Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : A inceput concursul pentru userul anului 2007. Va rugam sa nominalizati userul care are cel mai mare merit pe anul 2007. December 29, 2007, 01:01:31 PM
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Manga | Topic: Majin Tantei Nougami Neuro
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Majin Tantei Nougami Neuro  (Read 11 times)
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 115

« on: December 27, 2007, 10:05:14 PM »

Majin Tantei Nougami Neuro sau Private Evil-Eye Nōgami Neuro
gen: supernatural, mystery

Neuro Nogami este un demon care se hraneste cu mistere (mysteries are his favorite dish si oarecum au devenit la fel si pentru mine daca mai ca nu salivam si eu la mistere ), acesta isi face aparitia in lumea oamenilor pentru a-si astampara nesatioasa foame dupa mistere incercand sa consume/descifreze toate misterele posibile si imposibile ale lumii. Dar ca si demon nu poate sa actioneze fatzish si are nevoie de o "acoperire". Astfel ca primul lucru pe care il face este sa forteze o liceana sa devina detectiv, in timp ce el joaca rolul asistentului.   

o parere personala pe scurt despre manga: catchy, entertaining and funny, and somehow has the power to make someone droll for mysteries (cel putin in cazul meu)

a aparut si anime-ul dupa manga ... si din cate am obs se pare k e on-going ... cred k ma pun sa il dwl-ez (daca il gasesc)... si pe urma fac un topic si la sectiunea anime ...

well sper sa va placa si lectura placuta

... a da ... era sa uit ...

LINK

dar nu e dekt primul volum si primele 4 capitole din al 2-lea iar in total sunt 7 volume ... daca stiti unde pot sa gasesc manga completa pls tell ... i wanna read it all ... DOMO ^^

anyone ... any opinions?
« Last Edit: December 27, 2007, 10:13:11 PM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Manga | Topic: Majin Tantei Nougami Neuro « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne