar la cateva scene
DeeDee

169.00 ryo

View Inventory
Send Money to DeeDee

« Reply #19 on: April 30, 2008, 09:00:52 PM »

Deci te-au amuzat numai cateva scene...bune si alea, mi-am dat oricum seama din prima ca tu esti genul de persoana greu de multumit 

Raman la parerea mea cu refrenul. Nu stiu daca tu ai incercat sa lucrezi genul asta de AMV-uri, poate ai facut-o si de aceea poti spune ca strica flow-ul, dar e o diferenta intre un AMV dintr-un singur anime/film de animatie gen actiune/romance/drama etc. si un AMV cu mai multe anime-uri ce se succed rapid. Ca privitor iti place sa regasesti o piesa stabila in toata adunatura aceea de clipuri.

Efectul e si mai slab daca ai vazut deja videoclipul formatiei. 

Multumesc pentru comentarii.

The Force is with me!
DeeDee

169.00 ryo

View Inventory
Send Money to DeeDee

« Reply #20 on: May 18, 2008, 04:49:35 PM »

"Anime lav stori" A luat locul 3 la concursul organizat de sakura Project la Otaku festival.
Am mai facut modificari fata de varianta originala.

http://www.youtube.com/watch?v=fVvz2ft2_1A
« Last Edit: May 19, 2008, 10:03:12 PM by DeeDee » Logged

The Force is with me!
voltaire
ultima sesiune...sunt stresat...buzz off
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 604

168.00 ryo

View Inventory
Send Money to voltaire

A lil' more......free

« Reply #21 on: May 18, 2008, 05:34:57 PM »

tare, felicitari

Pics -> http://picasaweb.google.com/andrei.sandulache
Blog -> http://andreisand.blogspot.com
Must do -> http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=289007
Pentru fete -> "I'll try to be nicer if you try to be smarter"
Pentru amatori -> "4 wheels move the body | 2 wheels move the soul"
Crow
Fanclub StarWars
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 124

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to Crow

Gleich und Gleich gesellt sich gern

« Reply #22 on: May 19, 2008, 09:43:52 AM »

i haven't laughed so much in a while, it was the funniest thing i've seen in a long time

Promises almost kept... Everything that you once said Seems to be just a lie, But might is right!

yuki

Chakra: 15

133.00 ryo

View Inventory
Send Money to yuki

~*てんし-ファン*~

« Reply #23 on: May 19, 2008, 01:57:04 PM »

Ca privitor iti place sa regasesti o piesa stabila in toata adunatura aceea de clipuri.

Sorry, dar eu sunt de acord cu viase la faza cu repetatul scenelor . Chiar si o scena de cateva frame-uri care se repeta ma deranjeaza.

In alta ordine de idei, felicitari pentru locul 3 ;). Macar la tine nu era lumea revoltata .
Oricum, e mai funny sa te uiti cu mai multi la AMV xD. Eu, cel putin, sunt cam seaca, si nu prea rad la AMV-uri, dar am ras ieri destul ^_^

DeeDee

169.00 ryo

View Inventory
Send Money to DeeDee

« Reply #24 on: October 26, 2008, 04:24:23 PM »

Intre timp am mai facut 2 amv-uri:

Neamul lui Penes Curcanul

Muzica: Fara Zahar - Neamul lu Penes Curcanul
Anime: Bleach

O alta parodie facuta in stil Anime Lav Stori, de data asta special pentru concurs - oricum, planuiam de mai mult timp sa il fac, dar concursul m-a mobilizat putin. Am avut o gramada de probleme cu el, a trebuit sa il refac de la 0 de 2 ori, apoi Vegasul nu imi mai accepta anumite codecuri, vdm a facut si el figuri, asa ca unele scene sunt de o calitate mai slaba, totusi enjoy!

download link: http://www.fisier.ro/files/kadodiof7rknc5b/Bleach_in_Neamul_lu__Penes_Curcanul.avi
youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=-MFFjaZxuf4

Celelalte Iubiri

Muzica: Celelalte cuvinte - daca vrei
Anime: Ai Yori Aoshi, Mononoke Hime, Whisper of the Heart

Calitate deja mai buna - toate scenele la fel. Am pus si niste versuri acolo, singura parte proasta este ca trebuie sa citesti foarte repede, sau sa fii pregatit sa il vezi de 2 ori (prima data, impresia generala si apoi doar ca sa citesti versurile) - oricum, aici recomand sa va luati varianta download, versurile se vad mai bine.
Aici am vrut sa arat dragostea in 3 ipostaze, poate obisnuite, poate nu, oricum, fiecare strofa spune o alta poveste. Enjoy! (mai ales indragostitii de pe forum!)

download link: http://www.fisier.ro/files/mckg1a5fm7fp48a/Celelalte_Iubiri_by_DeeDee.mpg
youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=CFq-aa5P1CE
« Last Edit: October 27, 2008, 06:15:53 PM by DeeDee » Logged

The Force is with me!
DeeDee

169.00 ryo

View Inventory
Send Money to DeeDee

« Reply #25 on: December 16, 2008, 01:25:49 AM »

Am mai facut un AMV, dar aici nu am pretentii - si l-am facut cat mai simplu cu putinta.
Recomand sa il vedeti in HQ, pentru ca de data asta, oameni buni, am folosit si eu clipuri de calitate ^^ era si timpul, nu? :))

La Corda D'Oro - Lovebug - JB

http://www.youtube.com/watch?v=XCz0drhI8aY&feature=channel_page

Asa cum spuneam si prin descriptionul de pe youtube, am facut acest AMV fara sa ma gandesc prea mult: vroiam de ceva timp sa fac un tribute pentru anime-ul La Corda D'Oro care m-a impresionat si nu stiam pe ce.
Si apoi s-a difuzat filmul "Camp Rock" la tv si eu am vazut ca exista aceasta formatie care provoaca diverse afectiuni cardiovasculare printre adolescentele (a se citi rabid fangirls) din SUA, si mi-am zis: mah, astia sunt buni de ceva? Well, sunt speciali:)) retro ^^ 
Am dat oleaca browse pe youtube prin videoclipurile lor si m-am oprit la Lovebug -  mi se pare mie ca-i o balada ce va rezista timpului.

Lovebug + La Corda D'Oro = LOVE => why not?

Interesanta era si starea mea de euforie post test la fiziologie (e materia unde pica 80% dintre studenti la primul examen), eram multumita ca facusem la lucrare (tre sa iei peste 7 ca sa intri in partial), so...yeah =>in za mood for AMV making.
Si a iesit asta: efecte la minim, niste fade-uri, niste suprapuneri de clipuri (sper ca de data asta n-am facut exces de zel, pe mine ma deranjeaza doar partea lui Tsukimori - cel cu par albastru), putin text. OK?

Enjoy, iubitori de aaaaaa...slow-uri si intrigi amoroase! Parol, sa n-am parte de Pepsisica!

The Force is with me!
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: