Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : AF va prezinta primul duel in premiera intre Kyo si Yuki. Va asteptam pe toti sa votati si sa incurajam aprecierea amv-urilor pe AnimeFan January 19, 2008, 04:35:47 AM
AnimeFan | Muzica/Filme | Muzica - Generalitati | Topic: Magica [ma mir k deschid eu topicu....dar ce sa ii fac]
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Magica [ma mir k deschid eu topicu....dar ce sa ii fac]  (Read 19 times)
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 508

Nici prea personal...

« on: January 18, 2008, 02:18:49 PM »

ok...ce nu are Romania si vrea...o "Nightwish"
eh...acum are!
canta de mult...cik ar avea renume. pe mine nu m-a impresionat vocea...dar instrumental imita bine.
asta e medley-ul cantat de ei in deschidere la Apocaliptyca...pe kre au tinut sa il repete si in Vama la Stuff....cat am putut sa rad XDXDXD!
http://www.youtube.com/watch?v=mWrHBAmWN98&feature=related

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 122

« Reply #1 on: January 18, 2008, 03:59:36 PM »

cik eu hai sa ma "shmecheresc" si sa pun castile de la player la comp ca sa aud si eu (k is la scoala nu acasa) ... nu mai am rabdare pana sa ajung acasa (deja m-ai facut curioasa) ... da degeaba ... k nu sunt instalate driverele pt sunte ... >< must wait ... must wait to get home ...

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

Aquarius
GET LOST
A N B U

Chakra: 591

When the night comes that's when i'll come for you

« Reply #2 on: January 18, 2008, 04:05:17 PM »

oare is siguru care crede ca THEY SUCK!!!!!

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 122

« Reply #3 on: January 18, 2008, 04:09:29 PM »

not really ... din ce am inteles de la andemon ... cam asa e ... da eu nu i-am auzit inca, cum se fac de ras ...

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 508

Nici prea personal...

« Reply #4 on: January 18, 2008, 05:02:44 PM »

oare is siguru care crede ca THEY SUCK!!!!!
nu, dani...e si parerea mea de knd i-am ascultat...da sunt genu de formatie pe kre imi place sa ii urasc.

Pages 1
AnimeFan | Muzica/Filme | Muzica - Generalitati | Topic: Magica [ma mir k deschid eu topicu....dar ce sa ii fac] « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne