Am mai facut un AMV, dar aici nu am pretentii - si l-am facut cat mai simplu cu putinta.
Recomand sa il vedeti in HQ, pentru ca de data asta, oameni buni, am folosit si eu clipuri de calitate ^^ era si timpul, nu? :))
La Corda D'Oro - Lovebug - JBhttp://www.youtube.com/watch?v=XCz0drhI8aY&feature=channel_pageAsa cum spuneam si prin descriptionul de pe youtube, am facut acest AMV fara sa ma gandesc prea mult: vroiam de ceva timp sa fac un tribute pentru anime-ul La Corda D'Oro care m-a impresionat si nu stiam pe ce.
Si apoi s-a difuzat filmul "Camp Rock" la tv si eu am vazut ca exista aceasta formatie care provoaca diverse afectiuni cardiovasculare printre adolescentele (a se citi rabid fangirls) din SUA, si mi-am zis: mah, astia sunt buni de ceva? Well, sunt speciali:)) retro ^^
Am dat oleaca browse pe youtube prin videoclipurile lor si m-am oprit la Lovebug - mi se pare mie ca-i o balada ce va rezista timpului.
Lovebug + La Corda D'Oro = LOVE => why not?
Interesanta era si starea mea de euforie post test la fiziologie (e materia unde pica 80% dintre studenti la primul examen), eram multumita ca facusem la lucrare (tre sa iei peste 7 ca sa intri in partial), so...yeah =>in za mood for AMV making.
Si a iesit asta: efecte la minim, niste fade-uri, niste suprapuneri de clipuri (sper ca de data asta n-am facut exces de zel, pe mine ma deranjeaza doar partea lui Tsukimori - cel cu par albastru), putin text. OK?
Enjoy, iubitori de aaaaaa...slow-uri si intrigi amoroase! Parol, sa n-am parte de Pepsisica!